- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
karabasotunu da kaynatsa mıydın acaba ?
kaynatsan da karıştırsan sonra kremi koysan da olabilirmiş canım.
Ayyy evet valla oyle oyle oluyo:)) suan benimkilere gozum alisti sanirim kucuk geliyo. Daha da buyusunlersabah soya sutu icicem arrik gunde bi bardak
Ayyy evet valla oyle oyle oluyo:)) suan benimkilere gozum alisti sanirim kucuk geliyo. Daha da buyusunlersabah soya sutu icicem arrik gunde bi bardak
yaa soya sütünü kendn mi yapysun yksa alymusun ???
Keten tohumunu aldığıma pişman oldum zaten araştırdım da şimdi gerçek keten tohumu sarı olur ve zor bulunur bu satılanların cogu kus yemi yazıyor nette. Düsününce cidden muhabbet kuslarına ince uzun yem verirler ya onların öğütülmüşü gibi hardal sarısına dönük bir rengi var
Kizlar dun hiic bisi yapamadim ya :S bu aksam olculer gelicek off hic hazir degilim
En erkenci ben davrandım sanırım bu konuda ben alti 72 biliyordum 71 miş düzgünce ölçtüm bu sefer üst 75ti 77 olmuş şimdiye kadar o herşeyi birbirine karıştırmalarım işe yararı demek teyteytey
Ayyy cok sevindim :)) 2 cm degil mi? Tebrikler :)
Super superbn işe başldm bgn o yzdn braz geç grdm cnm. ölçtm bnde nrmlde 77 78 demstm ama hala 80 yani regldn snra bi düşmem olmdı buda iyiye işaret snrm :) inşallah büyüylrdr bklm haftya çarşmba kesn anlcam düşme olmz inşllah
ben bugün ölçtüm, 88,5cm kızlar. toplam fark 6 cm. en az 95 istiyorum ben. Moralimizi yüksek tutmamız lazım. Ağır ağır büyüme daha sağlıklı ve daha kalıcıymış bu nedenle yavaş yavaş santim santim büyüsünler. yeter ki büyüsünler:) Kızlar bi de unutmadan, bu konuda yediğiniz içtiğiniz şeyleri yerken içerken, 'Allahumme barik lena ihi ve zidna minhü' diyin. Anlamı Allahım bunu benim için mübarek kıl ve arttır. Daha fazla ayda göstermesi için bunu unutmayın kzlar.
Canim ya bisi sorucam daha once yazdiysan unuttum sanirim kusura bakma. Senin alttan ustten kac cm ve ne kadar gelisme olmus bu de kac gundur uyguluyosun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?