• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Yazamadim bi suredir. Biz konustuktan sonra dayisini aradim boyle boyle oldu dedim, icimdeku herseyi soyledim icim cok rahatladi. Bana hak verdi ve tokat olayini duyunca sok oldu adam resmen. Belki duzelir ben konuscam bana dedigi baska sey sana yaptigi baska anlamadim dedi. Ben de dedim ki hic ugrasmayin ben zaten istemiyorum artik hic umidim yok. Sevginin sayginin olmadigi bi evlilik istemiyorum dedim. Ozetle bu. iyi oldu icimdekileri onun dediklerini annesinin yaptiklarini tavrini da anlattim hrpsine sasirdi onlara da kizdi tabi. Neyse oyle iste. Bu gun gidip yine biraz esya alicam ufak tefek mutfak esyalarindan ve kitaplarimdan.

Bitti artik devam etmemesi gerek. Bazi seyleri gormem zor oldu ama iste zayiflik olsun gucsuzluk oldun ne derseniz diyin.. Iyi hissediyorum arkadaslarla ciktim iki aksamdir, keyfim yerinde. Artik tek kalan bu surecin cabuk gecmesi. Babama yerlesiyorum tekrar, bi sure boyle. Belki sonra cikarim eve belki cikmam bilmiyorum annemin babamin yaninda olmam da iyi oldu gerci. Daha cok ilgileniyorum. Sadece bi calisma duzen istedigim icin belki ucuz bi ofis gibi bi yer kiralarim, kitaplarim ivir zivirim masam falan oraya gider. Bunlari dusunuyorum artik, tatil ayarlamistim ben o biletler yaniyo. Baska bi yere gitmem lazim , tekim.. Bu gibi planlar ayarlamalar var artik hayat onsuz devam ediyor...

Bence pisman olacak :) Yani sen geri cektikten sonra o yeniden sana yamanmaya calisacak. Sakin ama sakin yuz verme. Sonrasi yine ayni cunku. Ama mutlaka pisman olub barismak isteyecektir. Kendini duygusal acidan guclu tut.

hay Allahım neler var yaaa.. dememe sebep oldu yazın :( valla kurtuldugun iyi olmuş bence bir ömür geçmezdi böyle hep daha kötüye giderdi Allah korusun döverdide,iyiki çocuk yok ortada ayrıl kurtul derim ben eminim ilerde daha mutlu olacagın biri bulacak seni

Valla arkadaşım üzüldüm gerçekten. Hangi evlilikte sorun yok ki. Fakat bu adam bi tuhaf. Mutlaka seviyordur seni ama. 1 aydan fazladır ayrısınız. Hiç mi özlemedi seni. Aşık bi çift bu kadar ayrı duramaz canım benim. Söyledikleri ne söylerse söylesin hepsi sinirle söylenir olur ama. Bu kadar ayrılık olunca eşin seni senin onu sevdiğin gibi vede senin düşündüğün gibi kesinlikle seni sevmiyor. Bide erkek yani. Bak bizde özellikle ilk yıllarda anası danası vs. yüzünden çok kavga ederdik. Fakat en fazla 1 haftaya özlerdi barışırdık. Bazen de ben haksızlık yaptığımı düşünürdüm özür dilerdim falan. Bende ah ne üzüntüler yaşadım. Çok boşanmayı düşündüm. Boşanma dilekçesi yazdım koydum önüne imzala dedim. Kağıtları yırtık pırtık etti. O zamandan beri de bi daha boşanacam diye ağzından laf duymadım. Ben yine çok dedim de bana karşılık vermedi.

Bide 1 aydan fazla olmuş sen ne güzel evliliğini kurtarmak istemişsin bu sana tokat atmış. Ben düşünemiyorum birbirine aşık bi çift 1 aydır ayrılar ve adam kadını dövmüş. Sen hep o da beni seviyor diye dayanak bulup bu evliliği kurtarma yoluna gitmişsin. Ama ne kadar sevdiği de ortada.

İllaki boşanman gerekmez ama davayı aç ciddiyetini kararlılığını göster. Seni şamar oğlanına çevirmiş. Hiç bi görüşmenizde barışmak istediğine dair bişey söylememiş. Hep anasına hayıflanmış. Bu adam anasını istiyor. Serbest bırak anasına iyice kansın. Sen de mutlu güzel bir hayat kur kendine. Boşanma sürecinde geri adım atma o atsın. Bi geri adım atmaya başlarsa istediklerini yaptırırsın. Hala sevdiğini düşünüyorsan barışırsın. Ama bu adam geri adım atmaz. Ne zamanki sen anasından özür dilersin, aileni geri plana atarsın o zaman barışır senle.

