- Konu Sahibi MonalisaSmile
yaprak sarmayı çiğden mi koyuyorsun
Tavsiyem cigden koymanizdir ayni zamanda sarmalari 6-7 ser olarak baglarsaniz piricler kirilmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavsiyem cigden koymanizdir ayni zamanda sarmalari 6-7 ser olarak baglarsaniz piricler kirilmaz
Ramazan icin yaptigim hazirliklar
yaprak sarmasi ,Manti ,biber dolmasi ,kuru patlican kuru biber ,kuru kabak dolmasi ,lahmacun ,pizza ,islim kebabi ,patates gratin ,sebze gratin ,ispanakli pohca ,peynirli pohca ,
baklava ,sini kebeabi ,lahana sarmasi ,baharatlanmis hazir tavuk ,baharatlanmis hazir balik ,su böregi ,icli köfte
Buzluk nefes alamiyor artik fakat yapacak bir sey yok nasip olurda ramazana ulasirsak o dönemde bende nefes almakta zorlanacagim
Evde cocuklarda oruc tutunca mecburen simdiden hazirlamak lazim
arkadaşlar hamur işlerinin dışında,akşam işten eve yorgun argın gelen kişiler için hemen buzluktan çıkarıp ısıtıp yenebilen neler yapılabilir yemek olarak ? örneğin bi sebze yemeği buzluğa konur mu pişmiş olarak ? off ya çok cahilim bu konuda
kızlar ben de bamya fasülye falan koymayı düşünüyorum ama çiğden mi haşlayıp da mı yoksa kavurup da mı koyayım kime sorduysam farklı bişey söylüyo
kızlar ben de bamya fasülye falan koymayı düşünüyorum ama çiğden mi haşlayıp da mı yoksa kavurup da mı koyayım kime sorduysam farklı bişey söylüyo
arkadaşlar buzluğa haşlanmış patates konur mu :26: