Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Ben onu kullanmistim hic bir ise yaramadi canim. Ayrica suna eminim
Hic bisi tek basina yeterli gelmiyo mutlaka bircok uygulamayi ayni anda yapmamiz gerekecek

Hosgeldiniz hepiniz kizlar, maratonumuz hayii olsun :)
Oncelikle bi ayda sikilacaklar bence hic baslamasinlar. Cunku en az 6 ay buradayiz :))
Ben diyorumki herkes bugun olculerini alsin sonra bir hafta sonra tekrar olcelim ama arada olcmeyelim tutalim kendimizi :) herkes programa harfiyen uysun. Hadi kizlar baslayalim artik. Ben suan 91 cm deyim. Haftaya 1 cm ye bile raziyim :))

4 hurma yedim, adacayimi ictim. Keten tohumumu yicem. Aksam da buz ve masajim var kuc , polen ve pekmez var. durmak yok kizlar.

Dun erkek arkadasim bunlara ne yaptin sen boyle diyip durdu cok mutluyum ya. Lutfen vazgecmeyin herkeste hemen etki etmeyebilir. Yediklerimiz ilac degil sonucta. En az bi ay kullanin hiicc gelisme gormezseniz siz karar verirsiniz
Hepinize sevgiler :))

Canım ben ölçülerimi bilmiyorum evde mezura yok aradım taradım koskoca evde mezura yok. en yakın zamanda çarşıya çıkıp alcam inşh ozmn söylerim ölçülerimi.
Ben buz masajı yaptm bugun akşam adaçayı içicem yatmadan önce de kremimi sürücem.Canım ben pekmez sevmiyorm polen de öyle keten tohumunun tadı daa çok kötü diyolar onları yapamıcam sanırım

canım bi de şey dicem Ben şerbetçi otunu kaynattm kremle karıştırdım her gece yatmadan önce sürüyorum ama dökülüyor biraz otlar. Sen krem kullanıyorm demişsin onu nasıl yaptın şerbetçi otu kremini?

Ben otlar dökülmesin diye önce sütyenimi takıyorum üzerinede geniş tülden bi fularım var arkadan bağlıyorum böylece dökülenler fularda birikiyor

Ben otlar dökülmesin diye önce sütyenimi takıyorum üzerinede geniş tülden bi fularım var arkadan bağlıyorum böylece dökülenler fularda birikiyor

Hmm anladım canım olmadı bi tişörtümü feda ederim artık yada senin gibi yaparım.
sütyen takmamış bu proğramda istediği sonucu alan arkadaş o yüzden herşey tam olsun istiyorum kii işe yarasın:)
Bu arada senin kaçıncı günün canım ve neler yapıyosun?

Ama olmazki tatlim bende bayilmiyorum hic birine. Yemin ederim ogure ogure yutuyom bazen ama sonucu ugruna katlanicaz. Sen sadece adacayi masaj ve krem yapiyorsan bayaa geriden gelirsin. Hem sonuclari i dusunve oyle ye ozaman kolay oluyo:) ayrica keten tohumu en kolay yedigim sey dene mutlaka

Sanirim elmasekeri3535 de sütyenini takıyor yaptıktan sonra bedenine büyük desteksiz bir sütyen kullandığında havada kalıyor zaten :) ben 9 kere yaptım 10. Günümde programa extra kattıklarımın ters etki yaptığından kaygılanarak bıraktım ve tekrar basladım 2. Günüm şu an yine dolgunluğu elde ettim ben avondan aldığım dolgunlastırıcı vardı arada onla masaj yapıyorum her gece 1er cay kasıgı hayıt serbetciotu ve rezeneyi kaynatıp 1 kasık kimyon ekleyerek içiyorum ayrıca yumurtayı zeytinyağında dolapta bi süre bekletip kabuklarıyla ezdim gündüzlerinde onu sürüp beklemeye basladım adacayı polen ve bulabilirsem karabasotu eklemeyi düsünüyorum programıma. ayrıca e vitamini demisti elmakeseri3535 birde onu ekleyeceğim kremin içine pazartesi

