Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canımmm benim benimde teyzemin oğlu aynı şeklde, senin derdin hepimzin derdi ama en mutludur ki sana aşmışsın, hep huzurlu ve mutlu sağlıcakla kal, dualarımız seninle.
Bu sonsuz sabrınız ; kararlılığınız ve aşkınızdan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum..
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın hayırlı huzurlu günler göstersin el elel iki cihanda hep birlikte
güzelliklerle nurlarla bezensin ömrünüz
zahmette rahmet vardır
bende zihinsel engelliler okulunda 2.5 sene ablalık yaptım ve onların bi melek ve hayattIN en şanslı insanları bence o kadar masum ve sevgiyi yapmacıklıgı hissedebiliyolarki örnegin kendileri göstermelik sevenleri hiissedip hiç yüz vermiyolar onlara bence cok özel bi cocuga sahipsiniz gurur duydugunuza inanıyorum ve bilincli anne oldugunuzda yazınızdan belli oluyo takdir ediyoru yüzünüz hep gülsün inş
ne kadar şanslı evlatlarınız var,elleri öpülecek insansınız.
Allah size ve çocuklarınıza uzun ömürler nasip etsin,hep çocuklarınızın mutluluğunu görün inşallah..