canım benım ınan gozyaslarımı tutamadım ıkı cocuk annesı olarak((((((
ama senın ayaklarının altı opulesı bır anne oldugunu dusunerek tebessum ettım bunları yazarken:)))))
ama senden bır rıcam var;haddıme dusmeyerek;
OZURLU kelımesınden nefret edıyorum.o bır engellı.aslında engelmı onuda bılmıyorum.bu ıgrenc,kotu,sadece bu dunyayı dusunen ,gunahkar ınsancıkların ıcersınde engel kımde onuda bılmıyorum.o melek yaaaaaa:)))))))))saf temız artnıyetsız dunyalar tatlısı....
asıl engellı bızlerız hatta OZURLU.
kalplerımızden;kotuluk yaptıgımız ıcın,
bedenımızden;nefsımızın elınde oyuncak oldugumuz ıcın,
zıhnımızden;zaman zaman kotuluk dusunup ıstedıgımız ıcın vs....
o muhtesem bır varlık sende cok sanslı bır annesın.zorlukları vardır muhakkak ama pırlanta melek asla gunahkar olamayacak bır evlat sahıbısın.opuyorum senı canım,o melegıde:)))))
canım çok teşekkür ederim evet tecrübeliyim çünkü insan yaşarken alışıyor sana tavsiyem hep bardağın dolu tarafına bak erdemi ve seni kocaman öpüyorum ve seni çooook iyi anlıyorum AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞIRMIŞa.s.merhaba asiyah.umarım masajımı okursun.seninle aynı kaderi paylaşmaktan mutluyum.mutluyum diyorum çünkümükafatı büyük olacak bir sabrın sonunu bekliyoruz.erdem 8 yaşında sen benden dahada tecrübelisin.yazını okurken göz yaşlarımı tutamadım.seni çok iyi anlıyorum.büyümeyen bebeklerimizle Allah hepimize sağlık versin.lütfen görüşelim.buradaki seni destekleyen arkadaşlara sonsuz sevgilerimi yolluyorum.
Ablacım ne güzel bir yüreğin varmış senin.Ne güzel anlatmışsın.Şu an farkettimki uğraştığımız şeylerin çoğu boş.Boş yere üzüp yıpratıyoruz kendimizi çok zaman.Keşke herkes -ben de- senin gibi güzel düşünsek.Allah çocuklarını ve eşini sana bağışlasın hep mutlu olman dileğiyle a.s.
ne mutlu size oğlunuzu dışlamadan onun durumunu kabul ederek aşmışsınız bu durumu allahım ömrünüzce mutlu etsin sizi
bu da yakışıklı oğlunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?