Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

merhaba sizinle de tanışmak isterim siz neler yapıyosunuz kızlar.) ve kaçıncı gününüz?

meraba canm . bn çok şey yapmyrm aslnda yaa hergün şerbetçi otu içiyrm aksamları. gündzde adaçayı içiyrum. kara üzüm yiyrum asmamz oldğu için taze direk çekrdklerni krıp yiyrm ( dişlerm acıyo ama :) ) duştan snra sogk suyla masaj yapyrum. buzlada masaj yapyrum arada. ayn 14ünde başldm bgn 12. günm :)

merhaba sizinle de tanışmak isterim siz neler yapıyosunuz kızlar.) ve kaçıncı gününüz?

Ben suan hayit iciyorum masaj yapiyorum spor yapiyorum bi kac gogus hareketi dusta sicak soguk masaj yapiyorum kara uzumyiyorum ama ne yazik ki duzenli yapmiyorum surekli yontem degistiriyorum bu yuzden pek sonuc alamadim :44:

Kizlar tekrar merhaba, suna eminim ki programimiz %100 sonuc veriyor ama bu biraz uzun vadede olacak. Ben bunca zaman ya sadece masaj yaptim ya kuc yedim ya hayit ictim. Bunlar evet ise yarayan seylerdi ama tek basina kullanimda cok yetersiZ kaliyordu. Simdi her yonden destekledigimiz de ve mutlakaaa DUZENLI kullanimda %100 hepimiz sonuc alicaz. Hala dolgunlugum ve 91 cm cepte :) bu bana kalici olacagini dusunduruyor. Kizlar carsamba gelsin olculer :)) hepinize saglikli ve koca memisli gunler dilerim

Kizlar bi de unutmadan lutfen e vitamini kapsullerinden alip karisiminiza ekleyin. Dokularin genislemesine destek veriyor kendisi. Ayrica ben vitamin hapi almistim ya ben aslinda yorgunluk uykusuzluk icin almistim. Ama programa epey katkisi olacagini dusunuyorum. Eger siz alacaksaniz bence su panax giseng varya bence ondan alin. Giseng cok faydalu vucuda ben de bi dahakine ondan almayi dusunuyorum. Suan kullandigim ise pharmaton

Kizlar ya siz serbetci otunuza illa yagsiz krem mi koydunuz. Elimde nivea nemlendirici var onu kullansam olur mu ki? Tuylenme falan yapmaz deme. Ama yapsa normal surunce de yapardi heralde

Ben suan hayit iciyorum masaj yapiyorum spor yapiyorum bi kac gogus hareketi dusta sicak soguk masaj yapiyorum kara uzumyiyorum ama ne yazik ki duzenli yapmiyorum surekli yontem degistiriyorum bu yuzden pek sonuc alamadim :44:

Tatlim bizim programi uygulasana. Biraz daha takviye et, bende yillar sonunda en etkili yontemi buldum

Kizlar ya siz serbetci otunuza illa yagsiz krem mi koydunuz. Elimde nivea nemlendirici var onu kullansam olur mu ki? Tuylenme falan yapmaz deme. Ama yapsa normal surunce de yapardi heralde

Dedigin gib tuylenme yapsa normaldede yapar ama dermokil dendi hem bence sasmamakta fayda var intromtrack hangi kremi kullanmisti acaba

Kızlar bişi sorucam ben bu programa devam ediyorum fakat söylediğim gibi keten tohumu polen bunları kullanmıyorum. En yakın zamanda keten tohumu alıcam bilgilerin için teşekkür ederim elmasekeri3535 :)
Ben Regl dönemimdeyim şuan bu dönemde de programa devam ediyorum değil mi ?
Normalde bu dönemdeyken göğüslerimde hiç şişme falan olmazdı yani hep aynı kalıyordu ama bu defa birazcık dolgunluk var inşallah krem işe yarıyodur:))

Ayrıca çemen otu tozu var bende baya önce aldım ama çok kötü kokuyor 1 kere masaj yapmıştım onunla okul zamanındayken okulda herkes benden kaçmıştı ne kadar çok parfüm sıksam da geçmedi gerçekten kokusu çok ağır.
Siz kapsülü mü var demiştiniz çemen otunun kapsülü nasıl oluyor anlamadım ve nerde bulabilirm kızlar?

Evey canim nette arat nette hatta birtat diye bi bitkisel urun satan aktar var. yanilmiyorsam orada kapida odeme secenegi var ve fiyati 22 tl di galiba. Valla dene kokmazsa bende gidip alirim :)

Ben reglde kullanmistim birakmicam regl olunca canim

bende senınkının aynısı olmasada benzer seyler yapmaya baslıyorum bugunden ıtıbaren. sabah aksam masaj yapıodum bı kremımle. sabah aksam kımı zaman ısırgan kımı zaman hayıt ıcıyodum sımdı bunlara ek olarakta polen küç ve kimyon aldım bende bı sure yıcem bunları umarım etkısı olur

Canim buldun mu cemenotu kapsulunu baktin mi

Kizlar serbetci kremim bitti bugun yenisini yapiyorum.
Malzemeler ayni sadece keyen tohumu yagi da eklicem icine.

Programima soya sutu de girmis bulunmakta,
Ayrica 2 gundur keten tohumu yiyemedim zor geliyo ( bugun takviye etmem lazim

ben şerbetçi otu kremni sırf yağsz kremle yapaym dye şuan kreme başlaymdm siparş vercm krem eylül aynda elmde olcak. çünkü okdgm yerlerde yağsz kremle yapn demş. büytcez dye bide kıllr çıkmasn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…