Annesi dun aksam yine aradi. Ben senin icin kalktim ayagina geldim, yemin etmistim yeminimi bozdum onun orycunu tutmam lazim diyo. Etmeseydin, kendini bisry sanmasaydin. Nedir yaptigim hayat boyu benle gorusmicekmis oyle yemin etmis, amcam gitmis onla konusmus onu sikayet etmisim. Hey allahim kendilerini ne saniyolar belli degil. Bana diyoki ben bugun senden haber bekledim eve gittim dersin diye! Simdi kararin ne ona gore tavir alalim. Sen istiuorum dersen ben oglumla dayisiyla konuscam diyo. Istemiyorum bitti diyosan biz de esyamizi alalim daha kira vermeyelim diyo. Ben de dedim ki bu mu derdiniz esya mi kira mi? E sen istemiyosan uzatmanin ne anlami var gidin hemen yarin dilekce verin diyo. Dedimki ben artik bisey yapamam elimden geleni yaptim fazla fazla. Wve donmem o beni arasin bi adim atsin guzel bi laf soylesin. Gecen sefer seni dinledim eve dondum ne oldu iki kavga ettik hemen sen dondun ben mi seni cagirdim laflari. Bi daha bu laflari duymak istemiyorum dedim. Diyoki aramiz duzelirmis bi iki at gectken sonra ailemle gorusurmsum sen onun lafina ne bakiyosun diyo hirsindan oyle soyluyo.. Ben geri adim stsrsam evde bu hepten tepeme binecek dedim olmaz. Dedigi su: ben daha cok hataliymisim ona gore o yuzden bn fedakarlik yapicakmisim yuvayi disi kus yaparmis. Yok beni hep korumusmus kimseyi konusturmamismis, hatamla sevabimla hep arkamda durmusmus. Dedimki bu konusmayi biliyo mu o? Hayir diyo bilmiyo. Sen diyo bana desenki tamam ben onu cok seviyorum elimden geleni yapicam ben gidip konusturcam dayisini onla. Dedimki benim fikirletim bunlar gitvsoyle direk ona, o adim atsin. Daha benden onay bekliyosun oyle adim atcsksin. Ayrica sizin ne dusundugunuz degil onun ne dusundugu onemli, o yonde de bisey soylemedi bana hep kestirip atti. Diyo ki sana gurur yapiyo da bisey demiyo eve geldiginde hep uzgun. Evden esyami aldigm son gun demiski anne eve sigamiyorum, bak diyo ne cok uzuluyo. Ben de iyi dedim bu aksam dusunucem. Ne desem anlamiyo kadin hem ugrasio kabul edeyim diye hem benden bekliuo hala caba . Aman da oglunun gururu...
Ya arkadaşım belki kocanın hiç biseyden haberiyok belki umrunda bile degil bukadar şey olmuş hala yok gururluymuş bilmem ne o gururluda senin gururun neolucak. Ben sana gördügümü söylim maglesef ortada bi evlilik görmüyorum artık ezdirme kendini zaman geçtikçe kurtulduna seviniceksin
Bence de haberi olmayabilir cunku dun konustuk soyledin mi ogluna diyorum yok diyo ben senden haber bekliyorum. Ona gore konyscm dio. Bbama anlattim annesinin istemesiyle degil o ariycak bi adim aticak diyo. Sen niye eve gidicekmissin diuo tabi, ben konuscam onla niyetin varsa oyle gidersin, bi daha bunlar yasanmiycak bu evlilikte hakaret neymis kufur neymis diyo. Tabi tokadini soylemedim delirir yoksa. Ararsa boyle soyle dedi, eger o esyalari alin falan derse, oglun avukata vekalet versin avukat bosanma dilekcesini yollarsa biz esyamizi aliriz dersin dedi. Isteyen kalkar gelir buraya sen gitme diyo haliyle. Dogrusu da bu.. Ama kadin oyle cenebaz ki anlatamam. Yok oglu beni aldatmis mi bi kiza yan gozle mi bakmis yok annem hasta diye ben hayatim boyunca bakarim ona demis.. Dedim ki bunlar zaten insan olan kisinin yapicagi seyler dusunecegi seyler, duzgun insan ztn boyle davranir.. Seni ne cok seviyo gormuyosun gormek istemiyosun demekki sende bitmis diyo.. Hey allahim sen sabir ver..
Üzülerek tüm konunu okudum. Kimse yuvanın yıkılmasını istemez. Umarım her şey düzelir ama konunu okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geldi. 11 yıllık evliyim ve 8 yaşında bir oğlum var. Ben de narsist biriyle yaşamanın ne olduğunu çok iyi biliyorum. flört döneminde beyaz atlı prens rolünde iken evlenince kurbağaya dönen tipler... İşin garip tarafı anneleri de aynı. aşağıda narsistlerle ilgili sana bir yazı göndereceğim. Sanırım ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. O yazıyı okuyunca kendini bulacaksın.
