• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Kafalarina dank etti sanirsam, sizin pasa pasa döncenizi sandilar, baktilar is ciddiye biniyor, harakete gectiler... Gerci bazen belli olmuyor tam tersi de olabilir insanlari taniyamiyorum artik... Ama insallah arayi yapmak icindir... Sakin kendinizi ezdirmeyin, duruma göre baktiniz ilimli, sizde öyle olun ama kararliliginizi gösterin, baktiniz sizi yerdenyere vurmaga ugrasiyor sizde altta kalmayin derim, yoksa daha cok tepenize cikarlar... Sizin icin hayirli olur insallah...

noraz içimden geçeni yazayım, boşanmayacak bu.. keşke başta dayısını aramasaydın şu an onu süründürüyor olurdun.. hakkında hayırlısı olsun canım. yaz gelişmeleri..

zaten boşanmasını kimse istemez ama bu adam noraz beni seviyor diye iyice süründürdü. Haklısınız bence dayısını da dahil kimseyi aramalıydı. Adam iyice kıymete bindiğini düşündü ve hiç adım atmadı. Bide kadın evliliğimiz sürsün diye uğraşırken kadını tokatladı ya. noraz canım ne düşünüyorsun ama kalp kırgınlığın geçecek mi? Bu şekilde o adamla mutlu olabilirmisin?

kaynana oğlu gibi ara yapayım derken gene suçlayıcı dil kullanmışsa noraz gerekeni söyler umarım.

norazcım neler olmuş
dayısı anası bu ne böyle
anası ne konuşacak ki son anda aklına gelmiş
gelişmeleri bekliyoruz canım...

Selam kizlar. Telefondan giriyorum o yuzden her zaman online gorunuyorum. Neyse dun cok yogundu aksam da giremedim bugun ofisteyim ancak simdi bir iki ozetlicem sizlere. Ayrinti yazarim aksama. Ozetle bana dedigi cok uzuluyomus oglu, evde aglamis kafasini duvarlara vurup ben bu kadar kotu bi insan miyim ki beni herkese anlatti diyomus bayramda. Simdi de ben esyalarimi aldim ya morali cok bozukmus annesiyle de konusmamis pek. Evde kaliyomus her gun( annesinden nevresim almis) annesi nerde rahatsan orda kal demis ama o evde kaliyomus fln. Bana diyoki ben seninle hic konusmicaktim cok kirginim sana , ama hirsimi bi yana biraktim bu cocuklarin evliligine yazik dedim seni aradim.. ( bence oglunun ne kadar uzuldugunu gordugu icin aradi) sen daha cok hatalisin diyo evi terketme evine don esyani nie aliyosun bosanma olacaksa ondan sonra da alinirdi( sanane ben bosandiktsn sonra esyanin ne onemi var) neyse ben cok kararli durdum aklimdakileri soyledim hic alttan almadim. Bosanmaya kararli misin diyo ben dedim ben onu hala seviyorum ama ondan hic idim kalmadi ayrica bu sekilde boyle kavgali gurultulu bi evlilik de istemiyorum. Benim en deger verdigim sey cocuk ama bu sekilde cocuk falan buyumez bu wvde. Sen evine don diyo hala. Dedim son iki konusmadir ben alttan aliyorum caba gosteriyorum ondan bisey goremedim. O sinirle oyle konusuyo sen onun icini bilmiyo musin o der mi simdi guzel laf vs.. Herseyi benden bekliyosunuz dedim, cunku sen daha cok hatalisin diyo hala. Ben herkesr anlatmisim kocamin arkasinda durmamisim vs. ayni kafa hala..

