BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Cok sevindim iste allahimin mucizesi ol derse olurrr kurban oldugum yaradanim

amin canım inş kavuşurum bu konuda hayal kırıklıgı hiçbişeye benzemiyormuş...

Herkese selam.. Bende 1 ağustosta 2 tane dondurulmuşumla transfer oldum. ohss yüzünden transferi ertelenenlerdenim :) bu gün 7. günümdü bende bi delilik edip eşime test aldırttım :) testi yaptım sabah ilk dakikada negatif çıktı zaten pozitif çıkmasınıda beklemedim. çünkü test için erkendi. testi kutuya koydum atıcaktım. annem 5 dk sonra tekrar teste bakmak istemiş bide ne görsün bizim test çift çizgi :) çizgimiz biraz silinik. bütün gün nette ve sitede arandım durdum silik çizgi için hep olumlu yazmışlar :) tabiki Rabbim bilir doğrusunu ama umarım bebeğim benimledir.... Herkese bol bol şanslar diliyorum. Tüm dualar bizlerle ve bebeklerimizle olsun:)

İste bu harika bir haber! Allaha sukurler olsun birlikte yola clktlglmlz arkadaslmlzda aramlza katildl. Mucize bu olsa gerek! Piticim TEBRİK EDERİM!!!! Bu yolda mucadele eden arkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin. Allahlm dogru zamanl biliyor. Tum arkadaslara iyi bayramlar. Hayatlmlz mucizelerle dolu olsun...

benimde 2. denemem.dondurulmuşarı denedik 2 adet koydular.testimi yaptırdım 158.9 cıktı ancak aynı gün akşama doğru ağrılarım oldu ve kanamam başladı.dün bugün kanama devam ediyor ve kasık ağrısıda var.bide tam adet günüm.bugün yine test yaptırdık 189.20 çıktı.2 gün sonra tekrar test istedi doktorum.bakalım nolacak.dua edin inşallah.

merhaba canım İNŞALLAH bebeğin sana sımsıkı tutunur 12.gün değerin mi bu,nasıl kanama adetindeki gibi mi yoksa daha mı az birde dondurulmuşlar da jel veriyorlar sen de jel mi kullanıyorsun? bildiğim kadarıyla jel kullandığın sürece kanamanda olmuyor
ALLAH yardımcın olsun mutlaka durumunu yaz

sağol canım. crinone jel kullanıyordum doktorum iğneye geç dedi coraspini bıraktırdı. bide estrafem ve folbiol kullanıyorum.kanamam kasık ağrılarım olduğunda daha koyu geliyordu ağrı geçince pembeleşiyordu.sabah yine koyu gelmiş.öyle çok çok aşırı bir kanama değil ama çokta az değil.2. iğnemi yaptırdım bugün hamdolsun kanama durdu gibi ..ağrımda yavaş yavaş hafifledi.şimdi kahverengi bir akıntı gelmiş sadece .transferim ayın 29 unda oldu,bugün transferimin 12. günü.... 2 adet 5. gün embiriyosu konuldu .biri iyi kalite diğeri orta kalitedeydi.sanırım biri düşmüş olabilir.hayırlısı Allah tan.

Hafiflemesine sevindim moralini yüksek tut olur mu benimde ayın 24ünde transferim oldu dondurulmuşlarla 2 tane 5.gün 1.kalite sonuç pozitif 19 da keseyi görmeye gidicem ALLAH nasip ederse gergin bir bekleyiş var anlıyıcan acaba devam ediyor mu, kanama olmadı diye seviniyorum sonra, jel mi engel oluyor diye düşünüyordum ki senin yorumunu gördüm İNŞALLAH sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz canım dikkat et kendine

amin inşallah.sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde Mevlam tamamına erdirsin inşallah.çok teşekkür ediyorum.benim kanamam kesildi çok şükür.kanda gebelik sonuçlarım yüksek çıkıyor hamdolsun.birinin düşmüş olabileceği düşüncesini taşıyorum lakin ultroson muayenesinde acığa kavuşacak..bende sanırım 21-22 si gibi keseyi görmeye gidicem inşallah bir aksilik olmazsa.siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz? istanbuldamısınız?