Senin yaşadıkların sanki benim yaşadıklarıma karbon kağıdı konulmuş gibi. Ben her seferinde döndüm. Her seferinde daha kötü oldu. Psikolojik şiddetin sıklığı ve dozu arttı. Onun istediği gibi olmak için kendi kişiliğimden bile çok ödünler verdim. Tekrar o flört dönemindeki güzel günlere gelebilmek, eski eşimi bulabilmek için denemediğim yol kalmadı. Olmadı. Sürekli ufak, kavga edilmeyecek şeylerden kavgalar çıktı, sürekli evden kovuldum. Sürekli evde bir boşanma lafları. Kendi kendime diyordum ki hakime gitsem şu halimize güler diye. Bunlar için boşanılır mı diye.Baktı ben evden gitmiyorum, çünkü oğlum var ben yuvam yıkılmasın diye alttan alıyorum tabi, ben evden gitmeyince o evi terk etti. 7 ay oldu. Düşüneceğim diye gitti ama zaten kendine önceden evi tutmuş bile. Bana da orda burda, otelde kalıyorum dedi. Dönmeye de hiç niyeti yok ve de çok mutlu, ayakları yerden kesilmiş vaziyette, pembe bulutlarda. Benim de kv hiç aramadı, hiç uğraşmadılar, ne haliniz varsa görün der gibi. Ben istemediğim halde araya giren 3. kişiler de tıpkı senin durumunda olduğu gibi her şeyi daha da mahvetti. iyice çözümsüz oldu. Eşimin bir yerleri tavan yaptı. gittiğinin 6. ayı konuşalım diye aradı. Pişman oldu diye düşündüm, nerde tıpkı senin eşin gibi sürekli beni suçladı, hiç alttan almadı ve boşanalım dedi. Israrla çekişerek boşanmayalım diyor çok uzun sürüyormuş çünkü (belli ki hayatında biri var ve o kişi evlenelim diye baskı yapıyor). Anlaşarak boşanalım dedi. Ben de kanunlar bellidir zaten hakim karar versin dedim. Bir hafta sonra içinde adımın bile geçmediği her şeyi kendine bırakan bir protokol gönderdi, imzala diye. Ben de boşanma davası açtım. Meğer beyimizin bir sürü benim bilmediğim şeyleri varmış. Maaşını bile yalan söylemiş. Neyse dava dilekçesi eline geçen eşimin kıçı tutuştu. O hiç alttan almayan, burnundan kıl aldırmayan, benimle barışmak için hiç uğraşmayan adam beni aradı. Yüklü tazminatları görünce astarı yüzünden pahalıya geldi herhalde. Aradı aramasına ama yine hiç alttan almadı. Araya girenleri suçladı. Beni suçladı. O gitmiş tamam ama ben niye onu tutmamışım gibi şeyler saçmaladı. Bu nasıl bir dilekçe, beni assaydın daha iyiydi, görünce demki bu benden intikam alıyor dedim dedi. 2 saatten fazla konuştuk. Sonuç: Hala alttan alma yok, hala beni suçlamalar, giderken konuşalım gideceksen yine git ama yuvamızı yıkmayalım dediğim halde yuvayı benim yıktığımı söyleyerek beni suçlamalar...Yani anlayacağın hiç bir şey değiştirmiyor onları. zaman bile.
Sana bunları neden anlattım? Çünkü tabiki de karar senin ama dönsen bile şunu bil ki değişmiyorlar. Sen kendini değiştirebilirsin ama onlar değişmiyorlar. Bir de sana bir abla tavsiyesi sakın çocuk yapma. İnan çocuğu bile gözleri görmüyor, umurlarında değil. Sadece kendileri önemli. Ve sana ikinci tavsiyem sınırlarını çiz, asla taviz verme. Narsistler mutlu olmayı bilmeyen doyumsuz ve bencil insanlar. Bu bir kişilik bozukluğu. Kendi mutsuzluklarına seni de sürüklüyorlar. O yüzden lütfen iyi düşün.
şimdi sana dediğim yazıyı gönderiyorum, lütfen iyi oku, kendini göreceksin:
Duygusal vampir: Narsist erkek - Mesude ERAN - Hrriyet
Bu linkte duygusal vampir: Narsist erkek başlıklı yazıyı okur musun, lütfen.
canım çok üzüldümözelliklede bi çocuk var arada, açıkcası ondan daha bi çok üzüldüm. ne varki çocuk var diyede katlanılmayı savunanlardan değilim. çocuk, huzursuz, mutsuz bi yuvada birbirine zor tahammül eden anne babayla yetişeceğine medeni bi şekilde hayatlarını ayırmış çocuklarını ilgisiz bırakmayan bi ailede yetişmesi daha doğru olduğunu savunmuşumdur herzaman.
peki sen boşandınmı ? mal paylaşımı filan oldumu? alsaydın hakkın ne ise.. insan hayat arkadaşından mal kaçırırmı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?