Çok zor bi karar biliyorum helede böyle sevince. Allah yardımcın olsun canım. Dünyada ne beter şeyler var daha. Rabbim sağlık versin. Bize Rabbimin verdiği en büyük nimet sağlığımız dikkat et en çok kendini sev ki; sağlığın bozulmasın...

Iyi yapmissin dayiyi aramakla. Hatta bir hafta gecince yine ara, "dayi beni hala aramiyor" diye agla bence

Iyi yapmissin dayiyi aramakla. Hatta bir hafta gecince yine ara, "dayi beni hala aramiyor" diye agla bence

Sen hala benimle dalga mi geciyorsun? Sagol ya, cok yardimci oluyorsun bana. bunca yillik iliskim bitiyor, duzenim degisiyor, onun icin yaptiklarima uzuluyorum,onun icin yapmadiklarima vazgectiklerime kendimi ikinci plana atmama uzuluyorum, daha oyle cok sey var ki, yazik diyorum. Ben bunlari nasil yasadim, ne kadar sucum varmis allahim bunlari cekiyorum.. Pisman oldugum cok sey var, keskelerim cok ne yazikki ama kendime dair daha cok. Onun icin zaten cok yapmisim cok vermisim kendimden. Bi de tutup da burdaki kimse kadar konuyu yasNanlari onemsemeyen senin yazdiklarini goruyorum . Kuru, kayitsiz, tepeden bakan bi halle. Senin fikrin saygi duyarim, ama en azindan sen de su an iliskimin evliligimin yasini tuttugumu gor ve buna saygi duy.cenazeye gidince soyle yapsaydiniz olmezdi bu adam demezsin.

Sen hala benimle dalga mi geciyorsun? Sagol ya, cok yardimci oluyorsun bana. bunca yillik iliskim bitiyor, duzenim degisiyor, onun icin yaptiklarima uzuluyorum,onun icin yapmadiklarima vazgectiklerime kendimi ikinci plana atmama uzuluyorum, daha oyle cok sey var ki, yazik diyorum. Ben bunlari nasil yasadim, ne kadar sucum varmis allahim bunlari cekiyorum.. Pisman oldugum cok sey var, keskelerim cok ne yazikki ama kendime dair daha cok. Onun icin zaten cok yapmisim cok vermisim kendimden. Bi de tutup da burdaki kimse kadar konuyu yasNanlari onemsemeyen senin yazdiklarini goruyorum . Kuru, kayitsiz, tepeden bakan bi halle. Senin fikrin saygi duyarim, ama en azindan sen de su an iliskimin evliligimin yasini tuttugumu gor ve buna saygi duy.cenazeye gidince soyle yapsaydiniz olmezdi bu adam demezsin.

Asla tepeden bakmiyorum, benim yakinlarimdan da bosanan oldu, zor bir surec oldugunu biliyorum. Ama bu kadar kabullenmen, bu kadar asagidan alman canimi sikti. Biraz yasadiklarina uzulmek yerine hirslan diye yazdim. Sen biraz agirdan satsan kendini bu kadar olmayacak belkide. Bir de cok degerli oldugunu unutma. Bak ailen iki defa gitme bosver demis, deli o demekki demis. Isin var ailen var arkanda, dik dur. Sen kendine deger vermezsen baskasi neden versin. Bosansan da bosanmasan da kendini koyverme, ikinci evliligini yapan o kadar cok kisi var ki. Yasin 30 mus, ne var? Millet 40'inda evleniyor, gencecik kizsin.

Cok pisman olucagindan bende eminim vallah...Esin suanda iyi bi gazlamayla kendisinin almadigi kararlari uyguluyor bence... Sen elinden geleni fazlasiyla yaptin kanimca, gurur yapmadin,evliligini kurtarmaya calistin, karsiliginda ne aldin? Tokat!!! Zamana birak, hayatini yasa...ailen arkanda, güclü ol, dik dur.... Hakkinda ne hayirliysa o olur insallah...