zaten boşanmasını kimse istemez ama bu adam noraz beni seviyor diye iyice süründürdü. Haklısınız bence dayısını da dahil kimseyi aramalıydı. Adam iyice kıymete bindiğini düşündü ve hiç adım atmadı. Bide kadın evliliğimiz sürsün diye uğraşırken kadını tokatladı ya. noraz canım ne düşünüyorsun ama kalp kırgınlığın geçecek mi? Bu şekilde o adamla mutlu olabilirmisin?
Evet keske aramasaydim diyorum simdi ama is isten gecti.. Bana annesi diyo ki yuzumu itmismis eliyle tokat atmamismis. Dayisi annesini. Aramis cikismis ona senin yuzunden kavga ediyolar fln demis sanirim beni ortaya attin diyo. Dedim benim oule bi niyetim yoktu sen de biraz fazla alinganlik ettin , kim kotu niyetle konusur, herkes bixim iyiligimizi ister nolmus amcam gelip konustuysa seninle? Sen dedim beni arasaydin bana kizdaydin o zaman bu senle benim aramda olurdu. Sen de gittin anlattin. Guya esime anlatmamis annesine anlatmis, anane soylemis sonra. Sen bayramda aramasaydin dayisini sakinlescekti ortalik diyo. E dedim bayrami biz niye kus gecirelim ya bayramda barisiriz diye aradim. O bize geldiginde de barisma niyetiyle gelmedi ki esti gurledi terbiyesizce konustu sadece. .. Bi suru konustuk 2 saat surdu, bana diyoki sen eve don. Donmem dedim bi adim atsin arasin bi ozledim desin seviyorum desin.. O adim atmismis evden cikmamismis.

Kafalarina dank etti sanirsam, sizin pasa pasa döncenizi sandilar, baktilar is ciddiye biniyor, harakete gectiler... Gerci bazen belli olmuyor tam tersi de olabilir insanlari taniyamiyorum artik... Ama insallah arayi yapmak icindir... Sakin kendinizi ezdirmeyin, duruma göre baktiniz ilimli, sizde öyle olun ama kararliliginizi gösterin, baktiniz sizi yerdenyere vurmaga ugrasiyor sizde altta kalmayin derim, yoksa daha cok tepenize cikarlar... Sizin icin hayirli olur insallah...

Bence de ancak simdi dank etti. Ben de alttan slmadim ezdirmedim kendimi. Sadece tek derdi oglu uzulmesin. Bu yani. Yoksa coktaan demiski ben norazla bi daha hayatta gorusmem konusmam. Ben dedimki, sen bunu dedikten sonra napsin oglun? Bu kadar senin lafina bakan bi insan der mi annem konusmasin ama duzelir bu is ben karimi seviyorum. Sen dedim bu evlilik bitince vicdan azabi cekiceksin bu yuzden. Benim ustume yuklemeyin asil amcamla baban cekicek diyo. Babam da amca ma dememismis konusmayin diye o gondermismis onlari.

Sen her konuda haklısın ama eşin de şu konuda haklı eğer karı koca kavgasına 3. şahıslar dahil olursa barışma süreci çok uzuyor. Hele erkekler zaten istemiyor bu durumu. İlk 3 yıl zaten eşlerin birbirine karşı kozlarını paylaştığı bi zaman oluyo, ki o yüzden çok zor zaten. Ama gerçekten aranızda aşk varsa bu evlilik kurtulur zaten . Sende yazılarında anladığıma göre aranız düzelsin istiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Sen her konuda haklısın ama eşin de şu konuda haklı eğer karı koca kavgasına 3. şahıslar dahil olursa barışma süreci çok uzuyor. Hele erkekler zaten istemiyor bu durumu. İlk 3 yıl zaten eşlerin birbirine karşı kozlarını paylaştığı bi zaman oluyo, ki o yüzden çok zor zaten. Ama gerçekten aranızda aşk varsa bu evlilik kurtulur zaten . Sende yazılarında anladığıma göre aranız düzelsin istiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Evet farkindayim bana da bi ders oldu, bi daha kimseyi karistirmamak gerek. Ama iste ben hatami kabul ettim o da kabul etse dedim onun yaptiklari yuzunden evden ciktim ben. Hala burnu kaf daginda hala kendinde hata gormuyo. Nasil kurtulacak ki? Ben sevsem de cok kirildim ona, barismaya gittim tokat atti ya. Annesi de diyoki oyle sert vurmamismis. Soylemis ona niye saklasinmis. Yok ben de ona vurmusum, dedimki biz sevgiliyken beni cildirtti haksizdi bi tokat attin tutamadim kendimi ama sonra ozur diledim hemen. Bunda o da yok. Bak diyo insan kendini kaybedebiliyo demekki. Dedimki ilk biz evde kavga ettigimizde olsa sinirden derim. Iki ay gecmis ne bu?? Ha bir de dedigi demekki sen o kadar sevmiyosun kizim. Vazgecmissin. Asil o benden vazgecti dedim ben de asil o. Bi adim atamayan o.

