Aaa hep kullanırım :))Timam demeniz bana bir arkadası hatırlattıyüzümü gülümsetti
Amiiin darısı isteyen herkesin başına :)Anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallah ❤
Oda hep kullanırdım oradan anımsadımAaa hep kullanırım :))
Amin inşallahAmiiin darısı isteyen herkesin başına :)
12. Gün sanki pikKızlar sizce var mı pik.. Ama pik gibi koyu da deil eğer pikse macunu bırakmam gerekiyor kafam çok karıştı.. Macun dan dolayı bozuldu sanırım düzenim.. Gecen ay 18.gün pik gördüm hem de baya pikti.
Tebrik ederim, bende bu ay başladım macuna çok zor ve tiksinerek içiyorum ama devam edicem. Ne zamandır çocuk istiyordun canım ve problemin varmıydı. Merak ettim ve heveslendim şimdi. Maşallah yaaa ne güzel olumlu sonuçları alanları duyunca çok seviniyorum.Kuzum ben macunu 14 gün kullandım sadece ilk ayda kaldım :)
Teşekkür ederiiim:) 6 aydır istiyodum hormon problemim vardı.. ya tadını bende sevmedim ama mecbur yedim :)Tebrik ederim, bende bu ay başladım macuna çok zor ve tiksinerek içiyorum ama devam edicem. Ne zamandır çocuk istiyordun canım ve problemin varmıydı. Merak ettim ve heveslendim şimdi. Maşallah yaaa ne güzel olumlu sonuçları alanları duyunca çok seviniyorum.
Deniz hanim naptiniBen kullanıyorum 1 ay oldu başlayalı ama şiddetli adet ağrılarım kesildi ve ayrıca eskisi kadar acıkmıyorum tokluk hissi de veriyor sanki
Adet olmayı bekliyorum tekrar başlamak için siz ne yaptınızDeniz hanim naptini
Bende bu ay başladım cnm, inşallah hamile kalırım da sana gönderirim kalanı...Elinde hamile olup fazla macunu kalan olan varmı
İnşallah canım . İlk ay hamile kalırsın inşallah hamile haberi duyunca dünyada benden daha mutlusu olmuyor o bile yetiyor :)Bende bu ay başladım cnm, inşallah hamile kalırım da sana gönderirim kalanı...
İnşallah sende kullanmaya hiç gerek kalmadan hamile kalırsın canım...İnşallah canım . İlk ay hamile kalırsın inşallah hamile haberi duyunca dünyada benden daha mutlusu olmuyor o bile yetiyor :)
Bende de durum ayni. 25 ekim adet trihi olmadi. Bekliyorum. Sanki karin agrisi basladi bakalimAdet olmayı bekliyorum tekrar başlamak için siz ne yaptınız
Canım ben macunhaneden almıştım 2 kavanoz oda aynısı hemen hemen ama pek bi faydasını göremedim irontea diye bi çay var zayıflama çayı 2 ay içinde hamile kaldım Allahın izniyle tavsiye ederimBi sitede gördüm c life diye bi macun var kullanıp hamile kalan var. bende aldım ama kızlar sizde alıp hamile kalan oldu mu ??
Zor kuzum ya üçüncü seneye direk dayadikİnşallah sende kullanmaya hiç gerek kalmadan hamile kalırsın canım...
Iceriginde ne var. Cayin bide sizde ki problem neCanım ben macunhaneden almıştım 2 kavanoz oda aynısı hemen hemen ama pek bi faydasını göremedim irontea diye bi çay var zayıflama çayı 2 ay içinde hamile kaldım Allahın izniyle tavsiye ederim