BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

proluton depot adlı iğneyi gebe kaldığından itibarenmi verdi yoksa transferden sonramı... benimde transferden sonraki 5.günüm bana sadece pregestan fitil,estrofem ve folikasit verdi..

proluton depot adlı iğneyi gebe kaldığından itibarenmi verdi yoksa transferden sonramı... benimde transferden sonraki 5.günüm bana sadece pregestan fitil,estrofem ve folikasit verdi..

evet canım gebe kaldıktan sonra verdi proluton u, bekle bakalım insallah sende hamile kalırsın... ama benim doktorum verdi bunu araştırıyorum bazı doktorlar vermiyorlar, bazıları bant veriyorlar, düşük önleyici bant. her doktorun tarzı farklı biliyorsun

Merhaba herkese ,

Bugün 7. günümdeyim kasık ağrısı falan kalmadı. Sabah kalktım işe gitmek için hazırlandım dolmuşta uyku çöktü işyerine geldim açılamadım üzerine bacaklarımda ağrıyor. Hasta falan mı olucam acaba? Bacaklarımın arka kısımları , tabanlarım falan offf fena az önce patron olmadığı için odasındaki koltukta ayaklarımı yukarı doğru kaldırarak yarım saat kadar uzandım ama için geçiyoo biri görecek diyede zırt pırt irkiliyorum evde olup yatıp uyumak vardı yaa offf. Neyse o değilde perşembeye az kaldı birde o gün regaip kandiliymiş . Allah'ım mübarek günde beni boş geri çevirme şimdiden dualarım bu şekilde. Birde ben normalde çok su içmem ama transferden sonra özellikle su içmeyi arttırdım ama böylede tuvalet ihtiyacım hiç bitmiyor. 1 bardak su yarım saat sonra gitti aşağıdan :)))))))))

hadi bakalım insallah güzel haberlerini bekliyoruz. benimki 3. gün embriyosuydu, 10. günde kan tahlilinde çıktı, seninki kaçıncı gün embriyosu?

benimki 5. embriyosuydu acaba 10. gün belli olurmu

tatlım zaten 5. gün embriyosu transfer etmişlerse 10. günde yaptırmanı söylemişlerdir sana, benim 3. gün embriyosuydu, transfer günü hariç 12. günde yaptırmam gerekiyordu ben 10. günde yaptırdım çıktı çok şükür

bana 12. gün yapmam gerektiğini söyledi doktorumda asistanıda
ayın 21 nde yap dedi yani o da 12 güne denk geliyo..
acaba kesin olsun diye beni çatlatmayamı çalışıyolar:)

hadi bakalım insallah güzel haberlerini bekliyoruz. benimki 3. gün embriyosuydu, 10. günde kan tahlilinde çıktı, seninki kaçıncı gün embriyosu?

canım 5. gün embriyosu 10. gün teste çağırdılar zaten . Aslında arada bir şeytan dürtüyor idrar baksam mı diye ama diğerlerinde baktım da noldu? Beklemeyi düşünüyorum perşembeye kadar

canım 5. gün embriyosu 10. gün teste çağırdılar zaten . Aslında arada bir şeytan dürtüyor idrar baksam mı diye ama diğerlerinde baktım da noldu? Beklemeyi düşünüyorum perşembeye kadar

sakın idrar testi deneme derim, okuyoruz o kadar kanda çıkmasına rağmen idrarda çıkmıyormuş, ben ilk transferimde denemiştim, çıkmayacağını biliyordum aama testte çift çizgiyi göremeyince insan yine de üzülüyor, morali bozuluyor, aslında yarın acile gidip kan verebilirsin 2 gün öncesindende çıkabiliyor, ama garanti olsun diyorsan bekle perşembeyi, ben testi erken yaptım çünkü kendimi negatif sonuca o kadar hazırlamıştımki, zaten varsa 10. günde çıkar yoksa 2 gün fazladan iğne yemeyim diye yaptırdım, pozitifi görünce inanamadım yanımdakilere okuttum kaç yazıyor burda diye:)

Günaydınnnn
Yaa bende ağrılar kasık ağrıları yine başladı ara ara ama ağrının şekli adet ağrısına çok benziyooo Ha geldi ha gelecek gibi ... Napcaz yaa

Günaydınnnn
Yaa bende ağrılar kasık ağrıları yine başladı ara ara ama ağrının şekli adet ağrısına çok benziyooo Ha geldi ha gelecek gibi ... Napcaz yaa

canım biliyorsun bazen tuttuğunda da kasık ağrısı olabiliyor, bende olmamıştı ama dediğin gibi adet öncesi dönemde olan karın ağrısını yaşamıştım, o ağrı sadece adet öncesinde oluyordu, tüp bebek tedavisi gören tecrübeli bir arkadaşımı aradım, o da bana bazı bayanların hamilelik boyunca adet dönemlerinde bu belirtileri yaşayabileceğini söylemişti. insallah seninki de benim durum gibidir

inşallah canım yaa . Hiç olmadı zaten ağrı falan bende de sadece arada bir oda muhtemelen kendimi dinlediğim için. Ama adetten birkaç gün önce belirti verir ya kasıklar çok ağrımaz ama geliceğini hissettrir o tarz bi ağrı şu anda mesela yok o kadar normal ne bileyim ağrı olsa bir türlü olmasa bir türlü işte az kaldı perşembeye 2 gün bakalım alnımıza bu sferkinde ne yazılmış öğrenicez.

kızlar donmuşlarla tedavi gören kaç kişi vardı burda ve sonuçlar ne oldu bi listeniz varmı bende donmuşları denemeyi düşünüyorum ama başarı şansı nedir onu merak ediyorum progestan iğne kullanan oldumu tedavii aşamasında

ilk sayfaya bak canım listeyi görebilirsin ama gerçekten çok iyi gittiğini düşünüyorum buz bebişlerin maşallah diyelim de nazara gelmeyelim kızlar totonuzu da kaşıyın :))

Canım, benim transferden sonra sok kasığımda minik bir agrı ve karıncalanma hissi olmuştu, 10 güne dogru hafif adet sancısına benzer sancım olmuştu ama bunların hepsini ilk negatifimde de yaşadığım için pek kendimi dinlememeye çalıstım. Tek fark 10. gün sabahı kahverengi lekelenmenin olmasıydı. Ödüm koptu adet oluyorum diye. Hemen test yaptırmıştım ve şükür pozitifti. Bekleme kısmı en zoru Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini alacağız..

bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz, insallah güzel haberlerle dönerim, resmen benim kalbim yerinden fırlayacak, nasıl dayanacağım bilmiyorum, dua edin ne olur...:26:

bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz, insallah güzel haberlerle dönerim, resmen benim kalbim yerinden fırlayacak, nasıl dayanacağım bilmiyorum, dua edin ne olur...:26:

anneye ses ver güzel bebekkkk :)) canım unutamayacağın bir an olcak bugün hayatında iyi dinle sesleri... Darısıda bizim başımıza artık

Canim ne yaptin merak ettim?Hayirli haberlerini bekliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…