Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgili arkadaşım allah katında o kadar büyük yerin olur ki inş o senin oğlun senin parçan ister özürlü ister normal farketmez biz ne analar babalar tanıyoruz biliyoruz onun sevgiye şefkata o kadar ihtiyacı varki o bebek gibi şimdi suçsuz günahsız canım benim lütfen benim için onu kokulu kokulu öp allah sevginizi saygınızı daim etsin allah sizi bozmasın evletlarına sizlere uzun ömür versin
Allahın en büyük imtahanından geçiyorsunuz
Çok duygulandırdınız beni
Yakınınızda olup o güzel ellerinizden öpmek isterdim
Ailenizle çok uzun yıllar sağlıkla huzurla ve mutlulukla yaşamanızı dilerim
Saygılar...
okurken o kadar duygulandım ki anlatamam size.çok yürekten yazmışsınız, inanın oğlunuz sizin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşAllah
Sabrınızdan , sevginizden, şafkatinizden ve yaşam sevincinizden ötürü sizi kutluyorum...
Rabbim sizi evladınızla imtihan etmiş ve siz imtihanların en zorunu başarıyla geçmişsiniz inşallah
canım yaa ne mutlu sana, rabbim böyle aile nasip etsin her çocuga mutlulugunuzda bir ömür boyu daim olsun inş, evlatların ve eşinle birlikte huzur dolu,uzun yıllar geçirmen dileğiyle.
ne güzel bakış açın var tebrik ederim .. kendine hayatı zehir etmemişsin aferim.. insan birşeyleri ne kadar kabullenirse o kadar mutlu yaşarmış bak sizde ne kadar mutlusunuz .. herkeze örnek olsun bu takdir ettim sizi...
insanlar artık iyi şeyleri düşünemez oldu umutsuz sıkıntılı karamsar...
sen bambaşkasın herşeyden sıyılmışsın yargılamak yerine kabullenebilmişsin çocuğunu her zaman mutlu görmen kadar güzel birşey yok. seni tebrik ediyorum ve allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarına sağlık we mutluluk wersin inşallah a.s.