tatlım forumun eski sayfalarında ben "belirtim yok, yine olmadı herhalde " diye feryatlardaydım, ama çok şükür Rabbim pozitifi nasip etti, sakın belirti arayıp strese girme bende en ufak belirti bile yoktu çünkü, 5. haftadayım bugün hala da yok:) bencede 10. günde yaptır varsa çıkıyor zaten, hayırlısıyla güzel haberi ver bize, bugün keseyi görmeye gideceğiz biraz gerginim:)Canım sagolasın, inşallah hepimiz miniklerimizi kucagımıza aldığımız günleri görürüz. Allahım bir daha böyle bir acı yaşamanı nasip etmesin sana. Doğru zamanı bekliyordur eminim. Yarınki transferinde dualarımız seninle.. Bugün 5. günüm benim de, sol kasıgımda çok hafif karıncalanma gibi bi his var, son iki gün de ateş basmış gibi uyanıyorum sabahları. Onun dısında hicbir şey hissetmiyorum. Ama bu belirtilerede güvenmiyorum, ilaçlardan ya da psikolojik olabilir. Allahım inşallah benimledir miniklerim. Cumartesi 10. günümde test yaptırmayı düşünüyorum ben de. Bu sefer 12 gün bekleyemeyecegim. Off hepimizin yüzü güler inşallah bu sefer..
tatlım forumun eski sayfalarında ben "belirtim yok, yine olmadı herhalde " diye feryatlardaydım, ama çok şükür Rabbim pozitifi nasip etti, sakın belirti arayıp strese girme bende en ufak belirti bile yoktu çünkü, 5. haftadayım bugün hala da yok:) bencede 10. günde yaptır varsa çıkıyor zaten, hayırlısıyla güzel haberi ver bize, bugün keseyi görmeye gideceğiz biraz gerginim:)
arkadaşlar bende umut tüp bebekteyim 1 adet 6.gün embriyom var kısmet olurda bir problem çıkmazsa salı günü transferim var dua edin lütfen
tatlım forumun eski sayfalarında ben "belirtim yok, yine olmadı herhalde " diye feryatlardaydım, ama çok şükür Rabbim pozitifi nasip etti, sakın belirti arayıp strese girme bende en ufak belirti bile yoktu çünkü, 5. haftadayım bugün hala da yok:) bencede 10. günde yaptır varsa çıkıyor zaten, hayırlısıyla güzel haberi ver bize, bugün keseyi görmeye gideceğiz biraz gerginim:)
Arkadaslar hepinize selamlar bu konu başlığını görüyordum ama bugun buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi benim bugun transferimin 10. Gunu lekelenmem oldu Dr um kan testi istedi yaptırdık ve sonuc negatif lekelenmem 8. Gunde basladi su an hala leke şeklinde adet olamadım daha ama sonuc itibari ile sonuc negatif Dr um sakın moralini bozma geride 2 adet blostakist embriyon var deyince hüznü ve sevinci birarada yasadım ve simdi adet olduğumda gidicem muayeneye bu arada tutmamasının sebebi rahimde darlık sonucum bunu gösterdi Dr um bununla ilgili işlemler yapicaz öncelikle dedi daha sonrada insallah dondurulmuslarin transferi kısmetse sizlere sunu sormak istiyorum gerçi Dr uma gidince sorucam ama once sizlerden ortalama bilgi almak istiyorum bu transfer işleminde ne kadar para ödeyeceğiz acaba?malum maddi çöküş oldu hayatımızda simdi buna ne vericez cok merak ediyorum.
neden kaybetmiştin bebişini? inşallah bu sefer seninle kalacaklar canım...
