- 14 Nisan 2011
- 304
- 8
canım topikte geçmiş sayfalara baksan hiçbir belirti yaşamayıp benim gibi hamile olan bir sürü arkadaşı görürsün... 8. haftaya kadar en ufak bir belirtim olmadı 8. haftada bulantılar başladı onun dışında hala belirtim yok hala karnım büyümedi, zaten hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı, bulantılarla 4 kg verdim şuanda 4. aya girdim hamile kalmadan önceki göbek gibi:) insallah hayırlısıyla güzel haberlerini görürüz.
ben de aynı durumdayım
rabbim yardım etsin hepimize canımmmmm:44::44::44::44::44::44::44:
canım topikte geçmiş sayfalara baksan hiçbir belirti yaşamayıp benim gibi hamile olan bir sürü arkadaşı görürsün... 8. haftaya kadar en ufak bir belirtim olmadı 8. haftada bulantılar başladı onun dışında hala belirtim yok hala karnım büyümedi, zaten hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı, bulantılarla 4 kg verdim şuanda 4. aya girdim hamile kalmadan önceki göbek gibi:) insallah hayırlısıyla güzel haberlerini görürüz.
arkadaşlar ben de 15 temmuzda 2 tane buz bebeğimi aldım.mayısta ilk kez tedaviye başlamıştık ohss nedeniyle transfer olmadan dondurulmuşlardı.ayın 24ünde 753 beta hcg ile olumlu sonuç aldık 2 gün sonrasında 2600e katlandı.pazartesi günü ultrason kontrolüm var inşallah iyi olur.dondurulmuşta şansın daha yüksek olduğunu düşünenlerdenim ben de,vücudun tamamen dinlenmiş olmasına bağlıyorum bunu.
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizimde basimiza. Peki belirtin varmiydi.
belirtim pek oldu diyemem ilk günler hafif kasık ağrısı oldu adet olcakmışım gibi başka bişi yok henüz.yerleşme kanaması filan da olmayınca tutmadı diye düşünmüştüm bende.hiçbir belirti olmayabiliyo yani rahat ol hiç stres yapma olacağına inan sürekli de yatma inşallah senin de olumlu olacak
iki embriyoydu canım miniklerimden teki benimle 2 tane daha buz bebeğim kaldı insallah bu yavrumu kucağıma alınca diğerlerinide almaya gideceğim arayı çok açmadanDarısı bizim başımıza inşallah. Sen tek embriyo mu transfer ettirmiştin canım?
çok doğru söylüyorsun canım, ben 12. haftaya kadar riskli sanıyordum, geçenlerde 16. ve 20. haftaların da sıkıntılı olabileeceğini duydum risk açısından korktum inan bebek için ve kendim için tek bir şey bile almaya korkuyorum, hala hamilelikten önceki kıyafetlerimi giyiyorum, karnım henüz çıkmadı 4. aya girdik, hep Allaha emanet ediyorum bebeğimi, Allah herkesin bebeğini kucağına nasip etsin. benim bebişim iyi gibi teyzesi 17 temmuzda cinsiyet iiçin ve 3 lü tarama için gideceğiz ama inan cinsiyetini hiç merak etmiyorum, Allah bana böyle bir mucize nasip etmiş ne fark edeeeeeeeer
geçmişte gördüm mesajını. yazdıkların beni anlatıyor . demek, çok zor hamile kalınca, "hep bişeyler ters gidecek mi" diye endişeleniyor insan. bende normal gebeler gibi bebek kıyafeti almak istiyorum, netten bebek le ilgili bişeyler bakayım diyorum. sonra birden hevesim kaçıyor. boynumu büküyorum.
ama aslında bu tavrımız çok yanlış bence. hep olumlu düşünelim ki negatiflikleri çağırmamış olalım. ve sonsuz dua dua dua..
Rabbim isteyen herkese, tedavi gören herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin İnşallah.
donmuş tedavisi gören arkadaşlar çok yormayın kendinizi. sürekli uyuyun, yatın.. zaten wc ve yemek için kalkp yürümüş oluyorsunuz. Hadi güzel haberler bekliyoruz.
iki embriyoydu canım miniklerimden teki benimle 2 tane daha buz bebeğim kaldı insallah bu yavrumu kucağıma alınca diğerlerinide almaya gideceğim arayı çok açmadan
canım geçen dayanamadım int ten bir sipariş verdim ama kendi bebeğime niyet değil aslında , dursun bana nasip olursa bebeğime kullanırım yoksa hediye götürürüm diyerek aldım. çünkü çok negatifim ve hala hamileliğin devamı ile endişelerim olduğu için beni gaza getirecek , olumlu düşünceler verecek bişeylere ihtiyacım vardı bakalım.... senin takvim niye yok canım??? kaç hafta
doğru diyorsun canım takvimi koyarken bende çok tedirgin oldum , kalp atışını duyduktan sonra koymuştum... aslında endişe duyarak bebeklerimize zarar veriyoruz, ben 1 haftadır daha relaxım, insallah sende tez zamanda kaygılarını aza indirebilirsinCinsiyetimiz belli olsun İnşallah, bizde başlıycaz ufaktan almaya.
Canım aynı seveplerden ötürü takvim bile koymadım. Hep diyorumki, dur bu kontrolünde geçsin, sağlıklıysa yap takvim.. Vs vs 14 hafta canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşAllah
haklısın canım. şu ayrıntılı ultrasonu da atlatayım İnşallah daha rahat olucam. aslında kucağıma alınca anca rahatlarımdoğru diyorsun canım takvimi koyarken bende çok tedirgin oldum , kalp atışını duyduktan sonra koymuştum... aslında endişe duyarak bebeklerimize zarar veriyoruz, ben 1 haftadır daha relaxım, insallah sende tez zamanda kaygılarını aza indirebilirsin
insallah pozitifi alacağın bir tedavi olur canım... bende 2 adet geçtikten sonra buz bebeğime kavuştum... tutma oranı daha yüksekmiş ama Allah korusun düşük riski de diğerine oranla %5 daha yüksek, o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor, herşeyden önce nasip tabiikızlar merhaba bende aranıza katıldım ister istemez iki gün önce bebeğim beni terk etti buz bebeklerimle yola devam etmek için gücümü toplamaya çalışıyorum bişey sorucam kızlar başarı oranı diğerine göre daha mı düşük acaba tecrübesi olanlar yardım ltfen...
insallah pozitifi alacağın bir tedavi olur canım... bende 2 adet geçtikten sonra buz bebeğime kavuştum... tutma oranı daha yüksekmiş ama Allah korusun düşük riski de diğerine oranla %5 daha yüksek, o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor, herşeyden önce nasip tabii
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ilk transferden sonra vücudunuzdan suyu atmak için neler yaptınız ben çok şiştim de bide ikincisi için ne kadar beklemeliyim sizce