CANIM İNAN COK SEVİNDİMMMM:18::18::18::18::18::18: RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN BENİMDE AZ KALDI SONUCU ÖĞRENMEME 7 GÜNCÜK İNŞALLAH BENDE BURDAN POZİTİF YAZARIM HAYIRLISI İLE
Arkadaslarrrr sonuç POZİTİF!!! Inanamıyorum bu cümleleri kurduğuma!!! Hepinize desteginiz, verdiğiniz güç, umut için çok ama çok TEŞEKKÜR EDERİM! Değerim 299! Şoktayım bu kadarını beklemiyordum! Allahım sen isteyen herkesin yüzünü güldür! Detayları anlatırım daha sonra.. Tanımıyorum ama sizi çoook seviyorum!
Dün transferim vardı. aldım bebeklerimi eve geldim. dinliyoruz artık. 5.gün embriyosu 2tane biri iyi dediler diğeri ise orta kalitedeymis bekleme sürem başladı 16 mayıs test tarihi umarım herşey güzel olur
nilciğim, harikasın, çok mutlu oldum, bin keremaşallahhhhhhhhhhhhhh..
darısı bizlerin başına,
Canim ilaclara 3 ay devam edilyogo90 canım bir şey danışacağım sana. Bu estrofem ve clexane iğneyi ne kadar kullanacakmısız, bir şey dedi mi doktorun? Ben sordugumda ilaçlar a aynen devam dedi sadece. Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Dün transferim vardı. aldım bebeklerimi eve geldim. dinliyoruz artık. 5.gün embriyosu 2tane biri iyi dediler diğeri ise orta kalitedeymis bekleme sürem başladı 16 mayıs test tarihi umarım herşey güzel olur
dualarını benden esirgemeyen arkadaşlarim ..şükür güzelhaberlerle döndüm.bebişim şimdilik gayet iyi rabbim sağlıkla devamını herkese ve bana nasip etsin.
dualarını benden esirgemeyen arkadaşlarim ..şükür güzelhaberlerle döndüm.bebişim şimdilik gayet iyi rabbim sağlıkla devamını herkese ve bana nasip etsin.
buarada ben kozmetik ürünler kullanmamaya başladım, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? doktorunuz bişey dedimi?
Ben hiçbirşey hissetmiyorumsanki transfer hiç yapılmamış gibi artık besinci deneme olduğundan mıdır bilemedim yardımcı olun kızlar pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım.
Ben hiçbirşey hissetmiyorumsanki transfer hiç yapılmamış gibi artık besinci deneme olduğundan mıdır bilemedim yardımcı olun kızlar pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım.