BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

canım rabbim sağlılla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah.ne güzel kilo almamışsın.ben 11 kg aldım sonuna kadar kaç kilo lacağım bilmiyorum.sanırım yerimden kalkamayacağım.piti çok iyi maşallah.şimdi annesinin yanında olduğu için giremiyor nete.

ben çok şükür çok iyiyim.tek sıkıntım ellerimde ve ayaklarımda yanma çok fazla.sabriya çinden döndü mü bende merak içindeyim.

ben hala giremedim ayrıntılı ultrasona.22 ağustosta benim randevuda.meraktan ne yapacağım o güne kadar bilmiyorum.inşallah güzel haberler alır sizinle paylaşırım.ben 2'li testten ve tetenoz aşısından başka bir şey yaptırmadım.yani istemedi dr.kendinize ve miniklere iyi bakın.

Selamlar tekrar. Arkadaşlar benim sonucum belli oldu :) testlerim 1= 108 2=234 çıktı şuan herşey yolunda dedi doktorum. Ama sizlere bişey sormam lazım bu ara kasık ağrım ve akıntım çok fazla oluyor. Bu gün hemşiremle görüştüm normal korkma bunlar olabilir dedi. aranızda akıntı ve kasık ağrısı yaşayan varmı.? Sanki adet olucakmışım gibi tuhaf bir ağrı ne zaman geçer? Cevaplarsanız çok sevinirim ...

Canim benim biz cok sukur iyiyiz dun perde takayim dedim malum yanlizim yardim edenimde yok agrim oldu ama cok sukur kipir kipir teyzesi 6 aylik olduk massallah 61.700 gr hamile kaldim suan 66 kiloyum az kaldi az canim sende artik rahat ol bak hersey guzel bende ilk kizimda cok paniktim herseyden korkardim artik bunda usta birlik oldun burada 4 boyutlu ultrasona girdim gercektennkizimin ikizi 2 yil ardab sonra geliyor ayni asminim boyle iste herzeke slm dikkat edin bol bol dua edin optuk sizi

Tubacım tebrik ederim!!!! En zoru testin sonucunu beklemektir, çok sükür pozitifi görmüşsün. Ama bundan sonra çok dikkat et kendine. İlk 12 hafta cok özen istiyor, bol bol dinlen. Minik minik kasık agrıları normal bende de olmuştu ama akıntılar için doktoruna danış. Aramıza hoş geldin. Umarım sağlıcakla alırsın miniğini kucağına..

cnm ben ohss yüzünden embriyolarım dondurulmuştu. ardından 40 gün sonra tranferim oldu.

dün doktorumla konuştum normalde test günüm p.tesiydi ısrarla p.tesi tekrar yapaılım dedi gidicem bakalım ama sordum tabi dondurulmuşlara ne zaman başlarız diye adetten sonra başlarız dedi.. bana sanki erken gibi geldi sanki rahim dinlense daha mı iyi olur yoksa acaba dedim vücut hazır o yüzden mi hemen diye kafam karışık içim bi tuaf yani...

seni tebrik ederim canım bu arada Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin...

Canım benimki yumurtalık sendromuydu çok fazla yumurta çıktığı için vücut olarak çok yorulmuştum. bunun yüzünden 40 günün sonunda yapıldı transferim. Senin eğerki bir sıkıntın yoksa sadece negatifle sonuçlanan bir transferse belki vucut hazır diye hemen 2.ci transferi yapabilirler. yani aslında Hastaneden hastaneye fark var.. Doktorun uygun görüyorsa transferini şimdiden bol bol şanslar.... Rabbim bana yaşattığı mutluluğu tez zamanda sanada tattırsın. :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :=)

kızlar merhaba...

bugün ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı,, hayrlısı böyleymiş....

4 tane dondurulmuş embriyom var..

merak ettiğim dondurulumuş embriyolar bana ne zaman transfer edilir??
cnm öncelikle geçmiş olsun bence en azından bir adet dönemi geçir bence hitereskopi yapılmışmıydı acaba cnm inşşş dondurulmuşlarınla yuzun gulsun canım

cevap yazabilecek kimse yok mu??

