Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?
- Konu Sahibi noraz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adam simarik ve cocuksu. Bu annenin esinden habersiz sana geldigine de inanmiyorum, ben sahsen esimi istemesem annem ayagina gitse geri don dese sinirlenirim anneme kavga ederim, hemen ustune esimi arayip yok sen neler karistirdin, gel eve bulusalim demem.
Alismis senin surekli alttan almana, yine oyle yap istiyor. Su an geri donmemen bile ona hakaret :)) Iyi bir takvim belirlemissin kendine, o yolda git, illaki ilk adimi onlar atmak zorunda, cunku orada kirasi odenen bir ev var, sirf seslerini cikarmamak icin kira odemezler. Ya evi bosaltacaklar gel esyalarini al diyecekler, ya da adam gibi bir adim atacaklar.
Bir daha annesi arayip don falan derse sizin aramanizla harekete gecmeyi dusunmuyorum, bir kere geri dondum surekli yuzume vurdu, gecen seferde sanki arkasindan kosan bemisim gibi davrandi. O hatalarini anlayana kadar bendenadim beklemeyin de kestir at.
Alismis senin surekli alttan almana, yine oyle yap istiyor. Su an geri donmemen bile ona hakaret :)) Iyi bir takvim belirlemissin kendine, o yolda git, illaki ilk adimi onlar atmak zorunda, cunku orada kirasi odenen bir ev var, sirf seslerini cikarmamak icin kira odemezler. Ya evi bosaltacaklar gel esyalarini al diyecekler, ya da adam gibi bir adim atacaklar.
Bir daha annesi arayip don falan derse sizin aramanizla harekete gecmeyi dusunmuyorum, bir kere geri dondum surekli yuzume vurdu, gecen seferde sanki arkasindan kosan bemisim gibi davrandi. O hatalarini anlayana kadar bendenadim beklemeyin de kestir at.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Aldığın karara sevindim. Umarım bu kararında durursun. Ben de senin gibi hemen yelkenleri suya indiren biriyim çünkü.
İkinci tavsiyem gideceğin psikiyatrist devlet hastanesi olmasın, çünkü TC kimlik no ile kime gittiğin bulunabiliyor ve öğrenirse bu zaten normal değildi o yüzden psikiyatriste gitti diye delil olarak kullanır. Özele git.
Eşin aynı benim eşim. Benim yaşadıklarımı yaşıyorsun, ben senden sadece bir adım öndeyim. Şu an ben boşanma davası açtım o da karşı boşanma. İşin ilginç tarafı psikolojik şiddet gören benim, ama adam benden tazminat istiyor. Neyse umarım sen bunları yaşamazsın.
Sana söyleyeceğim bir şey daha var. Ben de doktora gitmiştim. Doktor bana şunları söyledi. Ayrılık sonrası duygularında gel-gitler yaşaman normal. O yüzden pişman olmamak için hemen karar verme bekle dedi. Duygularını iyice ölç tart dedi. Zaten ilaç veriyorlar ve ilk iki ay ilacın faydası yerine sadece yan etkilerini görüyorsun çünkü ilacın vücutta önce belli bir seviyeye ulaşması gerekiyor. İki aydan sonra ilaç etki ediyor ve en az 6 ay kullanılıyor. Yani toplam 8 ay düşünme payın var. Acele etme. İlacı da zaten iyileşince yavaş yavaş bırakıyorsun, birden değil. Bu arada ilacı da SGK ile alma. Eczanede de TC kimlik no ile kullandığın ilaçlar çıkıyor. Cebinden al. Zaten çok pahalı değiller.
Sevgiler
İkinci tavsiyem gideceğin psikiyatrist devlet hastanesi olmasın, çünkü TC kimlik no ile kime gittiğin bulunabiliyor ve öğrenirse bu zaten normal değildi o yüzden psikiyatriste gitti diye delil olarak kullanır. Özele git.
Eşin aynı benim eşim. Benim yaşadıklarımı yaşıyorsun, ben senden sadece bir adım öndeyim. Şu an ben boşanma davası açtım o da karşı boşanma. İşin ilginç tarafı psikolojik şiddet gören benim, ama adam benden tazminat istiyor. Neyse umarım sen bunları yaşamazsın.
