bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz, insallah güzel haberlerle dönerim, resmen benim kalbim yerinden fırlayacak, nasıl dayanacağım bilmiyorum, dua edin ne olur...:26:
bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz, insallah güzel haberlerle dönerim, resmen benim kalbim yerinden fırlayacak, nasıl dayanacağım bilmiyorum, dua edin ne olur...:26:
arkadasım yenı öğrendım senın ılk denemen negatif olduğu için karyotip test yaptırmıssın zeynep kamılde benımde randevum 21.de bendende istedi doktorum 3 haftada çıkıyomuş sonuç galıba.allahın izniyle bızımkılerde temız çıkarda ıçımız rahatlar bır sonrakı deneme için..senın gıbı yenıden hamiş kalabılırım:)sana bişey sorucaktım..kanı aç yada tok vermek fark edıyomu?bıde randevu aldığınız gun hemen tahlıl verebılıyomuyuz?
Canım, genetik testlerde aç, tok ya da adetli olup olmaman farketmiyor. Karyotip testini hem benden hem de eşimden istemişti. Kromozomlarda bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar. Aynı gün kan verdik. Sabah randevusuydu bizimkisi, ögleden sonraki randevular için de aynısı geçerli mi bilmıyorum. Bu arada faktör 2 leiden ve faktör 5 gibi iki genetik test istemisti benden, onlarda pıhtılaşmaya yatkınlık tespit edilmisti ve kan sulandırıcı iğne verdi transfer sonrası doktorum. Testler, evet 3 haftada cıkıyor. Canım başka yardımcı olabilecegim bir şey olursa haber ver lütfen. En kısa zamanda tekrar güzel haberlerini duyacağız inşallah..
kızlar dün gittik doktora ama benim kalbim dayanmayacak sandım, hayatımda hiç böyle bir heyecan yaşamadım, heyecan ve korku daha doğrusu, ama çok şükür miniğimin kalp atışlarını ekrandan gördüm, ben sesi duyacağımı sanıyordum ama ekranda gösterdiler pıtırtılarını, Allahım herkese nasip etsin insallah, estrofemi ve progestan iğneyi kesti doktor, şuan sadece proluton (haftada bir), clexane ve progestan fitil (günde 4 tane) kullanacağım, ama trioid ve demir sorunum var malesef doktor yeni tahliller istedi insallah iyi çıkar sonuç
Kaldı mı 1 günümüz... Rüyamda adet olduğumu gördüm ayyy ne fenaydııı.. Uyanınca doğru tuvalete neyseki rüya ve gelen giden birşey yok . Kalkınca ilk işim telefonu elime alıp rüya tabirlerine bakmak oldu. Kısır bir kadının regl olduğunu görmesi evlat sahibi olacağına işaretmiş. Sabah sabah ne mutlu oldum anlatamam.
canım bu güzel habere çok çok sevindim.Evet ilk kalp atışlarının sesini duyamıyorsun ama ekranda pıt pıt attığını görebiliyorsun.Benimde cuma günü kontrolüm var inşallah doktor benimde progestan iğnemi keser artık çok bıktım.Bu arada bende troid hastasıyım gebelikle beraber endokronoloji doktorumla tedavim devam ediyor. Allah inşallah kucağımızda almayı nasip eder :)
kızlar dün gittik doktora ama benim kalbim dayanmayacak sandım, hayatımda hiç böyle bir heyecan yaşamadım, heyecan ve korku daha doğrusu, ama çok şükür miniğimin kalp atışlarını ekrandan gördüm, ben sesi duyacağımı sanıyordum ama ekranda gösterdiler pıtırtılarını, Allahım herkese nasip etsin insallah, estrofemi ve progestan iğneyi kesti doktor, şuan sadece proluton (haftada bir), clexane ve progestan fitil (günde 4 tane) kullanacağım, ama trioid ve demir sorunum var malesef doktor yeni tahliller istedi insallah iyi çıkar sonuç
tatlım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur, senin başına gelenleri okuduktan sonra niyeyse aynısını bende yaşayacağım diye düşündüm hep, o kadar heyecanlanmamda ondandı sanırım, inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruzçok sevındım allah kucağınada aldırsın...bizlerede nasip olsun:)))sabrın sonu bak işte selamettir...
valla hepsini özelde yaptırdım, bir sürü para tutuyor ama başladık bu yola artık, 12 saatlik uçak yolculuğunu duyunca şok oldum, doktorun bişey demedimi?canim neguzel hayirlisi olsun birdaha muayneye gittiginde dr bebegin kalp atisini sana dinletsin rica et sesi sadece disariya verecek hayirlisiolsun kantahlilerinbazilarini ailehekimi karsiliyor haberin olsun bende cumartesi gidecegim ins bebegimin sagligi yerindedir 2 hafta sonrada insallah 2li test icin randevu alacagim ve ayi haziran 5 de de cin e gidiyorum 12 saat ucak yolculugu rabbim hepimize yardim eosin
tatlım çok sağol inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum, benim normaldede sürekli midem bulandığı, araba tuttuğu için şuanki bulantılarım hamileliktenmi var olan bulantımı ayırdedemiyorum. ama iştahsızlık ve mide yanması oluyor. dediğin gibi bugünleri yaşamak için çok uğraştık şikayet yok, tek şikayetim iğnelerdi, çok şükür doktor dün progestan iğneyi kesti, diğerlerine razıyım progestan iğne hergün mahvediyordu beniCanım, çok şükür güzel haberlerle geldin. Ben de 20 mayısa randevu aldım, çok sabırsızlanıyorum. Bu arada benim mide bulantılarım başladı. Amanın pek fenaymış. Ama şikayet yok, bunu yaşayabilmeyi bile dilemiştim :)
Dr izin verdi bisi olmaz dedi ama ben korkuyorum yalan degil valla allaha emanet gidip gelecem 1 veya 1.5 ay kalacam ins hersey yilunda gider
sağol canım, ben söylemeden kesti doktorum ama fitili 3 iken 4 e çıkardı, ya aslında düzenliydi trioidim ama niye yükseldi şimdi anlamadım, işin kötü tarafı iyi bir endokrinoloji doktoru bulamadım
Günaydın kanı verdim geldim ben ama neden bilmem olumsuz çıkacak gibi geliyor bana. Merkezden çıktıktan sonra ağlama krizimde tuttu. Kanımı hamile olan bir hemşireye aldırdım umarım uğurlu gelir transferimede girmişti sırf yanımda olmak için . Saat 16:00 çıkıyormuş sonuçlar inşallah güzel haberler verebilirim.
ne 16:00 sı canım yaaaaa 1 saate çıkıyor beta hcg... hemen yaz haberini buraya güzel habere ihtiyacımız var buaralar liste sakin kaldı