- Konu Sahibi elmasekeri3535
- #1.101
Canım ama düzenli kullanmak lazım ve maydonozda östrojen az olduğu için günde yarım demet yada 1demet yemek lazım sen bu kadar mı yiyordun ama napıcaz böyle ya etki etmiyorlarsakızlar size şu konuda bilgi veriyim istedim ben maydonozu küçüklüğümden beri her kahvaltıda mutlaka yerim yarım demet ve yemeklere flnda atarım sevdğimden ama benmde göğüslerim küçük ve büyütmek için uğraşıyorum eğer maydonoz fayda olsaydı inanın bende olurdu sevmiyorsanız bunun için yemeyin derim ama tabi diğer faydalarından dolayı yiyebilirsiniz maydonozun etki ettiğini birisi söylediyse başka bir şey etki etmiştir karıştırıyordur mutlaka haberiniz olsun
Neden etki etmiyorlar ama ya yoksa şuan kullandıklarımızda mı etki etmicek (((cnm bu konuya bende bi açıklık getirmek isterim adaçayını eskiden beri tüketiyorum bende ama hiç etkisini görmedim bnm programımdada var ama ben sevdiğim için her gün bir bardak içiyorum bunu büyütme amaçlı içecekler varsa rezeneye yada hayıta yönelmelerini tavsiye ederim en azından onların faydasını gören çok kişi var
benim mesajım geldi mi sana?
kızlar bu sefer tüm dünyanın uyguladığı yöntemi uyguluyoruz eğer büyümezse gerçekten estetikten başka çare kalmcak ama eninde sonunda güzel göğüslerimiz olucak. ben de erkek arkadaşımla konuştum bu konuyu "seni anlattığın kadar kötü etkiliyosa bu durum ameliyat olabilirsin" demişti. ama bu yol şimdilik uzak çünkü östrojenle göğüsleri büyümeyen olmayacak bence
İnşallah dediğin gibi olur canım ya ve büyürler bugün yine pskolojim bozuldu resmen sütyeni doldurmadı göğüslerim 75bedeni ve çok tatlı sütyen ben giyince berbat durdu gidip çöpe atasım geldi ((((((