kusura bakma arkadaşımda haklı olan sensin o kvdenin sürekli sen hatalısın demesine bakma evine dön demesineden sen kaç sefer alttan almışsın bi dövmediği kalmış hala gururluymuş gelmezmiş falan filan bırak yaa hayatını yaşa böyle burnu kafdağında olan biriyle yaşanmaz :34:

Kv ye bak yaaa arami bulmaga ugrasiyor dahami bozuyor belli degil... Iyi etmissin arkadasim... Beyfendi ne gururu yapiyorsa, asil o tokattan sonra senin gurur yapman yerli... Tamam 3. sahislari karistirmandaki meselede hakli ama bunu sana düzgün bi sekilde esin diyebilirdi, bidaha yapma ben buna cok kirilim biz halledelim diye, ki söylemistide sizde özür dilemistiniz yanlis hatirlamiyorsam... Vallah noraz senin bilcegin is ama bukadar cekmisken, kendini bikadar toparlamis ve hazirlamisken, esin gelip senden adam akilli bi özür dileyip yuvanizi kurtarmak icin bi adim atmadigi sürec alttan alma derim, yoksa bunca cektigin aci bosa olacak...

Evet farkindayim bana da bi ders oldu, bi daha kimseyi karistirmamak gerek. Ama iste ben hatami kabul ettim o da kabul etse dedim onun yaptiklari yuzunden evden ciktim ben. Hala burnu kaf daginda hala kendinde hata gormuyo. Nasil kurtulacak ki? Ben sevsem de cok kirildim ona, barismaya gittim tokat atti ya. Annesi de diyoki oyle sert vurmamismis. Soylemis ona niye saklasinmis. Yok ben de ona vurmusum, dedimki biz sevgiliyken beni cildirtti haksizdi bi tokat attin tutamadim kendimi ama sonra ozur diledim hemen. Bunda o da yok. Bak diyo insan kendini kaybedebiliyo demekki. Dedimki ilk biz evde kavga ettigimizde olsa sinirden derim. Iki ay gecmis ne bu?? Ha bir de dedigi demekki sen o kadar sevmiyosun kizim. Vazgecmissin. Asil o benden vazgecti dedim ben de asil o. Bi adim atamayan o.

Ne kadar kibirli bir insan ki esin, ayrilma arefesindesiniz belki hala beni baskalarina neden anlatti diyor. Dayisina boyle anlatilmis olmak aranizda seylerden cok daha onemli. Pes! Annesi de ayni oglu, veya oglu ayni annesi. Kadin konusmaya gelen taraf, ricaci olacak kendisi hala ya evet bende de suc var cok karistik filan demiyor. Gelmis ama hani don iyi olur ama sen kabahatlisin, bunu bil ki donunce seni psman edelim diyor sanki.

Dayisini araman elestirilmis, ama aramadan onceki kisma donulup bakilabilir. Sen babanin evindesin, esyalarini almaktan bahsediyorsun, kac gun olmus ne adam ariyor ne aileden baskasi. Boyle bir durumda ne yapilacakti ki? Karsi tarafin ne dusundugunu bilmiyorsun, acaba gercekten bosaniliyor mu diye dusunup dayi bu kararin onune gecebilir deyip aradin. Sen de inadina dayiyi arayayim da marifetlerini anlatayim demedin yani. Sonraki aramada zaten isin rengi degisti, madem dayisinin hakkindaki dusuncelerini cok onemsiyor tokat atma ayiligini yapmayacakti. Kusura bakma kardesim ama esin gercekten saygisiz.
Aileleri karistirma deniliyor da ilk o annesine senin icin it dememis miydi? Bu ne oluyor? Annesi bunu duyduktan sonra sana cok mu saygi duyacakti?