Canım inşallah son negatifin olur. Benimde ilk denemem ocak 2013 te olmuştu ve maalesef negatifle sonuçlanmıştı. Bana kullandığım ilaçların çok yan etkisi olmuştu, ohss ye yakın bir durumdaydım o yüzden olmadı. Daha sonra iki adet dönemi geçirip tekrar başladık. Araştırdığıma göre en az iki ay bekleyin deniyordu ki doktorum da bunu önerdi. Bu arada bizden bazı genetik testler istemişti onları yaptırdık. Nisan ayındaki dondurulmuş embriyo transferimde de cok sukur pozitifi gördük. Dondurulmuş embriyolarda o hormon iğnelerini yemediğin için vucut kendini daha iyi hazırlıyor, o yuzden sakın umutsuzluga kapılma. Bu topikteki bir çok arkadaşımız dondurulmuş embriyolar ile hamile kaldı. Ama çok özen istiyorlar, yani kendine yemene içmene çok dikkat et, stresten uzak durmaya çalış, bi süre herşeye kulak kapa, olacağına inandır ve bol bol dua et canım. Doktorum transferden sonraki ilk saatler çok önemli demişti, o yuzden bu süreci iyi degerlendir, kendine prenses muamelesi yap ve en yakınından yardım iste. Transferden test gunune kadar herşeyi senin yerine o yapsın. Şimdiden hayırlı olsun canım, inşallah en kısa zamanda yüzün güler...

bende hiç bir problem yoktu hatta doktorum tutunmamaları için hiç bi sebep yok dedi bende Rabbim bilir dedim şimdilik hala bi problem yok yani bi sıkıntım yok bugün yarın adet görürüm p.tesi de bakalım doktorum ne derse onu yapıcam yapcak bişey herşeyin hayrlısı.. iyi dilekler hepimizin için bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz çünkü yaşayan bilir Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

amiiin canım bende bi daha negatif görmücem inşallah kendimi öyle avutuyorum.. p.tesi de bakalım doktorum ne derse öyle hareket edicem ama 2. transferimde yine yanlızım malesef bi tek canım kocam o da yetiyo zaten bana.. ama bişey diyim mi olacaksa eğer hiç bişeyin önüne geçemiceğine inanıyorum ben nasıl olmucaksa herşey muhteşem olsa da olmuyo aynı şey son noktayı Rabbim koyuyo her zaman ve tek duam Allah hayrla sonuçlandırsın inşallah hepimiz için...

aynen kimse yaşamadan bilemez canım. bende hep burda paylaşıyorum herşeyimi çünkü hepimiz aynı amaç için çaba veriyoruz. Hem inanki sadece destekçin kocan olsun o yeter dediğin gibi. Rabbim ol deyince oluyor çok haklısın. en önemli ilaç pozitif olmaktır. Her zaman gülümse :) benim tedavi gördüğüm merkezim bebeğim tuttuğunda kan testi günüm bana tüm çalışanlar bu kadar güler yüzlü pozitif olduğun için biz sonuca hep pozitif diye baktık demişlerdi :) Gönlünü ferah tut Allahın izniyle herşey güzel olucak canım :)

inşallah canım benim inan yüzüm gülüyo ve tabi ki inancım çok kuvvetli binlerce şükür ki dondurulmuşlarım var canlarım onlar benim annesini babasını mutlu etcekler nasipse :)

inşallah canım benim inan yüzüm gülüyo ve tabi ki inancım çok kuvvetli binlerce şükür ki dondurulmuşlarım var canlarım onlar benim annesini babasını mutlu etcekler nasipse :)

bugün aklım hep sendeydi, ancak girebildim. geçmiş olsun canım. inşallah Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün....

bugün aklım hep sendeydi, ancak girebildim. geçmiş olsun canım. inşallah Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün....

sağol canım benim :) doktorlarıma çok güveniyorum olacak inşallah 2. denememde ve senin ilk denemende p.tesi merkezdeyim haber verelim bir gün öncesi denk geliriz bi gün tamam mı kuzum..

bıraz kendımden bahseteyım arkadaslar 7 senelık evlıyım ılk 5 sene bebgım olmadı 2 kere tup bebek yaptırdım tutmadı 3.tup bebekte tuttu rabbıme cok sukurler olsunkı suanda bır oglum var ve sımdı yanına bır kardes ıcın tekrar ayagı kalktık 2 tane dondurulmuslarım vardı onları koydurmaya kalktık bugun doktora gıttım bana clımaro fort bant verdı bunları kullan dıye acıklamasını yaptı benım sormak ıstedıgım boyle bantlardan kullanıpta dondurulmuslarla hamıle kalan varmı cevap verırsenız sevınırım sımdıden tesekkur ederım rabbımmmm herkese bu guzel duyguyu yasatsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…