- 5 Mart 2011
- 817
- 16
kızlarrr 2.günüm bugün sabah kalktığımda ateşimi ölçtüm 36.9 geldi gün içindede 37-37.1 geldi içimden ateşler fışkırıyor sanki bütün gün ölçtüm hiç düşmedi bebişlerime bişeymi oluyor korku bastı beni grip olsam ateş üşüme yapar üşümede yok düşmüyorda hayırdır inşallah anlamadım varmı böyle olan korkuyorum bide bebişlerime zarar verirmi acaba yardım kızlarrrr
heyyyy sesimi duyan yokmuuuuu ateşim 37 ye sabitlendi...
Canim hamilesin galiba sakin ol hormonlarin degisiyir normal dir icin Rahat etmiyorsa dr ara bilgi Edin canim
canım yaa öylee 2.günde ateş mateş olurmuki hem heyecanlandım hem korktum bebi,şlerime bişey olcak diye
ateşimiz çıkıcak mı illaki bnde öyle bişi yokta
peki çıkmasını iyiyemi yorimYok canim herkezde ayni olmaz herkezin vucut yapisi ve Hormon salgisi farkli
canim ya benimde iki mercimegim varsa ama bende hic ir degisiklik yok sanirim yatmaktan kaynaklanan sirt agrisi var sadece.simdiden sikildim ben yatmaktan ve evde olmaktan.cabuk gel 9 nisan ve hepimize guzel haberler getirbnmde 9 nisan cnm 2 tane fındığım var şuan inş bırakmazlar bni kasık ağrım var bugün neden bilmiyorum(
kızlar acil yardım bende endişeler çok erken başladı dün gece yatmadan önce wc girdim söylemesi ayıp peçeteye kurulanırken akıntı gibi ama kanlı açık pembe tortu gibi bişey ler geldi peçeteye sonra tekrar sildim yine biraz geldi sonra bidaha gelmedi iç çamaşırımda falan da bişey yok o transferden sonraki lekelenme gibi değildi bu noluyo anlamadımki bebeklerime bişeymi oluyor tutunma kanaması nasıl olurki 2.günün gecesi çok mu erken korkimmii yaaa offf ateşş derken bide bu çıktı başıma öncekilerde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bide jel falan kullanmıyorum ben iğne oluyorum anlamadım ki kızlarrrrrrrrr yaaaaa offf sabaahı zor ettim adet olamaz zaten ondan korkmuyorm(( 43:
arkadaşlar deminde gittim wcye yine silerken geldi tuhaf bişey açık pembe zar gibi bişeyler ne bunlar yaaa off anlamadımki çok üzülüyorum bişem dicem komik gelebilir ama bebişlerim olamaz dimi tırsıyorum korkudan herşey geliyor artık aklıma uyanın hadi kızlarrrrrrrrr
Canim korkma acik renkteki kanamadan korkma kan koyu olursa kork yerlesme kanamasi dir Benim kizimda kanamam 4 ay surdu
canım yaaa 2.3.gün yerleşme kanaması olabilir mi benim hep okuduklarım 6.günden sonra olmuş offf biii tuhaf oldum yaa bide böylee açık pembe zar gibiler ellerim titriyor korkudan offf
arkadaşlar deminde gittim wcye yine silerken geldi tuhaf bişey açık pembe zar gibi bişeyler ne bunlar yaaa off anlamadımki çok üzülüyorum bişem dicem komik gelebilir ama bebişlerim olamaz dimi tırsıyorum korkudan herşey geliyor artık aklıma uyanın hadi kızlarrrrrrrrr
Canımmm inşallahh tutunma lekelenmesidir:) eğer 5. Gün embriyosu ise ilk iki günde tutunuyor zaten ..ayrıca doktorunu hemen ara kan sulandırıcı corasprin kullanıyosan onu bıraktırır.. Panik yapma herkesin belirtileri , yaşadıkları, kullandıkları ilaçlar ve bünyeler farklı rahat ol lütfen...lekenmesi olanlar genelde hamile çıkıyo:)) o bir belirti hadi bakalım ama şu vucüd ısısı olayı farklı .. Gün içinde ölçmen hiç bir işe yaramaz önceliikle bunu bil.. Sabah yataktan kalkmadan önce ölçmen gerekli .. İnşaaaalallaaaahhhhhh hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum:) bu ugurlu bi topik inşallah olucakkk:))
Canim insallah iyi Olacak insallahhafta sonu diyemi kimse yok burlarda birdaha kan gelmedi benden kızlarrr anlam veremedim inşallah iyi bişiler oluyordur....
Canım böyle birşey yaşamadığım için bilmiyorum( ama inşallah bebişin tutunuyodur:) çünkü çoğu kişide böyle şeyler oluyormuş dua et :) olucagına inan rabbime güveeeenn