Cemen cok pis kokuyor ama onuda eklemek lazım programa çok östrojen varmıs nasıl zaten görsellerde aratınca göğüs resimleri çıkıyor hemen nasıl yapsak ki

tamam canım o zaman en yakın zamanda keten tohumu alıyorum nasıl bişi bu keten tohumu günde ne kadar yutulmalı biraz bilgilendirir misin?
crpdm1234 ve sen maşallah ne kadar çok şey yiyip içiyorsunuz. Yaşım küçük oldğundan içimde hep bir zararı olucak hormonlarına diye kuruntu var ama zamanla yenicem inşallah:)
O zaman ben keten tohumu ve çemenotu tozu mu alıyorumm kızlar:))

Ben bos cup sutyen takiyom tatlim. Ama evdeyken eger krem yoksa ya annemin sutyenini takiyom yada hiic takmitorum. Ayrica serbetci otunu elekten gecirip yapin bi dahakine hic dokulmuyo ozaman. He tabi kruduktan sonra nane boyutunda kalip dusuyolar onuda sutyen tutuyo :)

Keten tohumu gunde bi yemek kasigi yogurtla ya da istedigin herseyle karistirip yiyebilirsin ozellikle karpuzla anlasilmiyo bile. Aktardan tohum al cektir ama. Bide az az al cekildikten sonra omru 15 gun en fazla

ben dediklerinizi anlamaya calısıyorum ama nedense anlayamadım bu program nerde ben de yapmak istiyorum

Programi tekrar gonderiyorum canim

Isten gelince buz suruyorum sonra normal el kremiyle
Msj yapiyom sonra bi daha buz surup kuruluyom. Ardindan serbetci kremimi surecegim kadar elime aliyorum goguslerime parmak uclarimla masaj yaparak suruyorum sutyenimi takiyom. Gece yatana kadar kaliyor. Bunun disinda gunde bi kac tane hurma yiyorum. Mutlaka adacayi iciyorum ama sallama degil kendim aktardan aldim orijinalini. Mutlaka 1 ymk kasigi keten tohumu yiyorum. Gece yatmadan 1 tatli kasigi kara uzum cekirdegi tozu, 1 ymk kasigi pekmez ve 1 cay kasigi polen yiyorum :)) paso yiyorum yani. Ama soyle bisi var. haftada 1 kac kez kara uzum cekirdigini yememezlik etmisimdir, hurmayi da oyle. Zaten son 4 gundur hic bisi yapmamistim. Ama bugun tam gaz devam ediyorum. Herseye ragmen ben bu kadar guzel sonuclar beklemiyirdum. Istikrarli olucam ve istedigim bedene sahip olucam. Kizlar k. Bakmayin ama 100 cm olana kadar ugrascam

Kizlar yaptiklarim bunlar. Tabi vaktim oldukca sabah ta masaj yaptim. Bazen serbetci kremi butun gece kaliyordu. Ve 2-3 defadir serbetciotu kremimi surmeden once elime aliyorum. Ustune 5-6 damla keten tohumu yagi ve cilek yagi dokup oyle suruyodum. Ama soyle bisi var ya millet dik gogus ister ama benimkiler o kadar dikler ki sinir oluyorum. O meme alti cizgim anca cikmaya basladi. Damla gibi duran alti daha hacimli olsaydi keske

Cemen cok pis kokuyor ama onuda eklemek lazım programa çok östrojen varmıs nasıl zaten görsellerde aratınca göğüs resimleri çıkıyor hemen nasıl yapsak ki

Ya aynen tatlim bende denemek
Istiyom ama nasil yapcaZ. Nette tablet olarak satiliyo 22 tl di sanirim. Gunde 3 tane iciliyo varya o kimbilir nasil buyuturrr :) ama ben korkuyom ya tenim kokarsa diye, erkek arkdasim olmasa sorun degil ya ama hergun birlikteyiz cok zor o yuzden

Bence sevgilisi olmayan denesin

Aslinda ben deneyebilirim kendisi varken tablete gerek yok bence biseyin icine katip yesem diyorum tozunu yogurdun icine mesela?

bişi diyimmi bana bunu biri sölemsti ve cidden büyütüyo ama tern çok pis kokuyo her gün duş alsanda kokrsn dedi. zatn sevgilm askre gtck 2 ay snra o zmn denemyi düşünyrum ondn önce aslaaaa olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…