Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce var mı pik.. Ama pik gibi koyu da deil eğer pikse macunu bırakmam gerekiyor kafam çok karıştı.. Macun dan dolayı bozuldu sanırım düzenim.. Gecen ay 18.gün pik gördüm hem de baya pikti.

Eklentiler

• IMG_20191028_164233.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 98
Kuzum ben macunu 14 gün kullandım sadece ilk ayda kaldım :)
Tebrik ederim, bende bu ay başladım macuna çok zor ve tiksinerek içiyorum ama devam edicem. Ne zamandır çocuk istiyordun canım ve problemin varmıydı. Merak ettim ve heveslendim şimdi. Maşallah yaaa ne güzel olumlu sonuçları alanları duyunca çok seviniyorum.

Teşekkür ederiiim:) 6 aydır istiyodum hormon problemim vardı.. ya tadını bende sevmedim ama mecbur yedim :)

Bende bu ay başladım cnm, inşallah hamile kalırım da sana gönderirim kalanı...
İnşallah canım . İlk ay hamile kalırsın inşallah hamile haberi duyunca dünyada benden daha mutlusu olmuyor o bile yetiyor :)

Slm kizlar bugün benim macunumda geldi. Dün lekelenmem basladı. Bugün kullanmaya basladim. Benim regli 9 10gün sürüyor ovulasyon testide aldim bakalim ne olacak

Bi sitede gördüm c life diye bi macun var kullanıp hamile kalan var. bende aldım ama kızlar sizde alıp hamile kalan oldu mu ??
Canım ben macunhaneden almıştım 2 kavanoz oda aynısı hemen hemen ama pek bi faydasını göremedim irontea diye bi çay var zayıflama çayı 2 ay içinde hamile kaldım Allahın izniyle tavsiye ederim

Kizlar siz yumurtladiginizda adet agrisi gibi mi hissetiniz belirtileri. Ben 26 gun takip yaptim macunu da hemen kullandim adetle 26 gun boyunca yumurtlama olmadi. Suan 36. Gundeyim adet olacak misim gibi agrilarim var ve gogus cok agriyor. Akintim basladi. Aksam biliyorum ama gebelik testi yaptim negatif di. Kafam karisti adet mi olacam yoksa pcoluyum yumurta mi yeni catliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…