Canım sagolasın, inşallah hepimiz miniklerimizi kucagımıza aldığımız günleri görürüz. Allahım bir daha böyle bir acı yaşamanı nasip etmesin sana. Doğru zamanı bekliyordur eminim. Yarınki transferinde dualarımız seninle.. Bugün 5. günüm benim de, sol kasıgımda çok hafif karıncalanma gibi bi his var, son iki gün de ateş basmış gibi uyanıyorum sabahları. Onun dısında hicbir şey hissetmiyorum. Ama bu belirtilerede güvenmiyorum, ilaçlardan ya da psikolojik olabilir. Allahım inşallah benimledir miniklerim. Cumartesi 10. günümde test yaptırmayı düşünüyorum ben de. Bu sefer 12 gün bekleyemeyecegim. Off hepimizin yüzü güler inşallah bu sefer..
hayırlı uğurlu olsun canım :)
Canım öncelikle geçmiş olsun, dilerim bir daha yaşamazsın. Ocak ayında ben de ilk negatifimi alınca çok kötü olmustum. Toparlanmam zor oldu ama 2 ay ara verip tekrar dondurulmuşlarla devam ettik. Transferimin 5. günündeyim, bu sefer olur inşallah. Sen de önce biraz dinlen canım. En az iki ay ara verin diyorlar. Bu arada dondurulmuşlarla tedavi daha kolay. Hapla başlıyorsun, o igneler yok. Igneler ve yumurta toplama olmayınca masrafta azalıyor. Ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde 2.150 tl ye yaptırdım dondurulmuslarla olan tedavimi. Bu arada doktorun genetik test isterse onları arastırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar. Özelde hic yaptırma 2000 tl gibi tutuyor cunku. Ben zeynep kamil hastanesinde ücretsiz yaptırmıstım. Hakkında hayırlısı olsun canım..
nillina canım anadolu yakasında mı oturuyosun
Canım öncelikle geçmiş olsun, dilerim bir daha yaşamazsın. Ocak ayında ben de ilk negatifimi alınca çok kötü olmustum. Toparlanmam zor oldu ama 2 ay ara verip tekrar dondurulmuşlarla devam ettik. Transferimin 5. günündeyim, bu sefer olur inşallah. Sen de önce biraz dinlen canım. En az iki ay ara verin diyorlar. Bu arada dondurulmuşlarla tedavi daha kolay. Hapla başlıyorsun, o igneler yok. Igneler ve yumurta toplama olmayınca masrafta azalıyor. Ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde 2.150 tl ye yaptırdım dondurulmuslarla olan tedavimi. Bu arada doktorun genetik test isterse onları arastırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar. Özelde hic yaptırma 2000 tl gibi tutuyor cunku. Ben zeynep kamil hastanesinde ücretsiz yaptırmıstım. Hakkında hayırlısı olsun canım..
Kızlar keseyi görmeye gittik dün, kan değerim yüksekti ikiz muhtemelen dedi doktorum ama tek kese oluşmuş, şükürler olsun, kalp atışı için 15 gün sonra gideceğiz. Allahım herkese nasip etsin, ama endişeler bitmiyor malesef, kalp atışını Rabbim nasip edecekmi, hamileliğin devamı gelecekmi, sağlıkla bebeğimi kucağıma alacakmıyım vs vs
canım nasılsın görüşmeyeli.. bizde keseyi gördük çok şükür ama ben çok fenayım. hergün bir kere kusuyorum noluyor anlamıyorum yemek kokusu almaya dayanamıyorum öğürmekten içim dışıma çıkıyor sende durumlar nasıl??
Ayrıca içini ferah tut canım Allah yardımcımız olcak inşşş...
en büyük hayallerimden biriydi bir gün bu forumda hamilelik takvimimi görmek , pozitif sonucu 18 nisanda almama rağmen keseyi görmeden hamilelik takvimini ayarlamaya korktum, çok şükür dün keseyi görünce takvimi ayarladım:)
Kızlar keseyi görmeye gittik dün, kan değerim yüksekti ikiz muhtemelen dedi doktorum ama tek kese oluşmuş, şükürler olsun, kalp atışı için 15 gün sonra gideceğiz. Allahım herkese nasip etsin, ama endişeler bitmiyor malesef, kalp atışını Rabbim nasip edecekmi, hamileliğin devamı gelecekmi, sağlıkla bebeğimi kucağıma alacakmıyım vs vs
canım bende hiç belirti yok ama daha çok erken belirti için sanırım bugün 5. haftaya girdim, ben zaten hamile olmasamda günde bir kere kusuyorum sabahları, sanırım benim hamileliğim zor geçecek ama razıyım, sağlıkla kucağıma alayımda bebişimi:) seninki kaç haftalık? sanırım 7. haftadan sonra başlıyor bulantılar vs.
Evet canım, Kadıköydeyim