Bymeyen bebeim.

canım benım ınan gozyaslarımı tutamadım ıkı cocuk annesı olarak ((((((
ama senın ayaklarının altı opulesı bır anne oldugunu dusunerek tebessum ettım bunları yazarken:)))))
ama senden bır rıcam var;haddıme dusmeyerek;
OZURLU kelımesınden nefret edıyorum.o bır engellı.aslında engelmı onuda bılmıyorum.bu ıgrenc,kotu,sadece bu dunyayı dusunen ,gunahkar ınsancıkların ıcersınde engel kımde onuda bılmıyorum.o melek yaaaaaa:)))))))))saf temız artnıyetsız dunyalar tatlısı....
asıl engellı bızlerız hatta OZURLU.
kalplerımızden;kotuluk yaptıgımız ıcın,
bedenımızden;nefsımızın elınde oyuncak oldugumuz ıcın,
zıhnımızden;zaman zaman kotuluk dusunup ıstedıgımız ıcın vs....
o muhtesem bır varlık sende cok sanslı bır annesın.zorlukları vardır muhakkak ama pırlanta melek asla gunahkar olamayacak bır evlat sahıbısın.opuyorum senı canım,o melegıde:)))))

canım öncelikle düşüncelerin için teşekkür ederim allah o iki çocuğunu sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli inşallah, özürlümü engellimi konusuna gelince ne denirse densin bunlar beni etkilemiyor biz bunları aşalı çok oldu çünkü benim düşüneceğim daha önemli meseleler var çocuğumun eğitimi ve kendine yetebilecek seviyeye gelmesi gibi ........zaten sizin gibi duyarlı insanlar nerde ne deneceğini bir özürlü yada engelliye nasıl davranılacağını çok iyi bilirler buda bize yeter inanki öyle insanlarla karşılaşıyorumki söyledikleri sözlerin yada yaptıkları davranışların yanında bu kelimeler çok masum kalıyor ilgine çok teşekkür ederim canım allah hepimizi cahil insanlardan korusun a.s.a.s.

allah yardımcın olsun allah sana saglık versinki ogluna iyi bakabilesin bir komsumuz vardı kızı özürlüydü hem yürüyemiyor konuşamıyor bebek arabasında taşınıyordu 20 yaşlarında kız öldü annesi sadece sunu söylüyordu keşke birkere sesini duysaydım birkere bana anne deseydi o beni çok etkilemişti tekrar allah yardımcın olsun ve agzının tadını bozmasın allahım inşallah derman veriri

canım seni kutlarım,yüreği büyük,vicdanla dolu bir insansın,ne güzelki allah bu meziyetleri sizlere vermiş.şimdilik bizler sağlamız çok şükür ama bir dakika sonrasını bilemeyiz,neler olacağını,kör kötürüm her şey olunabilir.onun içinki böyle davranıp düşünmemiz gerekir.
dilerim oğlunda yapabileceklerinin en güzelini yapar.Allah daha çok mutluluklar nasip etsin canım

canim, her anne oyledir ama sen elleri iki kere opulesi bir kadinsin. Insallah cocuklarinin basinda uzun ve mutlu bir hayat yasarsin.

canım benim ne harika bir annesin sen
insanlar saglam evlatlarını bşle sokaklara atarken sen cocugunu ne güze büyütüyorsun sevgiyle
rabbim senşn için ve ailen için herseyin en güzelini versin

sana yürekten sevgilerimi gönderiyorum arkadaşımŞeniz
işte annelik duygusu budurr Allah razı olsun senden bunu bizlerle paylaşıp mutlu olmak için aslında düşüncelerin çok önemli olduğunu bizlerede kanıtlamış oldun
mutluluk değişmez adresiniz olsun canım a.s.

canım snei tebrike diyorum böyle mükemmel bir anne oldugun için en başata böyle mükemmel bir insan kadın oldugun için eşinide tebrik ediyorum bravo diyorum kutsal anne işte annelik kutsaldır ya sen bunun en buyuk örnegisin kesinlikle rabbim sana ne kada rgüvenioyrki sabrına aşkına sana böyle katlanılması zor bir sınav vermiş ve sen eminki öbür dünyada da kazananlardan olacka snei kutluyorum evet arkadaşın da dediği gibi elleir öpülesi anne ..... :1hug:

Sana saygi ve sevgimi yolluyorum canim allah seni esinle cocuklarinla beraber bir ömür boyu mesut etsin, hepimiz bu dünyada bir sinavdan geciyoruz rabbim bazilarinla kolay bir sinav bazilarinada zor bir sinav veriyor lakin neyi nereye verecegni ondan gayri kimse bilemez sen onun güvendigi bir kulusunki o melakeyi sana emanet etmis.

