- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
ben yemek işlerini hiç sevmiyorum, hergün hergün yemek yapasım gelmiyo. buzluğa atıp, çıkardığımda hemen hazır edebileceğim neler olabilir. sizin yaptıklarınız var mı?
köfte hazırlayıp koymayı düşünüyorum. bi de annem etli yaprak sarması koyar buzluğa, o da güzel oluyo çıkarıp pişirdiğinde. böyle buzluktan çıkarıp, tencereye koyup pişirdiğiniz tarifleriniz var mı?
memlekete gidince biraz kopya çekiyim bari annemdem.:26:
ben yemek işlerini hiç sevmiyorum, hergün hergün yemek yapasım gelmiyo. buzluğa atıp, çıkardığımda hemen hazır edebileceğim neler olabilir. sizin yaptıklarınız var mı?
köfte hazırlayıp koymayı düşünüyorum. bi de annem etli yaprak sarması koyar buzluğa, o da güzel oluyo çıkarıp pişirdiğinde. böyle buzluktan çıkarıp, tencereye koyup pişirdiğiniz tarifleriniz var mı?
memlekete gidince biraz kopya çekiyim bari annemdem.:26:
Bu İşler Benden Sorulur..
Sigara Böreği Sar At.. ( Peynirli, Patatesli, Sosisli )
1 Kilo Kıyma Al, Köfte Yap Buzdolabı Poşetlerine 1 Porsiyon Doldur..
Fırında Böreğini Pişir, Buzluğa At..
Aklıma Daha Gelirse Yazarım..
Ben Bunları Çok Yapıyorum..
sigara böreği gerçekten çok rahatlık. ben de hem kızartmalık hem fırınlık sarıp atıyorum. misafir gelince pişiriveriyorum süper oluyo.
köfteyi de yeni denicem bakayım. dün de burdan bulduğum bi poaça tarifini denedim bay güzel oldu. 2 tanesini de buzluğa koydum. eğer çıkarınca iyi olursa ondan da yapıp atcam.
başka tariflerini bekilyorum canım.
vay bee süpermiş gerçekten yaa
peki poğaçayı çıkardık diyelim,napıyoruz tekrar fırına filan mı atıyoruz ısınması için
ben yemek işlerini hiç sevmiyorum, hergün hergün yemek yapasım gelmiyo. Buzluğa atıp, çıkardığımda hemen hazır edebileceğim neler olabilir. Sizin yaptıklarınız var mı?
Köfte hazırlayıp koymayı düşünüyorum. Bi de annem etli yaprak sarması koyar buzluğa, o da güzel oluyo çıkarıp pişirdiğinde. Böyle buzluktan çıkarıp, tencereye koyup pişirdiğiniz tarifleriniz var mı?
Memlekete gidince biraz kopya çekiyim bari annemdem.:26:
köfte yapıp bi kaç kilodan porsiyonlara ayırıp istediğin ölçüde atabilirsin
yaprak sarıp istediğin kadar atabilirsin çiğ olarak
sigara böreği ve börek çeşitlerini atabilirsin
ne istersen koyabilirsin canım ben aşure koyan bile gördüm yani
Ha benim annem birde karışık kızartma yapıyor onları koyuyor
biber dolmanın içini çıkarıp koyuyoruz hazır doldurabilelim diye
bi defassında bende yazın mevsiminde kabak doğrayıp koymuştm çiğ olarak sonra kışın süper bir yemek oldu hemen çıkarıp pişirivermiştim
köfte , sigara böreği , haşlanmış nohut , yaprak sarma , közlenmiş biber (üzerine bi domates sosu miss, közlenmiş patlıcan (çıkınca yoğurtlu yada domatesli), yazın taze fasülye , bezelye , domates püresi , taze barbunya , komposto için mevsimine göre meyveler herzaman hepsi olmuyo tabiki ama oldukça kolaylık sağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?