Sana söyleyeceğim bir şey daha var. Ben de doktora gitmiştim. Doktor bana şunları söyledi. Ayrılık sonrası duygularında gel-gitler yaşaman normal. O yüzden pişman olmamak için hemen karar verme bekle dedi. Duygularını iyice ölç tart dedi. Zaten ilaç veriyorlar ve ilk iki ay ilacın faydası yerine sadece yan etkilerini görüyorsun çünkü ilacın vücutta önce belli bir seviyeye ulaşması gerekiyor. İki aydan sonra ilaç etki ediyor ve en az 6 ay kullanılıyor. Yani toplam 8 ay düşünme payın var. Acele etme. İlacı da zaten iyileşince yavaş yavaş bırakıyorsun, birden değil. Bu arada ilacı da SGK ile alma. Eczanede de TC kimlik no ile kullandığın ilaçlar çıkıyor. Cebinden al. Zaten çok pahalı değiller.
Sevgiler
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Birşey daha söylemek istiyorum. İçini dökmek için psikolog ya da aile terpistine gidersen daha iyi çünkü psikiyatristler dinlemiyor, direk ilaç yazıyor.
Birşey daha eşinle 4 saat konuşmuşsunuz ama değişen bir şey olmamış, olmayacak da. isterseniz sabaha kadar konuşun. O gayet rahatken eminim sen karşısında kendini anlatmak için çırpınıp durdun. Birşey değişmedi ama değil mi? Değişmeyecek de. Kişilik bozukluğu olan insanlar hatalarını görmüyor maalesef, zaten hatasını görse idi olayı bu boyuta getirmezdi. İşin ilginç tarafı bu tip insanların aileleri de böyle. biraz araştırırsan görürsün zaten, narsistler asla sevmezlermiş ve asla da pişman olmazlarmış. Sadece işi bitince terk edip giderlermiş. O senin gitmeni sağladı, suçu sana atmak için. Ben de ilk zamanlar annemlere gitmiştim dayanamayıp, tıpkı senin gibi. şimdi boşanmada bunları kullanıyor, zaten geçimsizdi, annesigile gitti ama ben yuvam yıkılmasın diye getirdim, hiçbirşey olmamış gibi davrandım diyor. Oysa giden de bendim, dönen de. 11 yıl böyle geçti. Hakaretler, küfürler, eleştiriler, sindirme çabaları, burundan kıl aldırmamalar, kendini dünyayı ben yarattım gibi görmeler, etrafa mükemmel eş rolü oynarken evde tam tersi olmalar... en sonunda artık ne olursa olsun gitmeyeceğim dedim. sürekli kovmaya başladı beni. Olur olmadık şeylerden kavga çıkarıp evden kovuyordu. gitmedim. oğlum için, yuvam için kaldım. Baktı ben gitmiyorum en son o gitti. Gitmeden önce herşeyi ayarlayıp ev tutmuş zaten. Bir daha da gelmedi. 7 ay bekledim. Aramadı bile. Araya giren insanlar da iyice onun bir yerlerini kaldırdı, daha kötü oldu. 7 ay boyunca bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı, oğlunu bile görmek için çaba sarf etmedi. Ben doktorun dediği gibi kendime gelmek için bekledim. Toparlanmam uzun sürdü. En zoru da karar vermek zaten. Karar verdikten sonra gerisi geliyor. Boşanma davası açtım. Hiç beni aramayan adam dilekçe eline geçince beni aradı. İntikam mı alıyorsun dedi. O da intikam almak için karşı boşanma davası açtı. Ben ona hayatı çekilmez hale getirmişim, ben geçimsizmişim zaten o yüzden psikologlara bile gitmişim... şimdi bu yuvayı güya ben yıkmışım, onun hayatını çekilmez hale getirmişim o yüzden benden yüklü bir de tazminat istiyor. Çok ilginç senelerce aynı yastığa baş koyduğun insanın gerçek yüzünü görüyorsun boşanmada. Çamurlar atıyor, temizlemesi de sana düşüyor maalesef.
