• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz gibi evde oturmak zorunda mıyım?

Sorulara cevap yok ama sorayim yine de ..
Ev neyle isiniyor ?
Camlar pimapen mi ?
En ust kat mi ?
Evi mantolama yaptirsaniz
Azicik icini disini topasaniz adam olur mu ?

eşinizin başka kardeşi yok mu? yoksa da o evde kayınvalidenizin de hakkı var, ya kiraya verip kiraya çıkın ilerde satar hakkınızı alıp üstünü tamamlayarak ev alırsınız, ya da kayınvalidenizle evleri değiştirin soğuk eve o geçsin onun evine siz geçin.

Ben gerçekten insanları anlayamıyorum. Buz gibi eve taşınmak üstüne kaynanayla yaşamak için babaevi bırakılır mı yahu? Brad pitt olsa gitmem. Cimri eş hiç çekilmiyor gerçekten.

kayınvalideyle birlikte mi yaşıyormuş ya pardon ben ayrı ev sandım :olamaz:
kiraya çıkıp kirasını ödeyecek o zaman, kayınvalide memnunmuş evinden zorla taşın denmez ki kadına.

Ben gerçekten insanları anlayamıyorum. Buz gibi eve taşınmak üstüne kaynanayla yaşamak için babaevi bırakılır mı yahu? Brad pitt olsa gitmem. Cimri eş hiç çekilmiyor gerçekten.

Canım kv başka evde oturuyo onun evide soğukmuş.

Diren konu sahibi ev satılmıyosa kiraya verin başka ev tutun öyle soğuk çekilmez.

Bebek kozun varmış elinde onu kullan

soba yakın o kadar soğuksa cidden dalga için değilde ben bile düşünüyorum bazen öyle bi üşüme geliyoda bana evimde güney cephe sürekli de güneş içinde olmayınca olmuyo bana yetmiyo istediğim sıcaklık yer bulsam soba kuracam:=)

Sonra da bu adamı bir de baba yapacak.
Neyse...
Hayır ya başka bişey olsa anlarım. Ama bir adam karısının helalinin üşümesine nasıl göz yumar. Eşim diye demiyorum ama üşümeme değil cama cıktıgm anda kızıyo kulakların ağrıcak diye.
Çok ilginç.

Rahmetli kayınpederim Allah rahmet eylesin çok severdim kendisini ölmeden önce bu evi eşime verdi. Kesinlikle onların olcak kimse hak iddia etmesin helal etmem demişti. Malesef kayinvalidenin iki lafindan biri ev zaten sizin diyor ama sattırmıyor. Nasıl bizim oluyor bu ev peki size soruyorum?
aa anladım ev sizin özür
o zaman bir an evvel tapuyu üstüne aldırsın eşin
yoksa daha çok isteyeni çıkar evin

Birincisi yerinizde olsam kiraya cikarim.

Ikincisi benim sagligimi dusunmeyen adama koca falan demem.

Back