- 10 Nisan 2010
- 362
- 4
Canım bu habere çok sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Bende 4'lü tarama testi için kan verdim, pazartesi sonucu alacağım. 3'lü taramaya artık gerek duymuyorlarmış o yüzden direkt 4'lü taramaya geçti bizim doktor.. İnşallah bizim miniktede bir sorun çıkmaz. Haftaya cumada detaylı ultrasona gireceğim ben de. Heyecanla bekliyorum. Bu arada bizim erkek olacağı netleşti. Kıpır kıpır bir minik. İsim düsünmeye başladık. Bu günler hic gelmeyecek gibiydi ama hala içimde bişiler ters gider korkusu var, normal hamileler gibi rahat olamıyorum. İsim düşünürken bile korkuyorum. Herhalde kucağımda görünceye kadar gitmeyecek bu endişe. Göbekte kendini belli etmeye başladı. Çok kilo almadım ilk zamanlardaki bulantılardan dolayı. Leblebi yutmuş solucan gibiyim. :) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah... Pitiden değişik başka haber var mı? İnşallah herşey yolundadır... Sağlıcakla kalın..
canım rabbim sağlılla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah.ne güzel kilo almamışsın.ben 11 kg aldım sonuna kadar kaç kilo lacağım bilmiyorum.sanırım yerimden kalkamayacağım.piti çok iyi maşallah.şimdi annesinin yanında olduğu için giremiyor nete.
ben çok şükür çok iyiyim.tek sıkıntım ellerimde ve ayaklarımda yanma çok fazla.sabriya çinden döndü mü bende merak içindeyim.çok merak ediyordum seni, hiç girmiyorsun... bende senin gibiyim hala korkuyorum bir türlü rahat olamıyorum. göbeğim çok az çıktı hala hamile kaldığım kilomda değilim 64 ile hamile kalmıştım simdi tok karnıma 63 kg yum ama göğüslerim fırladı gitti valla, muhtemelen battal boy sütyen ile tamamlayacağım hamileliği piti de çok girmiyor, bende sabriya ile elifinie yi merak ediyorum, arzu en azından yaşam belirtisi veriyor diğer kızlar görünmeyince sende dahillll merak ediyorum
teyzeleri dün ayrıntılı ultrasona girdik şükürler olsun bir sorun görmedi doktor, minik kızım gayet sakin bir bebeğe benziyor gerçi sakinmi uyuşukmu bilemedim ama umarım doğduktan sonrada sakinliğini korur...
ben hala giremedim ayrıntılı ultrasona.22 ağustosta benim randevuda.meraktan ne yapacağım o güne kadar bilmiyorum.inşallah güzel haberler alır sizinle paylaşırım.ben 2'li testten ve tetenoz aşısından başka bir şey yaptırmadım.yani istemedi dr.kendinize ve miniklere iyi bakın.