BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

canım Allah sağlıkla devamını nasip etsin hepimize ve sağlıkla kucağa almayı.kızımız geliyor ha.hadi bakalım çeyiz hazırlıklarına başlarsın artık.kız beşiğe çeyiz sandığa derler ya :))

gogocum ne guzel haberler bunlar maşallah artık kızda olsa erkekte olsa sonuçta kıymetlı olacak...allah sağlıkla devamınıda getırsın...darısı basımıza:)

canım kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi ama 12. haftada da erkeğe benzetmişlerdi, doğrusu cinsiyetin hiç önemi yok ama internetteki alışveris sitelerinde güzel indirimli ürünleri görünce cinsiyetini bilseydim keşke dediğim oluyor niye yalan söyleyeyim:) senin bebiş nasıl arzucuğum sağlığınız iyidir umarım...

gogocum ne guzel haberler bunlar maşallah artık kızda olsa erkekte olsa sonuçta kıymetlı olacak...allah sağlıkla devamınıda getırsın...darısı basımıza:)

piticiiiiim canım beniiim, çok teşekkür ederim güzel dileğin için, insallah Allah kucağımıza almayı da nasip eder. Aralık anneleri topic ine takılıyorum, normal yolla bebek sahibi olan anneler o kadar rahatki maşallah, ama bizler malesef hep tedirginiz, tek duamız hamileliğin devamı ve sağlıklı çocuklar... Sen başlıyorsun dimi bayramdan sonra canım? senin bu tedavin için benim içim çok rahat, hayırlısıyla Allahım nasip edecek sana, çünkü testlerin maşallah güzel, üstelik hamile kalabiliyorsun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

günaydın kızlaaar.... cumartesi doktora tekrar gittim, miniğimin cinsiyeti netleşti, prenses geliyor inşallahh Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn

Selam kızlar ben de kısmetse 1 ay sonra falan buz bebeklerimi alıcam üşümesinler diye
Buz bebeklerde sans biraz daha iyi diye biliyorum doğru mu?
Ilkinde hiç tutmadı

canm hayırdır ne tıroıdı ? benımde tsh düşük tiroidim hızlı çalışıyormuş bakalım ilaç alıcam heralde..nasıl gidiyor senın

canm hayırdır ne tıroıdı ? benımde tsh düşük tiroidim hızlı çalışıyormuş bakalım ilaç alıcam heralde..nasıl gidiyor senın

canım benim tiroid dengesizleşti, normalde yüksekti, şimdi bi bakıyorsun düşmüş, bir bakıyorsun yükselmiş, ondan sıkıntı, dr 5 olana kadar endişe etme dedi. bu arada cinsiyet belli gibi teyzesi, kız bekliyoruz son anda biyerlerinden birşey çıkmazsa

Selam kızlar ben de kısmetse 1 ay sonra falan buz bebeklerimi alıcam üşümesinler diye
Ilkinde hiç tutmadı
insallah tedavin hayırlı olur canım, benimde ilkinde tutmadı dondurulmuşla tuttu çok şükür insallah seninde tutar. listeye ekliyorum seni bilgilerin eksik ama....

insallah tedavin hayırlı olur canım, benimde ilkinde tutmadı dondurulmuşla tuttu çok şükür insallah seninde tutar. listeye ekliyorum seni bilgilerin eksik ama....

Benimde dondurulmus transferimin yedinci gunu bugun. İlki tutmamıştı umarım bu tutar. Dondurulmuslarda test gnü icin Onbes gun diyorlar biraz daha geç belli oluyormuş sizdede öylemi olmuştu,

Benimde dondurulmus transferimin yedinci gunu bugun. İlki tutmamıştı umarım bu tutar. Dondurulmuslarda test gnü icin Onbes gun diyorlar biraz daha geç belli oluyormuş sizdede öylemi olmuştu,
canım 3. gün embriyosu transfer edildi bana , 12. günde tahlil yap dedi dr, ben 10. günde yaptırdım pozitif çıktı, sonra 12. günde tekrar yaptırdım değer katlanınca hamile olduğum kesinleşti. insallah güzel sonucu alırsın seni de listeye ekliyorum güzel haberlerini beklioyruz

Ilkinde hiç tutmadı

hayırlısı inşallah bende seninle aynı durumdayım bu sefer olacagına inanıyorum umarım güzel haberlerle burda buluşuruz

hayırlısı inşallah bende seninle aynı durumdayım bu sefer olacagına inanıyorum umarım güzel haberlerle burda buluşuruz

bi arkadasımın ilki 2 aylıkken düştü sonra buz bebekleri tuutu suan sanırım 4 aylık falan.masallah.ben de onun doktoruna gidiyorum ama ben de ilki hiç tutmadı
insallah beraber hamiş oluruz canım...

Ağustos adetimle başlayacağız canım. Daha bu adetm gelmedi, muhtamelen ağustostaki de gecikmeli geelecek. transfer falan eylül ü bulacak sanırım.

ben de aynı durumdayım
rabbim yardım etsin hepimize canımmmmm:44::44::44::44::44::44::44:

yasım 31 öğretmenim istanbuldayım
istanbul cerrahi hastanesin de dr ozan beyle tedavideyim sümeyye008 ile aynı hastane
ilki 10 temmuz da transfer oldu ama negatif
eşimde sorun var sperm az ve morfoloji kötü
bende 1cm lik polip vardı onu aldrdık
bayrampaşa da yasıyorummmm
diğer yarısmacı arkadaslarımla kendime basarılar diliyorum
rabbim bizleri hasret bırakmasın evlatlarımıza....

ilk negatifimi aldığım anda yaşadığım hayal kırıklığını depresyonu ancak benim gibi yaşayan bilir, ikinci tedavimde betahcg 141 çıkmasına rağmen ben ona bile inanamayıp yanımdakilere sordum burda kaç yazıyor diye, ben onu 1.41 dir negatiftir diye yorumladığım için pozitife inanmak zor oldu, Allahım herkese nasip etsin...

Kızlar dondurulmus embriyo transferimin bugun8. Gunu fakat hiçbir belirtim yok acaba Yinemi olmadı cok endişeleniyorum.

Kızlar dondurulmus embriyo transferimin bugun8. Gunu fakat hiçbir belirtim yok acaba Yinemi olmadı cok endişeleniyorum.
canım topikte geçmiş sayfalara baksan hiçbir belirti yaşamayıp benim gibi hamile olan bir sürü arkadaşı görürsün... 8. haftaya kadar en ufak bir belirtim olmadı 8. haftada bulantılar başladı onun dışında hala belirtim yok hala karnım büyümedi, zaten hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı, bulantılarla 4 kg verdim şuanda 4. aya girdim hamile kalmadan önceki göbek gibi:) insallah hayırlısıyla güzel haberlerini görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…