BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Canim ilk once hayirlisi olsun rabbim bu gelen mubarek aylarin hurmetine nasip etsin sana sakin ama sakin belirtire takilma inan bosseyler herkezin vucut yapisi farkli ben kizimda hic bir sey hissetmedim ama hamileydim suan kinhamileligimdenbelirtilerim oldu ama kizimi emmesen kesip hemen donrurulmus denedim vucudum dogal olarak degisimdeydi yani rahat ol kardesim

canım sakın belirtiye takılma, forumdaki geçmiş sayfalara bakarsan benim "belirtim yok" diye cızırdamalarımı okursun, tek bir belirti bile yaşamadım, çok şükür 6 haftalık hamileyim, hala hiçbir belirti yok, sadece birkaç gündür gögüslerim biraz daha şiş gibi aynı adet öncesi gibi, sakın ama sakın belirti arama, insallah Rabbim tezzamanda bebeğini nasip eder, şunuda söylemeliyim, ilk transferimde aşırı pozitiftim ama tutmadı, nasip işte , bu transferde zerre umudum yoktu, hatta 3. tedaviyi planlıyordum, zaten belirtimde yoktu o yüzden iyice negatiftim ama çok şükür tuttu, dedimya nasiiip bu işler... unutma bu topik uğurlu topik ve sende bu topiğin bir üyesisin:)

Sağolun kızlar yaa biliyorum belirti aramıyorum zaten ama o kadarda normalim ki tuhaf yaa ama umarim bende uğurlu topigin anne adaylarindan biri olabilirim yaklaşan anneler günü varken önümüzde rabbim bizim için bu sefer evlat sahibi olmayı yazdiysa eğer olacak ben ne kadar bişey hissetmesemde beklemesi ne zor tavsiye edeceginiz şeyler var ise gerçi tuttuysa zaten 2 gündür olmuştur ama yinede yazın siz :KK66:

Sağolun kızlar yaa biliyorum belirti aramıyorum zaten ama o kadarda normalim ki tuhaf yaa ama umarim bende uğurlu topigin anne adaylarindan biri olabilirim yaklaşan anneler günü varken önümüzde rabbim bizim için bu sefer evlat sahibi olmayı yazdiysa eğer olacak ben ne kadar bişey hissetmesemde beklemesi ne zor tavsiye edeceginiz şeyler var ise gerçi tuttuysa zaten 2 gündür olmuştur ama yinede yazın siz :KK66:

canım tüp bebek tecrübesi olan bir arkadaşım bana transferin 5. gününün de çok önemli olduğunu söylemişti tutunma açısından, ben diğer transferimde 5.güne çok dikkat etmemiştim, hatta kalkıp biraz iş yapmıştım, ama bu sefer 5. günde yattım hep ara ara kalkıp dolaştım, zaten uzanma hareketi yapmaman gerektiğini biliyorsundur

Merhaba kızlar sizlere ben bişey soracağım.Benim şu progestan iğnesiyle başım dertte :KK43: Doktor devam etmemi söyledi ama benim kalçamda artık vurduracak yerim kalmadı. Sizler ne yapıyorsunuz bununla ilgili ? Artık popomun üzerine oturamıyorum çok fazla morluk ve bezeler oluştu. Bunun bir yolu yokmu ? İğne vurdurmaya gitmek artık korkulu rüyam oldu. Yardımlarınızı rica ediyorum.Siz nasıl bunun üstesinden geliyorsunuz ?

Merhaba kızlar sizlere ben bişey soracağım.Benim şu progestan iğnesiyle başım dertte :KK43: Doktor devam etmemi söyledi ama benim kalçamda artık vurduracak yerim kalmadı. Sizler ne yapıyorsunuz bununla ilgili ? Artık popomun üzerine oturamıyorum çok fazla morluk ve bezeler oluştu. Bunun bir yolu yokmu ? İğne vurdurmaya gitmek artık korkulu rüyam oldu. Yardımlarınızı rica ediyorum.Siz nasıl bunun üstesinden geliyorsunuz ?

Canım, doktorum transfer sonrası bana progestan igne yerine sabah aksam crinone jel verdi. Bi sor istersen doktoruna. Bu arada aile hekimleri yazıyor crinone jelleri. Sadece iğne olarak clexane kullanıyorum. benim de göbegim fena. Ama olsun sonu güzel bitsin yeter..

Canin onu bunu bilmem ama kivi ye bol bol ve su ic ve kafani baska seylerle dagit beklemek en zor surec

Hayatim dr sor ve baska altarnatif sor ben 5 gunde bir proluton igne oluyorum zaten ilaclara 3 ay dvam ediliyor bilginize bir tek estrofem kesiliyor

Selam arkadaşlar hayırlı aksamlar.bu progesteron yada diger igneler ilk defa tup bebek yaptina da zorunlu mu? Yada pıhtılaşma sorunu olmayan birine kan sulandirici kullamasi fln bunlar her merkezin uyguladigi biseymi.inanin bende igneden tirsmaya basladim.yumurta gelistirmede zaten yeterince yedim kevgire dondu gobek bide zayifim gobekte yag yok o minnacik igne bile canimi cok yakiyordu.

