Merkez dışarı labaratuara gönderiyor ee haliyle 3-5 tane toparlandıktan sonra gönderirler heralde 1 taneyi hemen göndermezler ondan bekletiyorlar. Bende başka yerde yaptırmadım tedavi gördüğüm merkeze yaptırdım. Çok bomboşum ben yaa napacağımı bilmiyorum .
ben devlet hastanesinde acile yaptırmıştım, 1 saate çıktı sonuç. dua edelim insallah hayırlı güzel sonuçları nasip eder Allah sana
bütün devlet hastaneleri yapıyomu acaba ?
burdaki kliniklerde 5 saat sonra sonuç veriyo c.tesi benimde test günüm acaba devlet hastanesinemi gitsem doktor istek kağıdına gerek varmı acaba?
aramıyolar yaa kesin olmadıı(
canom olsa da olmasa da ararlardı. lütfen negatif düşünme.
özel hastanenin internet sitesinden laboratuar sonuç bakma kısmı olur genelde. baksana ordan.
veya direk ara, unutmuşlardır
böyle beklemek daha can sıkıcı ama. Rabbim hayırlısını versin, bugünün bereketi, sonucuna yansısın inşallahkorku o kadar fazla ki elim telefona varmıyooo
olmadı maalesef söyleyecek başka söz yok
Canım, bu sitede ne mucizeler okudum. Umudunu kaybetme ne olur. Dilerim Allahımdan senide daha fazla aratmadan mucizene kavuşturur. Ne zaman istersen biz burdayız!
Canim herseyde bi hayir vardir.Zaman herseyin ilaci...Ne soylesek sana suan bos biliyorum.En kisa zamanda kendini toparlaman dilegiyle...
kısmetten öte yol yok yapacak bişeyde yok...kendini toparlaman ve tekrardan deneme gücü bulman dileğiyle...bi dahakıne bebişin hemen gelsın daha fazla bekletmesın senı...
hayırlısı olur insallah tatlım, bu durumu yaşayan bir insan olarak hiçbir sözün teselli olmayacağını biliyorum. herşeyin bir vakti var biliyorsun, demekki minikle kavuşman için zaman varmış daha, Rabbim güzel yazılar yazsın