ana işte........
ayağı öpülecek kadın.......
sana ve senin gibi analara kurban olsunlar be ablam........
allah dara düşürmesin,iki cihanda gün yüzü göstersin......
ben sadece her anne gibi görevimi yapıyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canım benim
daha güzel ne olabilirkisenağlama........hani her insan çocuğunu en güzel yerlerde görmek ister ( belki hakim ,doktor mühendis v.b) bende çocuğumun öbür dünyada melek olacağını düşünüyorum birde bu dünyadaki kötülüklerden bihaber çok mutlu sürekli gülümseyen sevgi dolu bir çocuk ..................
Allah size uzun ömürler versin canim, 10 yasinda bir yegenim var ne konusuyor ne tek basina yemek yiyebiliyor, 3 aylikken kriz geçiriyor (epilepsi)ve halada devam ediyor.o ilk hastaneye yattigi günleri hiç unutamam çok zordu hepimiz için ama insan alisiyor.
onu öyle seviyoruz ki, melek yüzlü devamli gülen koca gözlü Ademim.
Yazinizi okurken inanin gozlerim doldu.Onceleri okusaydim belki sizi bu kadar iyi anlayamazdim ama simdi daha 18 gunluk bir anne olarak sizi cok iyi anliyorum.Ve sizin ellerinizden opuyor karsinizda saygiyla egiliyorum.Rabbim bu sabrinizin mukafatini insallah ahirette vericektir.Ve melek oglunuzla beraber daha guzel bir hayat sizi bekliyor olacaktir.Rabbim bu guzel gonlunuze gore versin herseyi.Sevgi ve Saygilar...
Sen ne güzel bir annesin, ne büyük yüreğin var, ne mutlu sana bu hayatı böyle görebilecek kadar büyüksün ..
arkadaşım yazını okudum ve çok etkilendim iki evlat sahibiyim allah bağışlarsa inşallah, bazen tahammül edemediğimde hep aklıma senin gibi anneler gelir ya onlar ne yapıyorlar diye düşünürüm ne büyüksün canım benim o dört kişilik güzelliğiniz hiç bozulmasın Ömür boyu..,
Bir daha dert yüzü görmeyin.
sevgilerin en kocamanını yolluyorum sana ve o yakışıklı oğlunaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?