Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar heryerde muhabbetler almış yürümüşş ucu bucağı yok bizde burda sohbet edelim tanısalım dertleşelimm
Merhaba kızlar heryerde muhabbetler almış yürümüşş ucu bucağı yok bizde burda sohbet edelim tanısalım dertleşelimm
ay valla iyi olur bu aralar konuşacak kimsem yok yakınımda sıkdlm bee eee napıyorsunuz ne ediyorsunuzz bakalm
merhabalar bende varımm çogu muhabbetler almış yürümüş valla topiklerde çok iyi anlaşıyolar neden bizim öyle olmuyo ki =( fransız kalıyorum bütün konulara
ay valla iyi olur bu aralar konuşacak kimsem yok yakınımda sıkdlm bee :deee napıyorsunuz ne ediyorsunuzz bakalm
kızlar kusura bakmayn gıremedım bugun valla herkes muhabbeti koyulaştırmış aralarada kaynayamıyoruz :))) Bizde kendi muhabbetimzi oluşturalm Eee nasılsınız nerelerdensiniz
merhaba bağyanlar
Iyi ki üye olmuşum buraya. Bi çok şeye bakış açım değişti
napalım canımm oturuyoruzz yanlızlıktan patlıcmm
selam hayırlı olsun topigin:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam arkadaşlar bende katılıyım dedim iyi etmişmiyim :) :)
nasılsınız?
bekarım, 26 yaşındayım, çalışıyorum. yarışmaya ankaradan katılıyorumhoşgeldiniz kızlarr ben iyiyim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz hangi illerdensiniz evlimisinizzz çabuk cvp verin bakıyımmmm
başarılarrr :))))bekarım, 26 yaşındayım, çalışıyorum. yarışmaya ankaradan katılıyorum
merhaba minnoş hoşgeldnMerhaba kzlarrr
ben de geldimm sonunda yeni başlamış bir sohbet topiği
başarılarrr :))))
merhaba minnoş hoşgeldn
Hoşgeldnn bizde onlar gbi muhabbetimizi koyulştırırızzz bu seferde onlar yabancı kalır
hadi bakalım inşallah bu arada kendimi tanıtayım 18 yaşındayım liseden mezun oluyorum bu cuma bekarım hatta sapım ankaradan katılıyorum