Bosver noraz biraz suruncemede kalsin bakalim, cok istiyorsa o burnunu indirsin biraz asagi adam gibi gelsin konussun. Ailenle gorusmeyeceksin lafi filan cikarsa agzindan haa deriz bu yine ayni tas ayni hamam. Sen ona oyle bir sart kossan annenle gorusmeyeceksin diye agzini burnunu kirar bence.

Ne kadar kibirli bir insan ki esin, ayrilma arefesindesiniz belki hala beni baskalarina neden anlatti diyor. Dayisina boyle anlatilmis olmak aranizda seylerden cok daha onemli. Pes! Annesi de ayni oglu, veya oglu ayni annesi. Kadin konusmaya gelen taraf, ricaci olacak kendisi hala ya evet bende de suc var cok karistik filan demiyor. Gelmis ama hani don iyi olur ama sen kabahatlisin, bunu bil ki donunce seni psman edelim diyor sanki.

Dayisini araman elestirilmis, ama aramadan onceki kisma donulup bakilabilir. Sen babanin evindesin, esyalarini almaktan bahsediyorsun, kac gun olmus ne adam ariyor ne aileden baskasi. Boyle bir durumda ne yapilacakti ki? Karsi tarafin ne dusundugunu bilmiyorsun, acaba gercekten bosaniliyor mu diye dusunup dayi bu kararin onune gecebilir deyip aradin. Sen de inadina dayiyi arayayim da marifetlerini anlatayim demedin yani. Sonraki aramada zaten isin rengi degisti, madem dayisinin hakkindaki dusuncelerini cok onemsiyor tokat atma ayiligini yapmayacakti. Kusura bakma kardesim ama esin gercekten saygisiz.
Aileleri karistirma deniliyor da ilk o annesine senin icin it dememis miydi? Bu ne oluyor? Annesi bunu duyduktan sonra sana cok mu saygi duyacakti?

Bosver noraz biraz suruncemede kalsin bakalim, cok istiyorsa o burnunu indirsin biraz asagi adam gibi gelsin konussun. Ailenle gorusmeyeceksin lafi filan cikarsa agzindan haa deriz bu yine ayni tas ayni hamam. Sen ona oyle bir sart kossan annenle gorusmeyeceksin diye agzini burnunu kirar bence.

Evet geriye dönüp baktığında doğru diyorsun. Bu adam insana kafayı yedirtir. Bayadır da ayrısınız. Bencede bırak yanaşma şuna . Sabredersen mükafatını alırsın.

Nerede buldun sen bu simarigi? Kendi gelmiyor annesini gonderiyor (ki sen bu sahneyi daha onceden gormustun). Annesi "Evine don, sen daha hatalisin" diyorsa sen de "Gecen sefer de sizin lafinizla geri dondum, ama her defasinda kendin geldin ben birsey yapmadim diye yuzume vurdu, bu sefer kendim donmeyecegim" diyebilirsin. Dayiyi one suruyorlarsa "Oglunuz da herseyi size anlatiyor, ben de tabiki babama amcama anlatacagim, sizden ses cikmayinca dayiyi aradim sizin fkrinizi ogrenmek icin" diyebilirsin. Tokat olayini zaten soylemissin, sen tokat atinca ondan ozur dilemissi, o da dilesin. Esyalari toplama olayina gelince, gosteremedin mi oglunun attigi "Esyalarinin hepsini neden almiyorsun?" mesajini? Herseyi gectim ikide birde bosanacagim diyor, seni sevmedigini soyledi, ailene hakaret etti, ailenle gorusmeyeceksin diye sart surdu, tum bunlar ile yasayamayacaginin da altini ciz. Sen kararini verdin dediklerinde "Evet verdim, ikide birde bosanacagim diyen, beni sevmedigini soyleyn, aileme hakaret eden, surekli alttan almami bekleyen, ailemle gorusmemem sartini kosabilecek kadar ukala bir koca istemiyorum" de. Ne yaparlarsa yapsinlar.

Back
X