Birşey daha eşinle 4 saat konuşmuşsunuz ama değişen bir şey olmamış, olmayacak da. isterseniz sabaha kadar konuşun. O gayet rahatken eminim sen karşısında kendini anlatmak için çırpınıp durdun. Birşey değişmedi ama değil mi? Değişmeyecek de. Kişilik bozukluğu olan insanlar hatalarını görmüyor maalesef, zaten hatasını görse idi olayı bu boyuta getirmezdi. İşin ilginç tarafı bu tip insanların aileleri de böyle. biraz araştırırsan görürsün zaten, narsistler asla sevmezlermiş ve asla da pişman olmazlarmış. Sadece işi bitince terk edip giderlermiş. O senin gitmeni sağladı, suçu sana atmak için. Ben de ilk zamanlar annemlere gitmiştim dayanamayıp, tıpkı senin gibi. şimdi boşanmada bunları kullanıyor, zaten geçimsizdi, annesigile gitti ama ben yuvam yıkılmasın diye getirdim, hiçbirşey olmamış gibi davrandım diyor. Oysa giden de bendim, dönen de. 11 yıl böyle geçti. Hakaretler, küfürler, eleştiriler, sindirme çabaları, burundan kıl aldırmamalar, kendini dünyayı ben yarattım gibi görmeler, etrafa mükemmel eş rolü oynarken evde tam tersi olmalar... en sonunda artık ne olursa olsun gitmeyeceğim dedim. sürekli kovmaya başladı beni. Olur olmadık şeylerden kavga çıkarıp evden kovuyordu. gitmedim. oğlum için, yuvam için kaldım. Baktı ben gitmiyorum en son o gitti. Gitmeden önce herşeyi ayarlayıp ev tutmuş zaten. Bir daha da gelmedi. 7 ay bekledim. Aramadı bile. Araya giren insanlar da iyice onun bir yerlerini kaldırdı, daha kötü oldu. 7 ay boyunca bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı, oğlunu bile görmek için çaba sarf etmedi. Ben doktorun dediği gibi kendime gelmek için bekledim. Toparlanmam uzun sürdü. En zoru da karar vermek zaten. Karar verdikten sonra gerisi geliyor. Boşanma davası açtım. Hiç beni aramayan adam dilekçe eline geçince beni aradı. İntikam mı alıyorsun dedi. O da intikam almak için karşı boşanma davası açtı. Ben ona hayatı çekilmez hale getirmişim, ben geçimsizmişim zaten o yüzden psikologlara bile gitmişim... şimdi bu yuvayı güya ben yıkmışım, onun hayatını çekilmez hale getirmişim o yüzden benden yüklü bir de tazminat istiyor. Çok ilginç senelerce aynı yastığa baş koyduğun insanın gerçek yüzünü görüyorsun boşanmada. Çamurlar atıyor, temizlemesi de sana düşüyor maalesef.
- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
uzulmeye ve ugrasmaya degmezmis
saglam adami hasta eder boyleleri
sende bunu anladin sanirim
sen isine bak eglenmene bak onsuz bir hayatin tadini cikartmaya bak
kendinde goruyorsun daha keyifli olunabiliniyormus onsuz
birak o kompleksleriyle debelessin
sen elinden geleni yapmissin
icin rahat olmali
saglam adami hasta eder boyleleri
sende bunu anladin sanirim
sen isine bak eglenmene bak onsuz bir hayatin tadini cikartmaya bak
kendinde goruyorsun daha keyifli olunabiliniyormus onsuz
birak o kompleksleriyle debelessin
sen elinden geleni yapmissin
icin rahat olmali
Merhaba ben ilk defa birisine görüş ümü belirticem bence sen kesinlikle güçlü olmalısın hayat kocandan ibaret değil gençsin maddi sıkıntın yok ailen yanında kardeşlerin var bir adama bağımlı değilsin seni suçlamaları da hiç mühim değil bence. Sen kendin önemlisin ve kendine önem vermelisin.
kaç yasındasın merak ettim. ( eşinin yasınıda ?)belirttiysende kaçırdım galiba kaç sayfa oldu okuyorum. genelde yazmam ama dayanamadım yazıyorum. evlilikte yaşın ve aradaki yas farkının cok önemli oldugunu düşünüyorum. ilk yazında sanki kendimi gördüm gibi oldum. ama okudukça öle değilmiş. ilk 1 yıl bizde cok kavga ettik. ama ne eşim ne de ben ailemizi aramadık. hata 3. kişileri araya sokmak. işler bu yüzden sarpa sarmış.
sorun lgunlaşmamış karakterlerin evliliği
eşin zaten cocuk gibi ama seninde olgun olmayan davranışların çok olmus.
ailen arkanda bu cok güzel. ama dogru yerde ve dogru zamanda dahil edememişsin.
hakkında hayırlısı olması dileğiyle..
sorun lgunlaşmamış karakterlerin evliliği
eşin zaten cocuk gibi ama seninde olgun olmayan davranışların çok olmus.
ailen arkanda bu cok güzel. ama dogru yerde ve dogru zamanda dahil edememişsin.
hakkında hayırlısı olması dileğiyle..
