BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

CANIM İNAN COK SEVİNDİMMMM:18::18::18::18::18::18: RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN BENİMDE AZ KALDI SONUCU ÖĞRENMEME 7 GÜNCÜK İNŞALLAH BENDE BURDAN POZİTİF YAZARIM HAYIRLISI İLE

Canım çok teşekkür ederim, inşallah senin de güzel haberlerini alacağız. Inanın hepimiz için dua ediyorum, Allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin. Kendine dikkat et, transfer sonrası ilk bir hafta çok önemli.

Kızlar telefondan giriyorum okuyamıyorum geçmişi nasılsınızz.. Ne var ne yokk.. Yeni hamiş adayları nasıllaarr.. Transfer olucaklara boll şanss:)dualarım sizinle arkadaşlaarım

Nillina tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almak nasib etsin ins.darisi tum isteyen herkese insallah.

Tusemim nasilsin ne durumdasin en son muayene olucaktin girmemissin umarim rahim istenilen kalinliga gelmis ve transferin oldugu icin girmemissindir. Rabbim yardimcin olsun ins.

yarın kontrolüm var arkadaşlar hepinizden dua istiyorummm.hayırlı haberlerle dönerim inşallah.

nilciğim, harikasın, çok mutlu oldum, bin kere maşallahhhhhhhhhhhhhh..

darısı bizlerin başına,

Dün transferim vardı. aldım bebeklerimi eve geldim. dinliyoruz artık. 5.gün embriyosu 2tane biri iyi dediler diğeri ise orta kalitedeymis bekleme sürem başladı 16 mayıs test tarihi umarım herşey güzel olur

Dün transferim vardı. aldım bebeklerimi eve geldim. dinliyoruz artık. 5.gün embriyosu 2tane biri iyi dediler diğeri ise orta kalitedeymis bekleme sürem başladı 16 mayıs test tarihi umarım herşey güzel olur

Haydi bakalim bebislerinlenkonus annesi insallah sana sarilacaklarr sonucu hayirlisi olsun

nilciğim, harikasın, çok mutlu oldum, bin kere maşallahhhhhhhhhhhhhh..

darısı bizlerin başına,

Canlarım benim, tebrik eden, iyi dileklerde bulunan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Iyi ki varsınız! Allahım sonuna kadar yanımızda olsun, hepimiz miniklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah. Transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun. Güzel haberler gelecek insallah..

go90 canım bir şey danışacağım sana. Bu estrofem ve clexane iğneyi ne kadar kullanacakmısız, bir şey dedi mi doktorun? Ben sordugumda ilaçlar a aynen devam dedi sadece. Bilgisi olan arkadaşlar var mı?

go90 canım bir şey danışacağım sana. Bu estrofem ve clexane iğneyi ne kadar kullanacakmısız, bir şey dedi mi doktorun? Ben sordugumda ilaçlar a aynen devam dedi sadece. Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Canim ilaclara 3 ay devam edilyo

hayırlı olsun canım.inşallah 16mayısta güzel haberler verirsin bize.

dualarını benden esirgemeyen arkadaşlarim ..şükür güzelhaberlerle döndüm.bebişim şimdilik gayet iyi rabbim sağlıkla devamını herkese ve bana nasip etsin.

dualarını benden esirgemeyen arkadaşlarim ..şükür güzelhaberlerle döndüm.bebişim şimdilik gayet iyi rabbim sağlıkla devamını herkese ve bana nasip etsin.

Canım çok sevindim güzel haberlerle döndügüne. Sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik dönemin olsun inşallah ve miniğini al kucağını. Doktor tavsiyelerinizi bizimlede paylasırmısınız. Benim daha çok yeni oldugu icin henüz daha şaşkınım. O yüzden her türlü tavsiyenize açığım..

canım keseyi gördük ama hala estrofem, progestan iğne ve fitil, clexane, proluton depot (haftada bir) devam ediyorum, sanırım kalp atışlarından sonra clexane i bıraktrma ihtimali var, ama diğerleri 12. haftaya kadar devam ediyormuş, 14 mayısta kalp atışları için gideceğiz ozaman detaylı öğrenip anlatırım

buarada ben kozmetik ürünler kullanmamaya başladım, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? doktorunuz bişey dedimi?

buarada ben kozmetik ürünler kullanmamaya başladım, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? doktorunuz bişey dedimi?

Canim ben kizimda parfum dedorant hi kullanmadim dogum yaptim ve 18 ayda basladim suan yine kestim bugun bende bebisimi gormeye gittim cok sukur iyi yavrum insalla boyke devam eder bende sadece estrofemi kesti progestan kan sulandirici ve vitamine devam ve 5 gunde bur proluton ignr

Ben hiçbirşey hissetmiyorum sanki transfer hiç yapılmamış gibi artık besinci deneme olduğundan mıdır bilemedim yardımcı olun kızlar pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım.

Ben hiçbirşey hissetmiyorum sanki transfer hiç yapılmamış gibi artık besinci deneme olduğundan mıdır bilemedim yardımcı olun kızlar pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım.

Canim ilk once hayirlisi olsun rabbim bu gelen mubarek aylarin hurmetine nasip etsin sana sakin ama sakin belirtire takilma inan bosseyler herkezin vucut yapisi farkli ben kizimda hic bir sey hissetmedim ama hamileydim suan kinhamileligimdenbelirtilerim oldu ama kizimi emmesen kesip hemen donrurulmus denedim vucudum dogal olarak degisimdeydi yani rahat ol kardesim

canım sakın belirtiye takılma, forumdaki geçmiş sayfalara bakarsan benim "belirtim yok" diye cızırdamalarımı okursun, tek bir belirti bile yaşamadım, çok şükür 6 haftalık hamileyim, hala hiçbir belirti yok, sadece birkaç gündür gögüslerim biraz daha şiş gibi aynı adet öncesi gibi, sakın ama sakın belirti arama, insallah Rabbim tezzamanda bebeğini nasip eder, şunuda söylemeliyim, ilk transferimde aşırı pozitiftim ama tutmadı, nasip işte , bu transferde zerre umudum yoktu, hatta 3. tedaviyi planlıyordum, zaten belirtimde yoktu o yüzden iyice negatiftim ama çok şükür tuttu, dedimya nasiiip bu işler... unutma bu topik uğurlu topik ve sende bu topiğin bir üyesisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…