Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Keten tohumunu aldığıma pişman oldum zaten araştırdım da şimdi gerçek keten tohumu sarı olur ve zor bulunur bu satılanların cogu kus yemi yazıyor nette. Düsününce cidden muhabbet kuslarına ince uzun yem verirler ya onların öğütülmüşü gibi hardal sarısına dönük bir rengi var

Yok ya sanmiyorum ben bi cok aktarda gordum hepsi ayni. Kusyemine benzemiyo. Zaten gorsellerde arat hemen cikiyo bendeki oradakinin aynisi

bn işe başldm bgn o yzdn braz geç grdm cnm. ölçtm bnde nrmlde 77 78 demstm ama hala 80 yani regldn snra bi düşmem olmdı buda iyiye işaret snrm :) inşallah büyüylrdr bklm haftya çarşmba kesn anlcam düşme olmz inşllah

Şerbetçi otum bitti bende programa 2gün kadar ara vermek zorunda kaldım bugün yaptım daha karışımı yarın devam edicem inşallah
Siteye giremedim bi süre dışarı da çıkamıyorum ya offf hep aksadı herşey moralim bozuld. En yakın zamanda soya sütü alıcam. Ve hala ölçülerimi bilmiyorum ya bi evde mezura olmazmııı ufffF((

ben bugün ölçtüm, 88,5cm kızlar. toplam fark 6 cm. en az 95 istiyorum ben. Moralimizi yüksek tutmamız lazım. Ağır ağır büyüme daha sağlıklı ve daha kalıcıymış bu nedenle yavaş yavaş santim santim büyüsünler. yeter ki büyüsünler:) Kızlar bi de unutmadan, bu konuda yediğiniz içtiğiniz şeyleri yerken içerken, 'Allahumme barik lena ihi ve zidna minhü' diyin. Anlamı Allahım bunu benim için mübarek kıl ve arttır. Daha fazla ayda göstermesi için bunu unutmayın kzlar.

Son düzenleme:

Canim ya bisi sorucam daha once yazdiysan unuttum sanirim kusura bakma. Senin alttan ustten kac cm ve ne kadar gelisme olmus bu de kac gundur uyguluyosun :))

Canim ya bisi sorucam daha once yazdiysan unuttum sanirim kusura bakma. Senin alttan ustten kac cm ve ne kadar gelisme olmus bu de kac gundur uyguluyosun :))

canım ben temmuzun 13 ünde başladım, bir ay 18 gün falan oluyo galiba. Alt 76 üst 88 canım. Ama bu aralar küçük görünüyo gözüme nedense, alıştım ondan mı bilmiyorum. İlk başladığımda 82 83 arasıydı canım şimdi 88 bgün adetimin 3. günü biraz ölü duruyolar nedense:) moralimi bozmak istemiyorum ben de.

bu arada 24 yaşında bi arkadaşım var, ayrıca komşumuz oluyo, göğüsleri bi sene içinde o kadar büyüdü ki hayret ediyorum. sütyensiz 85 destekli takmış gibi duruyo eskiden onunda minicikti nasıl oldu diyorum kilodan galiba diyo söylemiyo. kilosu da çok zayıf kilo aldığı falan da yok. Ya yaptığı bişey var söylemiyo ya da kendiliğinden büyüdü bilmiyorum. Ama onu görünce bana neden öyle olmuyo diyorum, neden. Tek bildiğim boyu kısa diye sürekli süt içiyo. Sütçüden alınmış sıcak süt içer hep. Bana sebebi bu gibi geliyo. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…