çok teşekkürler canım ben öğretmenim forumlarda 20 gün yazınca ben de okul müdürüne 20 gün gelemeyeceğim dedim o yüzden sordum.anlaşılan yalancı durumuna düşeceğim
kızlar ben 22 nisanda bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey. ancak fırsat bulabildim. çünkü her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum.çok uykum var çokkkkkkkkkkkkk.hala korkularım bitmedi ya bebişime birşey olursa diye hep tereddütteyim artık birşey olmaz değil mi Allahın izniyle biraz içime su serpin ne olur?
Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...
canım 29 nisanda kısmetse kese için gideceğiz, bende clexane kullanıyorum transferden bu yana ve hala kesmedi doktorum umarım kese için gittiğimde keser, çünkü kan pıhtılaşması varmı yokmu bakmadan verdi bu iğneyi, dediğin gibi çok yakıyor, üstelik ben hergün progestan iğne ve clexane kullanıyorum haftada bir proluton diye düşük önleyici bir iğne daha kullanıyorum, kalçamda yer kalmadı ve otururken yatarken çok sıkıntı yaşıyorum, bebişler için lazım biliyorum ama yine de insan zor dayanıyor bu iğnelere, geçenlerde çoğu hamilelerin 12. haftaya kadar kullandıklarını duydum ve inan sinirden ağladım, 21 gündür kullanıyorum çok zor dayanıyorum bilmiyorum 12. haftaya kullan derse halim ne olurAramıza yeni katılan arkadaşlar HOŞ GELDINIZ! Evet bu topik ugurlu topik, bize de şans getirecek inşallah. Arkadaşlar aranızda transfer sonrası clexane kan sulandırıcı igneye başlayan olmuşmuydu? Ben normalde acıya dayanırım ama bu igne çok yakıyor. Hergün bir tane karından vuruluyorum. Neyse sonu inşallah güzel sonuçlanırda tüm bunları unuturuz. Gogo, canım senin ilk doktor kontrolün ne zaman? Ben de görebilecekmiyim onları acaba of of. Geçmez zaman..
Canim jel bende kullaniyodum doktora soyledim oda progrstan hap verdi fitilcanım 29 nisanda kısmetse kese için gideceğiz, bende clexane kullanıyorum transferden bu yana ve hala kesmedi doktorum umarım kese için gittiğimde keser, çünkü kan pıhtılaşması varmı yokmu bakmadan verdi bu iğneyi, dediğin gibi çok yakıyor, üstelik ben hergün progestan iğne ve clexane kullanıyorum haftada bir proluton diye düşük önleyici bir iğne daha kullanıyorum, kalçamda yer kalmadı ve otururken yatarken çok sıkıntı yaşıyorum, bebişler için lazım biliyorum ama yine de insan zor dayanıyor bu iğnelere, geçenlerde çoğu hamilelerin 12. haftaya kadar kullandıklarını duydum ve inan sinirden ağladım, 21 gündür kullanıyorum çok zor dayanıyorum bilmiyorum 12. haftaya kullan derse halim ne olur((
keske dediğin gibi olsa, bazı doktorlar senin çözümlerini ciddiye almıyor malesef, o yüzden alternatif sunamadım, ama bu gittiğimde deneyeceğim zaten fitil de kullanıyorum, bakalım ne diyecekCanim jel bende kullaniyodum doktora soyledim oda progrstan hap verdi fitil
Olarak kullan dedi bende fitil olarak kullanamiyorum dedim icebilrmiyim evet dedi haftada bir prolutonnigne vuruluyorum folik asit ve estrofem dr soyle ki oda bir cozum uretir ayni etki olan ilaclari bn ilk hamileligimde progesgan hapi 3 ah kullandim artik dr karsisinda aglayinca kestii
keske dediğin gibi olsa, bazı doktorlar senin çözümlerini ciddiye almıyor malesef, o yüzden alternatif sunamadım, ama bu gittiğimde deneyeceğim zaten fitil de kullanıyorum, bakalım ne diyecek
kızlar ben 22 nisanda bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey. ancak fırsat bulabildim. çünkü her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum.çok uykum var çokkkkkkkkkkkkk.hala korkularım bitmedi ya bebişime birşey olursa diye hep tereddütteyim artık birşey olmaz değil mi Allahın izniyle biraz içime su serpin ne olur?
canım 29 nisanda kısmetse kese için gideceğiz, bende clexane kullanıyorum transferden bu yana ve hala kesmedi doktorum umarım kese için gittiğimde keser, çünkü kan pıhtılaşması varmı yokmu bakmadan verdi bu iğneyi, dediğin gibi çok yakıyor, üstelik ben hergün progestan iğne ve clexane kullanıyorum haftada bir proluton diye düşük önleyici bir iğne daha kullanıyorum, kalçamda yer kalmadı ve otururken yatarken çok sıkıntı yaşıyorum, bebişler için lazım biliyorum ama yine de insan zor dayanıyor bu iğnelere, geçenlerde çoğu hamilelerin 12. haftaya kadar kullandıklarını duydum ve inan sinirden ağladım, 21 gündür kullanıyorum çok zor dayanıyorum bilmiyorum 12. haftaya kullan derse halim ne olur((
Canım ne güzeldir kim bilir miniğinin kalp atışını duymak. Maşallah! Biz de görürüz inşallah o günleri. Sonuna kadar seninle kalacak bebeğin ve sağ salim kucağına alacaksın Allahın izniyle. Onları o kadar çok istiyoruz ki eminim ki onlarda bunu hissedip sımsıkı tutunacaklar bize. Pozitifi alıncaya kadar sabırsızlanıyor insan ama asıl ondan sonra her şey başlıyor değil mi. Allah her şeyin hayırlısını versin hepimiz için.. Ben de 6 mayıs için gün sayıyorum. Bakalım görecekmiyim pozitifi offf beklemek en zoru.
arkadaşlar bende umut tüp bebekteyim 1 adet 6.gün embriyom var kısmet olurda bir problem çıkmazsa salı günü transferim var dua edin lütfen
Canım aramıza hoş geldin. Ben de Umutta tedavi görüyorum, doktorumuz Ulun bey. 24 nisanda transferim oldu, gün sayıyorum. Sen de inşallah sorunsuz bir şekilde miniğini alır gelirsin salı günü. Dilerim biz de Umuttan gülerek ayrılanlardan oluruz. Dualarımız hepimiz için..
Seninde transferin inşallah olumlu sonuclanır bebğin sana sımsıkı tutunmuştur annesi hiç bırakmaz seni.benimde doktorum Süleyman bey .inşallah canım ama korkuyorum gerçi rabbim ne verecekse hayırlısını versin diyorum bir önceki tüp bebeğimde hamile kalıp 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim hayırlısı dileyim
Seninde transferin inşallah olumlu sonuclanır bebğin sana sımsıkı tutunmuştur annesi hiç bırakmaz seni.benimde doktorum Süleyman bey .inşallah canım ama korkuyorum gerçi rabbim ne verecekse hayırlısını versin diyorum bir önceki tüp bebeğimde hamile kalıp 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim hayırlısı dileyim