- 10 Nisan 2010
- 362
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin.[/QUOTE
Tebrik ederimmmm canim
cnm bnmde yarın test günüm senn belirtin var mıydıarkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin.
cnm bnmde yarın test günüm senn belirtin var mıydı
arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin.[/QUOTE
Tebrik ederimmmm canim
Allah razı olsun.çok teşekkür ederim.
sağ kasığımdaki ağrı dışında hiçbir belirti yok. benimde yarındı ama bu gün jelle birlikte kahverengi birşeyler gelince korktum ve yaptıdım.
Allah razı olsun.çok teşekkür ederim.
cnmmm bnmde hem sağda hem sol kasıkta var ağrım inş bnmde olur rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat yetiştirmeni nasip eylesin
sağ kasığımdaki ağrı dışında hiçbir belirti yok. benimde yarındı ama bu gün jelle birlikte kahverengi birşeyler gelince korktum ve yaptıdım.
cnmmm bnmde hem sağda hem sol kasıkta var ağrım inş bnmde olur rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat yetiştirmeni nasip eylesin
bence sende hamilesin hadi hayırlı haberlerle gel yarın...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmm gözün aydın arkadaşım çok çok sevindim darısı isteyen ve bekleyen tüm bayanların başına inşallah :))) lütfen dikkat et bi müddet yat ve dinlen tamammı canım benim :))
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.yatmam ve dinlenmem zor.raporum yeni bitti öğretmenim nereye kadar.....
bence sende hamilesin hadi hayırlı haberlerle gel yarın...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.yatmam ve dinlenmem zor.raporum yeni bitti öğretmenim nereye kadar.....
inş cnm bnm mutlaka yazıcam yarın :)
şimdide değer katlanacak mı sorunsuz sıkıntısız geçecek mi ya birşey olursa sıkıntısı başladı.Allahım şu okunan ezanların yüzü hürmetine isteyen herkese hayırlı evlat nasip eyle ve benim gibi olanların bebişlerinide sağlıkla kucaklarına almayı nasip eyle..
Ayyy:))) süpperrr haber süpperr:)) inşallah inşallah artıcak merak etme sakın dua et rabbimm yüzünü hepimizin yüzünü güldürsünnn:) bak bebişin tutmuş işte:) hadi güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:))arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
kızlar yaklaşık 2 saat once mınıklerıme kabustum. ısıtıyorum onları sımdı. ınsallah annelerını bırakmazlarçama bu sefer dıgerınden daha zor gectı transfer cunku aşırı sıkısktım.cok perısan oldum. cok sukur bıttı
kızlar yaklaşık 2 saat once mınıklerıme kabustum. ısıtıyorum onları sımdı. ınsallah annelerını bırakmazlarçama bu sefer dıgerınden daha zor gectı transfer cunku aşırı sıkısktım.cok perısan oldum. cok sukur bıttı
ben çok heyecanlıyım bakalım yarın neler olucak kızlar test kaç saatte çıkıyo bilen var mıı
Canim insallah hayirli haberlerle gelirsin 2 saatte cikiyor sonuclar yarin bende alacagim
oy cok sevındım bebişlerin hayırlısıyla senınle ve orada da kalıcaklar...kızlar yaklaşık 2 saat once mınıklerıme kabustum. ısıtıyorum onları sımdı. ınsallah annelerını bırakmazlarçama bu sefer dıgerınden daha zor gectı transfer cunku aşırı sıkısktım.cok perısan oldum. cok sukur bıttı
ben çok heyecanlıyım bakalım yarın neler olucak kızlar test kaç saatte çıkıyo bilen var mıı
en az kaç çıkması lazım cnm hamile olduğunu söyleyebilmek için
oy cok sevındım bebişlerin hayırlısıyla senınle ve orada da kalıcaklar...
azcık kalmış bak işte en telaşlı ve tatlı yanı hayırlı haberlerle gel inşallah...