Allah yar ve yardimcin olsun sevgiylea.s.

arkadaşlar hepinize ilginizden ve güzel sözlerinizden dolayı teşekkür ederim allah hepinize kalplerinizin güzelliği gibi bir hayat yaşatsın sevdiklerinizle kötülükler sıkıntılar dertler sizi mutsuz etmesin inanın mutlu olmak ve mutlu etmek çok kolay hep bardağın dolu tarafına bakın oldumu hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Ablacım ne güzel bir yüreğin varmış senin.Ne güzel anlatmışsın.Şu an farkettimki uğraştığımız şeylerin çoğu boş.Boş yere üzüp yıpratıyoruz kendimizi çok zaman.Keşke herkes -ben de- senin gibi güzel düşünsek.Allah çocuklarını ve eşini sana bağışlasın hep mutlu olman dileğiyle a.s.

merhaba asiyah.umarım masajımı okursun.seninle aynı kaderi paylaşmaktan mutluyum.mutluyum diyorum çünkümükafatı büyük olacak bir sabrın sonunu bekliyoruz.erdem 8 yaşında sen benden dahada tecrübelisin.yazını okurken göz yaşlarımı tutamadım.seni çok iyi anlıyorum.büyümeyen bebeklerimizle Allah hepimize sağlık versin.lütfen görüşelim.buradaki seni destekleyen arkadaşlara sonsuz sevgilerimi yolluyorum.

canım çok teşekkür ederim evet tecrübeliyim çünkü insan yaşarken alışıyor sana tavsiyem hep bardağın dolu tarafına bak erdemi ve seni kocaman öpüyorum ve seni çooook iyi anlıyorum AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞIRMIŞa.s.

canım benim teşekkür ederim güzel düşünmek senin elinde :sm_confused:KİM ÜZEBİLİR BENİ BENDEN BAŞKA?KİM ÜZER YIPRATIR BENİ BEN İZİN VERMEZSEM! değilmia.s.

yazıyı okumaya başladığıma çok üzüldüm ama sonunu görünce senin adına sevindim bu kadar mantıklı bir anne olduğun için

Ne Kadar Güzel Bi Kalbin Var Yazdiklarini Okurken çok Duygulandim Umarim Uzun Yillar Eşinle Ve çocuklarinla Sağlikli Ve Huzurlu Yillar Giçirirsin Ablacim Herşey Gönlünce Olsun....

ya canım yazını okurken tüylerim diken diken oldu böyle düşünceli anne ve sevgi dolu olman ne güzel.ben çevremde görmesemde televizyonlardan gördüğüm kadarıyla anne ve babların çoğu engelli çocuklarıyla ilgilenmiyor,ve onların insan olduklarını unutuyorlar ve ben özürlü kelimesini onlara yakıştırmıyorum onlar engelli vatandaşlarımız bizim.

ne mutlu sana ve kocana allah size uzun ömür versin ya ben çok duygulandım galiba ya yanlış anlama duygulanmamın sebebi senin güzelliğin ve fedakarlığın.

seni ve kocanı ayakta alkışlıyorum

ne mutlu size oğlunuzu dışlamadan onun durumunu kabul ederek aşmışsınız bu durumu allahım ömrünüzce mutlu etsin sizi
bu da yakışıklı oğlunuz için

ana işte........
ayağı öpülecek kadın.......
sana ve senin gibi analara kurban olsunlar be ablam........
allah dara düşürmesin,iki cihanda gün yüzü göstersin......

ne mutlu size oğlunuzu dışlamadan onun durumunu kabul ederek aşmışsınız bu durumu allahım ömrünüzce mutlu etsin sizi
bu da yakışıklı oğlunuz için

canım öncelikle teşekkür ederim onu dışlamak demek kalbimi yerinden söküp atmak demek benim için bir insan kalbini söküp atabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…