- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
merhaba sizinle de tanışmak isterim siz neler yapıyosunuz kızlar.) ve kaçıncı gününüz?
Kizlar ben diyorum ki her carsamba olculerimizi yazalim :) hafta ortasi ya ondan dedim isterseniz baska bi gunde yazalim. Ne dersiniz ?
merhaba sizinle de tanışmak isterim siz neler yapıyosunuz kızlar.) ve kaçıncı gününüz?
Ben suan hayit iciyorum masaj yapiyorum spor yapiyorum bi kac gogus hareketi dusta sicak soguk masaj yapiyorum kara uzumyiyorum ama ne yazik ki duzenli yapmiyorum surekli yontem degistiriyorum bu yuzden pek sonuc alamadim :44:
Tatlim bizim programi uygulasana. Biraz daha takviye et, bende yillar sonunda en etkili yontemi buldum
Kizlar ya siz serbetci otunuza illa yagsiz krem mi koydunuz. Elimde nivea nemlendirici var onu kullansam olur mu ki? Tuylenme falan yapmaz deme. Ama yapsa normal surunce de yapardi heralde
Dedigin gib tuylenme yapsa normaldede yapar ama dermokil dendi hem bence sasmamakta fayda var intromtrack hangi kremi kullanmisti acaba
Ayrıca çemen otu tozu var bende baya önce aldım ama çok kötü kokuyor 1 kere masaj yapmıştım onunla okul zamanındayken okulda herkes benden kaçmıştı ne kadar çok parfüm sıksam da geçmedi gerçekten kokusu çok ağır.
Siz kapsülü mü var demiştiniz çemen otunun kapsülü nasıl oluyor anlamadım ve nerde bulabilirm kızlar?
Kızlar bişi sorucam ben bu programa devam ediyorum fakat söylediğim gibi keten tohumu polen bunları kullanmıyorum. En yakın zamanda keten tohumu alıcam bilgilerin için teşekkür ederim elmasekeri3535 :)
Ben Regl dönemimdeyim şuan bu dönemde de programa devam ediyorum değil mi ?
Normalde bu dönemdeyken göğüslerimde hiç şişme falan olmazdı yani hep aynı kalıyordu ama bu defa birazcık dolgunluk var inşallah krem işe yarıyodur:))
Ayrıca çemen otu tozu var bende baya önce aldım ama çok kötü kokuyor 1 kere masaj yapmıştım onunla okul zamanındayken okulda herkes benden kaçmıştı ne kadar çok parfüm sıksam da geçmedi gerçekten kokusu çok ağır.
Siz kapsülü mü var demiştiniz çemen otunun kapsülü nasıl oluyor anlamadım ve nerde bulabilirm kızlar?
Kizlar ya siz serbetci otunuza illa yagsiz krem mi koydunuz. Elimde nivea nemlendirici var onu kullansam olur mu ki? Tuylenme falan yapmaz deme. Ama yapsa normal surunce de yapardi heralde
ben şerbetçi otu kremni sırf yağsz kremle yapaym dye şuan kreme başlaymdm siparş vercm krem eylül aynda elmde olcak. çünkü okdgm yerlerde yağsz kremle yapn demş. büytcez dye bide kıllr çıkmasn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?