BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

tatlım forumun eski sayfalarında ben "belirtim yok, yine olmadı herhalde " diye feryatlardaydım, ama çok şükür Rabbim pozitifi nasip etti, sakın belirti arayıp strese girme bende en ufak belirti bile yoktu çünkü, 5. haftadayım bugün hala da yok:) bencede 10. günde yaptır varsa çıkıyor zaten, hayırlısıyla güzel haberi ver bize, bugün keseyi görmeye gideceğiz biraz gerginim:)

Sağol canım benim, elimde degil çok endiseliyim, bu seferde olmayacak diye çok korkuyorum. Neyse cumartesine ne kaldı şurda, biraz daha sabredeceğim artık. Senin için de çok heyecanlı bir gün, hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Çok merak ediyorum ikiz mi acaba :) ben cok isterdim ikizimin olmasını ama Allahtan gelen her şey kabulümüz artık..

canım ne yaptın çok merak ettim.Bugün keseyi görmeyi gidecektin ? Belki kalp atışını da duymuşundur inşallah.Bende cuma günü kısmetse keseyi görmeye gideceğim.Merakla senden güzel haberler bekliyorum. :)

Arkadaslar hepinize selamlar bu konu başlığını görüyordum ama bugun buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi benim bugun transferimin 10. Gunu lekelenmem oldu Dr um kan testi istedi yaptırdık ve sonuc negatif lekelenmem 8. Gunde basladi su an hala leke şeklinde adet olamadım daha ama sonuc itibari ile sonuc negatif Dr um sakın moralini bozma geride 2 adet blostakist embriyon var deyince hüznü ve sevinci birarada yasadım ve simdi adet olduğumda gidicem muayeneye bu arada tutmamasının sebebi rahimde darlık sonucum bunu gösterdi Dr um bununla ilgili işlemler yapicaz öncelikle dedi daha sonrada insallah dondurulmuslarin transferi kısmetse sizlere sunu sormak istiyorum gerçi Dr uma gidince sorucam ama once sizlerden ortalama bilgi almak istiyorum bu transfer işleminde ne kadar para ödeyeceğiz acaba?malum maddi çöküş oldu hayatımızda simdi buna ne vericez cok merak ediyorum.

Canım öncelikle geçmiş olsun, dilerim bir daha yaşamazsın. Ocak ayında ben de ilk negatifimi alınca çok kötü olmustum. Toparlanmam zor oldu ama 2 ay ara verip tekrar dondurulmuşlarla devam ettik. Transferimin 5. günündeyim, bu sefer olur inşallah. Sen de önce biraz dinlen canım. En az iki ay ara verin diyorlar. Bu arada dondurulmuşlarla tedavi daha kolay. Hapla başlıyorsun, o igneler yok. Igneler ve yumurta toplama olmayınca masrafta azalıyor. Ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde 2.150 tl ye yaptırdım dondurulmuslarla olan tedavimi. Bu arada doktorun genetik test isterse onları arastırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar. Özelde hic yaptırma 2000 tl gibi tutuyor cunku. Ben zeynep kamil hastanesinde ücretsiz yaptırmıstım. Hakkında hayırlısı olsun canım..

neden kaybetmiştin bebişini? inşallah bu sefer seninle kalacaklar canım...

canım benim 25 adet yumurtam olmuştu oshh oldum hiç kendime dikkat edemedim 10 kilo kaybettim bu arada psikolojim çok bozuldu artık ben bebeği unuttum kendi derdime düştüm her gün hastanelere ağlama krizleri mide bulantısıyla iştahsızlık baş dönmesi gibi rahatsızlıklarla hastaneye gidiyorduk ama hiç bir doktor neden kaynaklandığını anlamıyordu meğerse stres mide vurmuş yani psikolojikmiş. ama şimdi çok iyiyim. 6 aydır ilaç kullanıyordum .şimdi bıraktım rabbim daha o günleri göstermesin insanın sağlığı bir çok şeyden daha değerliymiş onu anladım

inşallah canım o güzel annelik duygusunu rabbim herkese nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun canım :)

sagol canım cok teşekkür ederim

nillina canım anadolu yakasında mı oturuyosun

Cok Sagol canım bilgilendirdigin icin adetin en yogun olduğu gun gel dedi Dr um ama gidince konuşurum bende biraz ara verip başlamak istiyorum dediğin gibi ama Dr um belkide yeni tedavi icin oncesinde hazırlıklar falan yapacak belki çünkü rahimde darlık dendi en son onunla ilgili bi tedavi yapabilir sanırım insallah bu sefer yüzüm güler hayirlisiysa tabi

Kızlar keseyi görmeye gittik dün, kan değerim yüksekti ikiz muhtemelen dedi doktorum ama tek kese oluşmuş, şükürler olsun, kalp atışı için 15 gün sonra gideceğiz. Allahım herkese nasip etsin, ama endişeler bitmiyor malesef, kalp atışını Rabbim nasip edecekmi, hamileliğin devamı gelecekmi, sağlıkla bebeğimi kucağıma alacakmıyım vs vs

canım nasılsın görüşmeyeli.. bizde keseyi gördük çok şükür ama ben çok fenayım. hergün bir kere kusuyorum noluyor anlamıyorum yemek kokusu almaya dayanamıyorum öğürmekten içim dışıma çıkıyor sende durumlar nasıl??

Ayrıca içini ferah tut canım Allah yardımcımız olcak inşşş...

canım bende hiç belirti yok ama daha çok erken belirti için sanırım bugün 5. haftaya girdim, ben zaten hamile olmasamda günde bir kere kusuyorum sabahları, sanırım benim hamileliğim zor geçecek ama razıyım, sağlıkla kucağıma alayımda bebişimi:) seninki kaç haftalık? sanırım 7. haftadan sonra başlıyor bulantılar vs.

en büyük hayallerimden biriydi bir gün bu forumda hamilelik takvimimi görmek , pozitif sonucu 18 nisanda almama rağmen keseyi görmeden hamilelik takvimini ayarlamaya korktum, çok şükür dün keseyi görünce takvimi ayarladım:)

Canim cok cok sevindim hayirlisi olsun insallah kap atisinida duyacaksin ida banbaska bir duygu buarda tek kese olmasinada sevindim tanlis anlama dr bile tek gebelikten yana daha saglik linikerliyor gebelikler rabbim sana hayirli rvlat ve kucaginda girmeyide nasip etsin

canım çok sevindim keseyi gördüğüne :) bu saate kadar bişey yazmayınca endişelenmeye başlamıştım.Neyse ki herşey yolunda.Aklıma bişey geldi değerlerin yüksek ama tek kese gördünüz yaa.Acaba tek yumurta ikizi olabilir mi ?? :)))

Canım tam olarak kaçıncı haftada başlıyor bilmiyorum ama ben 8. haftaya girdim özellikle son 3 gündür mutfağa bile girmek istiyorum o derece yani (

Arkadaşlar ne güzel yazmışsınız, umarım hepiniz sorunsuz bir şekilde yavrularınızı kucaklarınıza alacaksınız. Maşallah Hepinize! Ben de bir gün yazabilecekmiyim bu cümleleri, of hiç olmayacak gibi. Bazen çok umutlanıyorum bazen de korkunç bir karamsarlık çöküyor üstüme. Hamile kalabilsem bi, inanın tüm dertlerini çekmeye hazırım. Böyle gelişmelerden haberdar edin bize, mucizelere inanıyor insan sizin yazılarınızı okuyunca, umut oluyor. Hepiniz kalın sağlıcakla...

arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti inşallah bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…