Canım cok gecmiş olsun
Yazdıklarını okuyunca cok sasırdım aynı seyler bire bir benim basıma geldi
Bir tek kavga konuları farklı
Bende senin gibi alttan aldım yapıcı olmaya calıstım ama bu gibi adamlarla
Olmuyo inan canım11 yılım gitti pişman degilim elimden geleni yaptım
Ama seninde aynı yılları harcamana gerek yok arkana bile bakma Allahın
Sevgili kuluymussunki ortada cocuk yok kendine kesin kararlar ver
Geri donme cunki inan o senin kapınada gelir sonradan

Su an evdeyim erkek kardesim ve kuzenimle esya toparladik onlar bi posta eve birakmaya gitti esya. Ben yalnizim. Tek kisilik odaya gecmis burda uyumus. Ama yemek fln anasinda yiyo belli. Su var icecek var bi tek dolapta. Simdi ne kadar surer isin diye msj atti, 2 saat dedim. Esyanin niye hepsini almiyosun diye msj atmis bi de salak. Kamyon lazim su an alamam esyanin hepsini dedim. Sonra yalniz misin diye msj atti. Hicbisry yazmadim. Salak . Simdi mutfak bos, kitaplik bos dolaplar bos ootursun dursun. Hiyar herif.

Su an evdeyim erkek kardesim ve kuzenimle esya toparladik onlar bi posta eve birakmaya gitti esya. Ben yalnizim. Tek kisilik odaya gecmis burda uyumus. Ama yemek fln anasinda yiyo belli. Su var icecek var bi tek dolapta. Simdi ne kadar surer isin diye msj atti, 2 saat dedim. Esyanin niye hepsini almiyosun diye msj atmis bi de salak. Kamyon lazim su an alamam esyanin hepsini dedim. Sonra yalniz misin diye msj atti. Hicbisry yazmadim. Salak . Simdi mutfak bos, kitaplik bos dolaplar bos ootursun dursun. Hiyar herif.

onuda sinirinden diyor :1: yani kibirinden artik ne deyeceyini bilmiyor "al hepsini al" gibilerinden :1: ah bu erkekler ne kadar salak ya.... benim kocamda giderken ben git bir dahada donme derdi taksiye binmemisten artik telefonlarda ozurlere baslardi :1: hic takma kafana, boylelerindende adam olmuyor.... yasanilmiyor gercekten... ama pisman olmaya baslamis o, daha ne pisman olacaaak...

Mesaj atti simdi bana. Kararini vermissin anlasilan. Hayirlisi oldun demis. Salak, sanki baska yol birakti da bana. Akli sira ben terkettim ben gittim evden, ben esyami aldim bi. Bana sanki bi adim atti da. Uyuz nasil beni uzecegini iyi biliyor. Simdi evdeyim gelen esyalari sigdirmaya calisiyorum biyerlere. Yoruldum baya. Kafam da yorgun bedenim de..

Babanin da dedigi gibi esyalarini biran once almani, dolayisiyla evi kapatip kira odememeyi dusunuyor.
Sen onun yazdiklarini bosver, sozde vicdanini rahatlatmaya calisiyor sucu sana atarak. Cunku sen ayrilmayi istiyorsun ya!. Gel geri don ben sana yapacagimi bilirim demeye getiriyor, tokat atiyor sonra da sen kararini vermissin herhalde diyor.
Bu olaylar bitip de ustunden birkac yil gectiginde duyarsin noraz, bu birisiyle tanismis belki de evlenmis o kiz da hem bunun hem anasinin burnunudan fitil fitil getiriyormus. Yanina kalmaz bunlar. Sen kac kurtul artik unutmaya calisacaksin. Bu arada da psikolojik destek alsan belki daha iyi olabilir.

Adam sırf anası ağladı diye evlilik bitiriyor yaa. Hayret valla. Ne yapcan kardeşim herkesin imtihanı başka işte. Allah'tan barışmaya yanaşmıyor, Allah yüzüne gülüyor bence. Oh dersin inşallah yakın zamanda.

Annesi aradi simdi bi yarim saat konusalim bana zaman ayir dedi. Toplantidayim dedim konusalimbi ben gitmeden dedi. Israr etti tamam dedim.. Ne diyecek bakalim.

Annesi aradi simdi bi yarim saat konusalim bana zaman ayir dedi. Toplantidayim dedim konusalimbi ben gitmeden dedi. Israr etti tamam dedim.. Ne diyecek bakalim.

Ne dedi? İnşallah sinirini bozacak şeyler söylememiştir.:26:

Back
X