- 10 Nisan 2010
- 362
- 4
dün kontrolüm vardı kızlar, bebeğimi görmenin heyecanı ve cinsiyeti öğrenecek olmanın rahatlığıyla kliniğe gittik, herşey normal görünüyor, 3 lü test yaptırcam 20. haftada da ayrıntılı ultrason, ama benim akıllı bebişim cinsiyetini göstermedidr kıza benziyor dedi ama hata payının da olabileceğini söyledi, bir sonraki kontrole kaldı anlayacağınız. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
dün kontrolüm vardı kızlar, bebeğimi görmenin heyecanı ve cinsiyeti öğrenecek olmanın rahatlığıyla kliniğe gittik, herşey normal görünüyor, 3 lü test yaptırcam 20. haftada da ayrıntılı ultrason, ama benim akıllı bebişim cinsiyetini göstermedidr kıza benziyor dedi ama hata payının da olabileceğini söyledi, bir sonraki kontrole kaldı anlayacağınız. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım Allah sağlıkla devamını nasip etsin hepimize ve sağlıkla kucağa almayı.kızımız geliyor ha.hadi bakalım çeyiz hazırlıklarına başlarsın artık.kız beşiğe çeyiz sandığa derler ya :))
gogocum ne guzel haberler bunlar maşallah artık kızda olsa erkekte olsa sonuçta kıymetlı olacak...allah sağlıkla devamınıda getırsın...darısı basımıza:)
günaydın kızlaaar.... cumartesi doktora tekrar gittim, miniğimin cinsiyeti netleşti, prenses geliyor inşallahhAllah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn
canım yaaaaagelmiş geçmiş olsun canım Allah başka sıkıntı vermesin, minişlerine de sana da Allah sağlık versin, merak ediyorum seni ama sen hastanelerden fırsat bulup giremedin demek dikkat et bari ikiz annesi olmak kolay değilmiş demekki senden gördüğüm kadarıyla. bende haftanın 2 günü acile gidiyorum zaten hergün iğne için gidiyorum. tirioid sorunum başıma dert açtı malesef herşey bu minikler için Allah emeğimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
canm hayırdır ne tıroıdı ? benımde tsh düşük tiroidim hızlı çalışıyormuş bakalım ilaç alıcam heralde..nasıl gidiyor senın
insallah tedavin hayırlı olur canım, benimde ilkinde tutmadıSelam kızlar ben de kısmetse 1 ay sonra falan buz bebeklerimi alıcam üşümesinler diye
Buz bebeklerde sans biraz daha iyi diye biliyorum doğru mu?
Ilkinde hiç tutmadı
insallah tedavin hayırlı olur canım, benimde ilkinde tutmadıdondurulmuşla tuttu çok şükür insallah seninde tutar. listeye ekliyorum seni bilgilerin eksik ama....
canım 3. gün embriyosu transfer edildi bana , 12. günde tahlil yap dedi dr, ben 10. günde yaptırdım pozitif çıktı, sonra 12. günde tekrar yaptırdım değer katlanınca hamile olduğum kesinleşti. insallah güzel sonucu alırsın seni de listeye ekliyorum güzel haberlerini beklioyruzBenimde dondurulmus transferimin yedinci gunu bugun. İlki tutmamıştı umarım bu tutar. Dondurulmuslarda test gnü icin Onbes gun diyorlar biraz daha geç belli oluyormuş sizdede öylemi olmuştu,
Selam kızlar ben de kısmetse 1 ay sonra falan buz bebeklerimi alıcam üşümesinler diye
Buz bebeklerde sans biraz daha iyi diye biliyorum doğru mu?
Ilkinde hiç tutmadı
hayırlısı inşallah bende seninle aynı durumdayım bu sefer olacagına inanıyorum umarım güzel haberlerle burda buluşuruz
Ağustos adetimle başlayacağız canım. Daha bu adetm gelmedi, muhtamelen ağustostaki de gecikmeli geelecek. transfer falan eylül ü bulacak sanırım.
insallah tedavin hayırlı olur canım, benimde ilkinde tutmadıdondurulmuşla tuttu çok şükür insallah seninde tutar. listeye ekliyorum seni bilgilerin eksik ama....
allahım sabır versin hepimize benimde 0,100 çıkmıştı çok zor gerçekten yaşayan biliyo ben hala atlatamadım allah yardımcımız olsun
canım topikte geçmiş sayfalara baksan hiçbir belirti yaşamayıp benim gibi hamile olan bir sürü arkadaşı görürsün... 8. haftaya kadar en ufak bir belirtim olmadı 8. haftada bulantılar başladı onun dışında hala belirtim yok hala karnım büyümedi, zaten hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı, bulantılarla 4 kg verdim şuanda 4. aya girdim hamile kalmadan önceki göbek gibi:) insallah hayırlısıyla güzel haberlerini görürüz.Kızlar dondurulmus embriyo transferimin bugun8. Gunu fakat hiçbir belirtim yok acaba Yinemi olmadı cok endişeleniyorum.