Bymeyen bebeim.

ana işte........
ayağı öpülecek kadın.......
sana ve senin gibi analara kurban olsunlar be ablam........
allah dara düşürmesin,iki cihanda gün yüzü göstersin......

ben sadece her anne gibi görevimi yapıyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canım benim

ben sadece her anne gibi görevimi yapıyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canım benim

ah be ablam her anne sanin yaptığını yapıyormu acaba,doğurup sokağa atanlar,öldürenler,.................
annelik öyle basit değil,evladına kıyan biri anne olabilirmi
senin yazın örnek olsun böylelerine,
sen annesin ama içinda allah korkusu yüreğinde merhamet berındıran bir annesin,o yüzden sana tek duam o güzel yüreğin hiç dara düşmesin ablam:nazar:

........hani her insan çocuğunu en güzel yerlerde görmek ister ( belki hakim ,doktor mühendis v.b) bende çocuğumun öbür dünyada melek olacağını düşünüyorum birde bu dünyadaki kötülüklerden bihaber çok mutlu sürekli gülümseyen sevgi dolu bir çocuk ..................
daha güzel ne olabilirkisenağlama
engelleri aşmışsın en büyük mutluluğunu Allah daim etsin canım benim a.s.

Annelik böyle bir şey demekki , Allah mutluluğunuzu bozmasın , sağlıklı huzurlu hayırlı ömürler diliyorum ailene ve sana

Ablacim Allah cocuguna ve size güc kuvvet versin ama Allaha cok sükür ki cocugun yasiyor özürlü olsada o bir insan, senin canindan kanindan olan evladin. Özürlü ama hic günah islemeyen hayirli evlat olur sizlere bu saglikli olupta hayirsiz bir evlat olmaktan daha güzeldir öyle degil mi? Insallah tüm insanlar senin düsündügün gibi düsünür ablacim...

Allah size uzun ömürler versin canim, 10 yasinda bir yegenim var ne konusuyor ne tek basina yemek yiyebiliyor, 3 aylikken kriz geçiriyor (epilepsi)ve halada devam ediyor.o ilk hastaneye yattigi günleri hiç unutamam çok zordu hepimiz için ama insan alisiyor.
onu öyle seviyoruz ki, melek yüzlü devamli gülen koca gözlü Ademim.

Allah size uzun ömürler versin canim, 10 yasinda bir yegenim var ne konusuyor ne tek basina yemek yiyebiliyor, 3 aylikken kriz geçiriyor (epilepsi)ve halada devam ediyor.o ilk hastaneye yattigi günleri hiç unutamam çok zordu hepimiz için ama insan alisiyor.
onu öyle seviyoruz ki, melek yüzlü devamli gülen koca gözlü Ademim.

alışmak zorundayız canım alışmak kabullenmek ve onları hayatın içine sokabilmek böyle çocukların bir ortak özelliği var biliyormusun sürekli gülüp çevrelerine neşe saçıyorlar hayatın tadını asıl onlar çıkartıyor iyiki varsınız bütün meleklerŞeniz

26840580dq21jt2.gif

yazini okudum cok duygulandim....ne güzel Allahim...Allah seni ve aileni hic üzdürmesin canim.....senin yaninda büyüttügün bir melek...mükafatin cok büyük olacak bunu unutma sakin...
Allah yar ve yardimciniz olsun canim..............

annelik böyle bişey işte....tabi anne olmayı beceremeyen çocuğunu özürlü diye sokağa bırakan yatarıklar hariç....allah yüzünüzü hep güldürsün mutluluğunuz hiç bozulmasın..ne mutlu size bir çok şeyi aşabilmişsiniz..

Sen ne güzel bir annesin, ne büyük yüreğin var, ne mutlu sana bu hayatı böyle görebilecek kadar büyüksün ..
arkadaşım yazını okudum ve çok etkilendim iki evlat sahibiyim allah bağışlarsa inşallah, bazen tahammül edemediğimde hep aklıma senin gibi anneler gelir ya onlar ne yapıyorlar diye düşünürüm ne büyüksün canım benim o dört kişilik güzelliğiniz hiç bozulmasın Ömür boyu..,
Bir daha dert yüzü görmeyin.
sevgilerin en kocamanını yolluyorum sana ve o yakışıklı oğlunaa.s.

Yazinizi okurken inanin gozlerim doldu.Onceleri okusaydim belki sizi bu kadar iyi anlayamazdim ama simdi daha 18 gunluk bir anne olarak sizi cok iyi anliyorum.Ve sizin ellerinizden opuyor karsinizda saygiyla egiliyorum.Rabbim bu sabrinizin mukafatini insallah ahirette vericektir.Ve melek oglunuzla beraber daha guzel bir hayat sizi bekliyor olacaktir.Rabbim bu guzel gonlunuze gore versin herseyi.Sevgi ve Saygilar...

Yazinizi okurken inanin gozlerim doldu.Onceleri okusaydim belki sizi bu kadar iyi anlayamazdim ama simdi daha 18 gunluk bir anne olarak sizi cok iyi anliyorum.Ve sizin ellerinizden opuyor karsinizda saygiyla egiliyorum.Rabbim bu sabrinizin mukafatini insallah ahirette vericektir.Ve melek oglunuzla beraber daha guzel bir hayat sizi bekliyor olacaktir.Rabbim bu guzel gonlunuze gore versin herseyi.Sevgi ve Saygilar...

teşekkürler canım bebeğini güle güle büyüt sağlıkla inşallah:emir_bebek:

o kadar duygulandım ki anlatamam..benim bir arkadaşımında zihinsel engelli bir kızı var..sizi anlayabiliyorum..allah size güç çocuğunuza sağlıklı uzun ömür versin..allah yardımcınız olsun..

Sevgili Asiyah ben yazınızı daha az önce gördüm ve size gıpta ediyorum .Allah yolunuzu açık etsin umarım istediklerinizi başarırsınız.

Canım çok güzel yazmışşın ama ne olur o seni temsil eden resmi koyma çok kötü görünüyor bakamıyorum korku filmi gibi

Sen ne güzel bir annesin, ne büyük yüreğin var, ne mutlu sana bu hayatı böyle görebilecek kadar büyüksün ..
arkadaşım yazını okudum ve çok etkilendim iki evlat sahibiyim allah bağışlarsa inşallah, bazen tahammül edemediğimde hep aklıma senin gibi anneler gelir ya onlar ne yapıyorlar diye düşünürüm ne büyüksün canım benim o dört kişilik güzelliğiniz hiç bozulmasın Ömür boyu..,
Bir daha dert yüzü görmeyin.
sevgilerin en kocamanını yolluyorum sana ve o yakışıklı oğlunaa.s.

evet bende cok korkuyorum resminden

Back