Umarım iyisinizdir, uzun zamandır yazmadınız.:18:
noraz merak ettik seni ne yaptın
- 16 Aralık 2012
- 462
- 395
- 303
52 sayfalık konuyu hiç üşenmeden baştan sona okudum ve son sayfada boşanıp bu hasta ruhlu adamdan kurtulduğunu okuyacağımı sandım ama uzun zamandır hiç yazmamışsın belki tedavi alıyorsundur o tedavinin bir gereği olarak yazmıyorsundur ama bana öyle geliyor ki eşine geri döndün ve tepki almamak için yazmıyorsun umarım öyle değildir çünkü dediğim gibi bu adam hasta.
52 sayfalık konuyu hiç üşenmeden baştan sona okudum ve son sayfada boşanıp bu hasta ruhlu adamdan kurtulduğunu okuyacağımı sandım ama uzun zamandır hiç yazmamışsın belki tedavi alıyorsundur o tedavinin bir gereği olarak yazmıyorsundur ama bana öyle geliyor ki eşine geri döndün ve tepki almamak için yazmıyorsun umarım öyle değildir çünkü dediğim gibi bu adam hasta.
Adamin bu kadar tuhaf olmasini korukleyen biraz da konu sahibindeki asagilik duygusu. Sana tokat atmis biri tekrar arayip en ne haltlar karistirdin diye arasa, oturup annesiyle gecen konusmayi anlatmazsin, sinirlenir suratina kapatirsin. Ama konu sahibi kuzu kuzu anlatiyor, hala sevgi icn cabalayan bunlari yapmaz bla bla diye karsi tarafi yumusatmaya calisiyor Bence de adam hicbir adim atmadan geri dondu
Merhaba herkese. Uzun zamandir yazmadim evet, biraz uzaklasmak istedim. Psikologa gittim, bi arkadasin onerdigi gibi ozel. Ilac fln da kullanmiyorum. Daha 2 kez gittim araya bayram tatili girdi fln. Yanlis b karar vermek istemiyorum emin olmak istiyorum kararimdan, ama o kadar uzun bi yol ki. Kendini anlatmk, hic tanimayan bi insana acilmak. Gecmisini aileni cocuklugunu anlatmak, gormek. Neden boyle davranmisim neden katlanmisim insan anliyor. Ne yazikki babamdan goremedigim o yakin sevgiyi bulmusum onda, guvenim azmis zaten o iyice azaltmis kendine bagimli hale getirmis beni sanki.. Bunlar benim cikarimlarim tabi. Bayram gecti, ses seda yok ne ondan ne ailesinden yana.. Ben de kendi ailemle gecirdim bayrami. Bayramin sonunda bi aile dostumuzun yazligina gittim , lise arkadasimla vakit gecirdim dertlestik. Sonra kendi basima tatile devam ettim. Kafami dinledim kitaplar okudum yuruyusler yaptim, yuzdum.. Zaten onunla tatil planlari yapmistik ve gidemedigmz biletler vardi, benim parasini odedigim, onlari iade ettim. Yaz tatilim yalan olmustu iste, bi hafta bu sekilde tatil yaptim. Cok iyi geldi bana. Kafami dinledim. Cogu olayda yerde simdi o olsaydi bunu yapamiycaktm sunu giyemiycektim, su komsulara laf ederdi, hep bu gibi seyler dusundum. Ileriye donuk sahnelr canlandi, tatile ailesiyle gidecegimz yazliklarinda 39 kisi olacagimiz ve benim milleti agirlayip hic tatil fln yapamayacagim . Sacmasapan gorgusz kuzenlerini cekmek zorunda kalacktim.. Ikimiz olamadik hic, olamayacaktik. Bunu anladim. Ben, benim ailem, arkadaslarim, aile dostumuz olan aile hele, hic onemli olmayacak herkese bi kulp takmaya devam edecekti. Ben gep gergin hep kisit altinda hep aman tartisma cikmasn diye surekli surekli alttan alarak yasiyormusum. Eski kafali, gelismeye yeri olmayan bir aile. Onlarin etkisinde bir koca. Ben bu sekilde mutlu olmazdim bunu anladim. Cocugumn adina bile kariscak, ay o okula gitmesin buna gitsin, krese ne gerek var ben bakarim diyecek kaynana. Kendine benzetecek cocugumu yok buna asla katlanamzdim. Oyle iste, simdi evdeyim yine, babamdayim yani. Artik bosanmak icin bir adim atilmasi gerek. Benim merak ettigim o ne bekliyor? Heralde sorumlulk almk istemiyor, noraz istedi ben evden de gitmedim bakin diyebilecek sonra cevresine. Bilmiyorum. Allahim hayirlusini nasip etsin benim icin..