Bymeyen bebeim.

Canim ne kadar pozitifsin yazimnni çok beğendim mücadelen gözlerimi yaşartti senden alinacak çok ders var çok iyi bir annesin........

İşte annelik budur! çocuğu, evladıdır onun başka hiçbirşey onu ilgilendirmez! çocuklarınız çok şanslı szin gibi anne-babaları olduğu için.

Sizi canı gönülden tebrik ediyorum çocuğunuza bu kadar sevgi dolu olduğunuz hayata her anlamda sevgiyle baktığınız ve bunları yansıttığınız için

sevgili arkadaşım allah katında o kadar büyük yerin olur ki inş o senin oğlun senin parçan ister özürlü ister normal farketmez biz ne analar babalar tanıyoruz biliyoruz onun sevgiye şefkata o kadar ihtiyacı varki o bebek gibi şimdi suçsuz günahsız canım benim lütfen benim için onu kokulu kokulu öp allah sevginizi saygınızı daim etsin allah sizi bozmasın evletlarına sizlere uzun ömür versin

Allahın en büyük imtahanından geçiyorsunuz
Çok duygulandırdınız beni
Yakınınızda olup o güzel ellerinizden öpmek isterdim
Ailenizle çok uzun yıllar sağlıkla huzurla ve mutlulukla yaşamanızı dilerim
Saygılar...

okurken o kadar duygulandım ki anlatamam size.çok yürekten yazmışsınız, inanın oğlunuz sizin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşAllah :nazar:

işte koşulsuz sevgi...işte annelik...

o güzel yüreğinizle nice insana örnek olabilen saygıdeğer bir kişisiniz.

Allah gücünüze güç katsın..ailenizle ömür boyu mutlu huzurlu ve sağlıkla yaşayın inşallah

Çok güzel bir aile ortamı Allah mutlu etsin!!!
Böyle şeyleri kabullenmek insana çok zor gelir ama olgunluğunuz karşısında sizi takdir ediyorum!!!

Sabrınızdan , sevginizden, şafkatinizden ve yaşam sevincinizden ötürü sizi kutluyorum...
Rabbim sizi evladınızla imtihan etmiş ve siz imtihanların en zorunu başarıyla geçmişsiniz inşallah

Rabbim bu güzel mutluluğunuzu ailenizi hiç bozmasın.. evlatlrınızı size sizi evlatlarınıza bağışlasın...

canım yaa ne mutlu sana, rabbim böyle aile nasip etsin her çocuga mutlulugunuzda bir ömür boyu daim olsun inş, evlatların ve eşinle birlikte huzur dolu,uzun yıllar geçirmen dileğiyle.

ne güzel bakış açın var tebrik ederim .. kendine hayatı zehir etmemişsin aferim.. insan birşeyleri ne kadar kabullenirse o kadar mutlu yaşarmış bak sizde ne kadar mutlusunuz .. herkeze örnek olsun bu takdir ettim sizi...

insanlar artık iyi şeyleri düşünemez oldu umutsuz sıkıntılı karamsar...
sen bambaşkasın herşeyden sıyılmışsın yargılamak yerine kabullenebilmişsin çocuğunu her zaman mutlu görmen kadar güzel birşey yok. seni tebrik ediyorum ve allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarına sağlık we mutluluk wersin inşallah :nazar:a.s.

Back