Kaç gündür aklım sende iyi olmana sevindim değerler de yükselmiş çook iyi en son kaçıncı gün test yaptırdın ben 10.gün birde 12.gün yaptım bir daha istemediler merakla keseyi görmeyi bekliyorum yarın rapor için hastaneye gidicem transferden sonra 19.gün oluyor kendim test yaptırıcam bakalım ne çıkacak. Bu arada ben gebzedeyim ASM de tedavi görüyorum.
Şuan her hangi bir belirtin var mı durumun nasıl ?

kızlar geç oldu ama herkesin geçmiş bayramını kutlarım, Allah bayramlarda elimizi öpecek hayatımızı bayrama çevirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
buarada aramıza yeni hamişler katılmış, Allahım bebişlerinizi ayırmasın sizlerden

ağustosun 24 üne transferim var inşallah bu sefer gelecek bebişlerim herkesin gönlüne göre versin allah.

ağustosun 24 üne transferim var inşallah bu sefer gelecek bebişlerim herkesin gönlüne göre versin allah.
Allahım inşallah bebeğini bağışlasın sana ayırmasın senden... ben transfer sırasında sürekli dua ettim, hiç ağzım durmadı, sende bolca dua et, bizler de ederiz güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

1. test:159
2. test:189
3. test:277
4. test:520 (bugün yaptırdım.)
tetlerim 2 gün arayla oldu.
hamdolsun kanamam durunca sonuçlarım yükseldi.
ayın 20 sinde kalp atışları için çağırdı doktorum.bende istanbulda tedavi görüyorum.şuan durumum ii hamdolsun.ağrımda kalmadı.normel gidiyor herşey çok şükür.Allah yardımcımız olsun cümlemizin.

teyzeleri dün ayrıntılı ultrasona girdik şükürler olsun bir sorun görmedi doktor, minik kızım gayet sakin bir bebeğe benziyor gerçi sakinmi uyuşukmu bilemedim ama umarım doğduktan sonrada sakinliğini korur...

Canım bu habere çok sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Bende 4'lü tarama testi için kan verdim, pazartesi sonucu alacağım. 3'lü taramaya artık gerek duymuyorlarmış o yüzden direkt 4'lü taramaya geçti bizim doktor.. İnşallah bizim miniktede bir sorun çıkmaz. Haftaya cumada detaylı ultrasona gireceğim ben de. Heyecanla bekliyorum. Bu arada bizim erkek olacağı netleşti. Kıpır kıpır bir minik. İsim düsünmeye başladık. Bu günler hic gelmeyecek gibiydi ama hala içimde bişiler ters gider korkusu var, normal hamileler gibi rahat olamıyorum. İsim düşünürken bile korkuyorum. Herhalde kucağımda görünceye kadar gitmeyecek bu endişe. Göbekte kendini belli etmeye başladı. Çok kilo almadım ilk zamanlardaki bulantılardan dolayı. Leblebi yutmuş solucan gibiyim. :) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah... Pitiden değişik başka haber var mı? İnşallah herşey yolundadır... Sağlıcakla kalın..

çok merak ediyordum seni, hiç girmiyorsun... bende senin gibiyim hala korkuyorum bir türlü rahat olamıyorum. göbeğim çok az çıktı hala hamile kaldığım kilomda değilim 64 ile hamile kalmıştım simdi tok karnıma 63 kg yum ama göğüslerim fırladı gitti valla, muhtemelen battal boy sütyen ile tamamlayacağım hamileliği piti de çok girmiyor, bende sabriya ile elifinie yi merak ediyorum, arzu en azından yaşam belirtisi veriyor diğer kızlar görünmeyince sende dahillll merak ediyorum

kızlar merhaba...

bugün ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı,, hayrlısı böyleymiş....

4 tane dondurulmuş embriyom var..

merak ettiğim dondurulumuş embriyolar bana ne zaman transfer edilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…