Canim ilk once hayirlisi olsun rabbim bu gelen mubarek aylarin hurmetine nasip etsin sana sakin ama sakin belirtire takilma inan bosseyler herkezin vucut yapisi farkli ben kizimda hic bir sey hissetmedim ama hamileydim suan kinhamileligimdenbelirtilerim oldu ama kizimi emmesen kesip hemen donrurulmus denedim vucudum dogal olarak degisimdeydi yani rahat ol kardesim
canım sakın belirtiye takılma, forumdaki geçmiş sayfalara bakarsan benim "belirtim yok" diye cızırdamalarımı okursun, tek bir belirti bile yaşamadım, çok şükür 6 haftalık hamileyim, hala hiçbir belirti yok, sadece birkaç gündür gögüslerim biraz daha şiş gibi aynı adet öncesi gibi, sakın ama sakın belirti arama, insallah Rabbim tezzamanda bebeğini nasip eder, şunuda söylemeliyim, ilk transferimde aşırı pozitiftim ama tutmadı, nasip işte , bu transferde zerre umudum yoktu, hatta 3. tedaviyi planlıyordum, zaten belirtimde yoktu o yüzden iyice negatiftim ama çok şükür tuttu, dedimya nasiiip bu işler... unutma bu topik uğurlu topik ve sende bu topiğin bir üyesisin:)
Sağolun kızlar yaa biliyorum belirti aramıyorum zaten ama o kadarda normalim ki tuhaf yaa ama umarim bende uğurlu topigin anne adaylarindan biri olabilirim yaklaşan anneler günü varken önümüzde rabbim bizim için bu sefer evlat sahibi olmayı yazdiysa eğer olacak ben ne kadar bişey hissetmesemde beklemesi ne zor tavsiye edeceginiz şeyler var ise gerçi tuttuysa zaten 2 gündür olmuştur ama yinede yazın siz