canım aynı durumdayım zaten aramızda bir gün vardı, üstelik haftada bir proluton vurduruyorum, onun ağrısı 4 gün falan geçmiyor, artık sinirlerim bozuluyor benimde kevgire döndüm, morluklar bende de vardı ama duşa girdikçe duş başlığı ile sürekli oraya su masajı yaptım, morluklar gitti gibi ama bezeler hala var üstelik acayip de kaşınmaya başladı:KK43: doktora alternatif sunamıyorum çünkü doktor garantici tedavi şimdiye kadar iyi giderken birden kötüye dönerse diye korkuyorum ilaçları değiştirince... neyse sabredcez artık 6 hafta daha:KK43:

Bugün benim kasıklarım ağrımaya başladı sabahtan beri sanki bir ara geçti gibi ama adet sancısı da değil bilirim o ağrının ne kötü bir ağrı olduğunu her ay çekiyorum. Ama bu hafif hafif devam eden bir ağrı değişik başka bir durum da yok şimdilik :KK66:

Canım, doktorum transfer sonrası bana progestan igne yerine sabah aksam crinone jel verdi. Bi sor istersen doktoruna. Bu arada aile hekimleri yazıyor crinone jelleri. Sadece iğne olarak clexane kullanıyorum. benim de göbegim fena. Ama olsun sonu güzel bitsin yeter..

Canim bastan beri crinone jeli bende kullaniyorum.Igne yaptirdigim klinigede sordum ama doktor tamam demeden maalesef birakmak mumkun degil yerinede alternatif baska bisey vermiyorlar.Yuzduk yuzduk kuyr uguna geldik biraz daha sabredecez artik:KK43: haftaya cuma kontrolum var hersey yolunda giderse belki ignelerden birini keser doktor.Bi umut iste::))

Ben hiçbirşey hissetmiyorum :KK43: sanki transfer hiç yapılmamış gibi artık besinci deneme olduğundan mıdır bilemedim yardımcı olun kızlar pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım.

Canim bende 6 haftalik hamileyim ve hala dogru duzgun belirtim yok.Kalp atisini duydugum halde zaman zaman endiseleniyorum acaba biseymi oldu diye:)))Sakin belirtilere takilma herkesin bunyesi ayri onun icin rahat ol.Pozitif ol ki etrafini da pozitif seyler sarsin dimi :))

Bugün transferin 5. günü kaldı bir 5 gün daha halen pek bir değişiklik yok hissettiklerimde kasıklar dışında zaten oda adet öncesi belirtilerdende olabilir. Allah'ım hayırlısıyla güzel bir haber duymayı nasip et bana amin.

Bugün transferin 5. günü kaldı bir 5 gün daha halen pek bir değişiklik yok hissettiklerimde kasıklar dışında zaten oda adet öncesi belirtilerdende olabilir. Allah'ım hayırlısıyla güzel bir haber duymayı nasip et bana amin.

canım benimde bugün 11.günüm ama adet belirtilerimden başka belirtim yok

arkadaşlar topiğimiz hiç ilerlemiyor yokmu donlurulmuşlarla deneyen

Tusemim nasilsin ne durumdasin en son muayene olucaktin girmemissin umarim rahim istenilen kalinliga gelmis ve transferin oldugu icin girmemissindir. Rabbim yardimcin olsun ins.

tuanacım tatlım merak etmişsin kusura bakma yazamadım yogun günler gecirdim ama bebeklerime yine kavusamadım canım dr 6.7 de kalmıs dedi bu ayda erteliyoruz adetle tekrar baslicaz dedi adet olucam günü beklicem hayatta aklıma gelmezdi ama işte canım bakalım bu ay alabilecekmiyim yavrucuklarımı:KK31::KK31::KK31::KK31:

Merhaba kızlar.:KK16:
bende bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim inşallah.
Sadece 2 embriyom var, bakalım sağlıklı çözünürlerse transferim yapılacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Amin
Kızlar dondurulmuşlarla olunca 10. gün mü test yapılıyor?

Annelik duygusunu içinde yaşayan, bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlarımın Anneler Günü Kutlu Olsun. Hepimiz en kısa zamanda alalım onları kucaklarımıza inşallah..

canım benimde bugün 11.günüm ama adet belirtilerimden başka belirtim yok

Benimde aynı bi agri bisi olunca sanki bu sefer oldu diyorum normal durumdayken yok yine olmadı diyorum sürekli farklı biseyler olsun diye bekliyorum benim perpersembe test günün senin bitmis bile inşallah kavusursun yavruna veya yavrucuklarina bugün bizimde günümüz olsun inşallah test günü hastaneye gidip hiç test yaptırdım yok şu psikolojiyle korku var bende

kızlar anne olmayı sonuna kadar hak eden fedakar anne adayları ve anneleri anneliğin ne kadar kutsal mucizevi olduğunu bebeklerimizi kucağımıza almadan anlayan kaderdaşlarım hepimizin anneler günü kutlu olsun.bir gün bize de anneciğim anneler günün kutlu olsun deyip yanağımızdan öpen evlat yada evlatlar nasip etsin RABBİM.HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL..:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
bugün çiçekler benden dilerim bir daha ki anneler gününe ya eşinizden yada evlatlarınızdan alırsınız bu çiçekleri..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

BUGÜN DONDURULMUŞ BUZ BEBEKLERİMLE 4. GÜNÜM.. 21 mayısta test tarihim.. bebeğimle geçirdiğim ilk anneler günü rahminle evlat olan olmayan herkesin anneler gününü kutluyorum.. rabbim bu 3 ayların hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

X