- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
biliyorum çok konuştum ama bunu söylemeden geçemeceğim. ''Themra Gögüs şekillendirici bakım yağı'' az önce okudum bunu kullanan bir arkadaş resmen dümdüz erkek gibiyken 75bedene ulaşmış ve şiddetle kullanmamızı tavsiye ediyor üstelik yağı 1 hafta kullandıktan snra bırakmş ve eskiye dönmemiş şok oldum ve inanın çok ümitlendim. bu serbetcı otu kremı programım işe yaramazsa kullanmayı düşünüyorum.
Hosgeldiniz hepiniz kizlar, maratonumuz hayii olsun :)
Oncelikle bi ayda sikilacaklar bence hic baslamasinlar. Cunku en az 6 ay buradayiz :))
Ben diyorumki herkes bugun olculerini alsin sonra bir hafta sonra tekrar olcelim ama arada olcmeyelim tutalim kendimizi :) herkes programa harfiyen uysun. Hadi kizlar baslayalim artik. Ben suan 91 cm deyim. Haftaya 1 cm ye bile raziyim :))
4 hurma yedim, adacayimi ictim. Keten tohumumu yicem. Aksam da buz ve masajim var kuc , polen ve pekmez var. durmak yok kizlar.
Dun erkek arkadasim bunlara ne yaptin sen boyle diyip durducok mutluyum ya. Lutfen vazgecmeyin herkeste hemen etki etmeyebilir. Yediklerimiz ilac degil sonucta. En az bi ay kullanin hiicc gelisme gormezseniz siz karar verirsiniz
Hepinize sevgiler :))
canım bi de şey dicem Ben şerbetçi otunu kaynattm kremle karıştırdım her gece yatmadan önce sürüyorum ama dökülüyor biraz otlar. Sen krem kullanıyorm demişsin onu nasıl yaptın şerbetçi otu kremini?
Ben otlar dökülmesin diye önce sütyenimi takıyorum üzerinede geniş tülden bi fularım var arkadan bağlıyorum böylece dökülenler fularda birikiyor
Canım ben ölçülerimi bilmiyorum evde mezura yok aradım taradım koskoca evde mezura yok. en yakın zamanda çarşıya çıkıp alcam inşh ozmn söylerim ölçülerimi.
Ben buz masajı yaptm bugun akşam adaçayı içicem yatmadan önce de kremimi sürücem.Canım ben pekmez sevmiyorm polen de öyle keten tohumunun tadı daa çok kötü diyolar onları yapamıcam sanırım
Hmm anladım canım olmadı bi tişörtümü feda ederim artık yada senin gibi yaparım.
sütyen takmamış bu proğramda istediği sonucu alan arkadaş o yüzden herşey tam olsun istiyorum kii işe yarasın:)
Bu arada senin kaçıncı günün canım ve neler yapıyosun?
Ama olmazki tatlim bende bayilmiyorum hic birine. Yemin ederim ogure ogure yutuyom bazen ama sonucu ugruna katlanicaz. Sen sadece adacayi masaj ve krem yapiyorsan bayaa geriden gelirsin. Hem sonuclari i dusunve oyle ye ozaman kolay oluyo:) ayrica keten tohumu en kolay yedigim sey dene mutlaka
Hmm anladım canım olmadı bi tişörtümü feda ederim artık yada senin gibi yaparım.
sütyen takmamış bu proğramda istediği sonucu alan arkadaş o yüzden herşey tam olsun istiyorum kii işe yarasın:)
Bu arada senin kaçıncı günün canım ve neler yapıyosun?
tamam canım o zaman en yakın zamanda keten tohumu alıyorum nasıl bişi bu keten tohumu günde ne kadar yutulmalı biraz bilgilendirir misin?
crpdm1234 ve sen maşallah ne kadar çok şey yiyip içiyorsunuz. Yaşım küçük oldğundan içimde hep bir zararı olucak hormonlarına diye kuruntu var ama zamanla yenicem inşallah:)
O zaman ben keten tohumu ve çemenotu tozu mu alıyorumm kızlar:))
ben dediklerinizi anlamaya calısıyorum ama nedense anlayamadım bu program nerde ben de yapmak istiyorum
Cemen cok pis kokuyor ama onuda eklemek lazım programa çok östrojen varmıs nasıl zaten görsellerde aratınca göğüs resimleri çıkıyor hemen nasıl yapsak ki
Ya aynen tatlim bende denemek
Istiyom ama nasil yapcaZ. Nette tablet olarak satiliyo 22 tl di sanirim. Gunde 3 tane iciliyo varya o kimbilir nasil buyuturrr :) ama ben korkuyom ya tenim kokarsa diye, erkek arkdasim olmasa sorun degil ya ama hergun birlikteyiz cok zor o yuzden
Bence sevgilisi olmayan denesin
Ya aynen tatlim bende denemek
Istiyom ama nasil yapcaZ. Nette tablet olarak satiliyo 22 tl di sanirim. Gunde 3 tane iciliyo varya o kimbilir nasil buyuturrr :) ama ben korkuyom ya tenim kokarsa diye, erkek arkdasim olmasa sorun degil ya ama hergun birlikteyiz cok zor o yuzden
Bence sevgilisi olmayan denesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?