• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Kizlar biri bana du cemen unuyla nasil maske yapmam gerektigini anlatabilir mi?
Dun bi yemek kasigi cemene zeyttinyagi ekledim macun gibi oldu. Sonra gogsume ovusturarak surdum. Sonra strech le kapadim ustune havluyu utuyle isitip isitip koydum. 7-8 defa iste. Sonra 3 bucuk saat falan kaldi dus aldim koku namina bisey kalmiyo valla. Dogru mu yaptim sizce?

Kizlar biri bana du cemen unuyla nasil maske yapmam gerektigini anlatabilir mi?
Dun bi yemek kasigi cemene zeyttinyagi ekledim macun gibi oldu. Sonra gogsume ovusturarak surdum. Sonra strech le kapadim ustune havluyu utuyle isitip isitip koydum. 7-8 defa iste. Sonra 3 bucuk saat falan kaldi dus aldim koku namina bisey kalmiyo valla. Dogru mu yaptim sizce?

mrblar konunun başından okumaya çalıştım ama hepsini okumak fırsatım olmadı biraz geç oldu ama bende başlamak istiyorum kremi yapmaya çalıştım serbetci otunun suyu üste çıktı karışmadı neden böyle oldu anlayamadım bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar uzun zamandan beri araştırdığım bi konu göğüs büyütme 17 yaşındayım 75 beden sütyen kullanıyorum ama bana cok yetersiz geliyo birde arkadaşınız tarafından küçümsendiğinizi düşünürsek :50: Şerbetçi otunu kaynatıp kremle karıştırdım 2 gecedir önce buz ile masaj yapıp daha sonra kremi sürüyorum sütyen takıyorum inşallah bir faydasını görürüm

Merhabalar uzun zamandan beri araştırdığım bi konu göğüs büyütme 17 yaşındayım 75 beden sütyen kullanıyorum ama bana cok yetersiz geliyo birde arkadaşınız tarafından küçümsendiğinizi düşünürsek :50: Şerbetçi otunu kaynatıp kremle karıştırdım 2 gecedir önce buz ile masaj yapıp daha sonra kremi sürüyorum sütyen takıyorum inşallah bir faydasını görürüm

Seni küçümseyin arkadaşının kaç beden acaba? Kendini küçümsetme sakın ah ben susardım lisedeyken benimle dalga geçilirken sen susma sakınn:19: seninkiler ilerde dizine indiğinde ben taş gibi olcam de :9:

canım 75 beden kullanıyorsan hiç takma kafana moralinide bozma.senin ilerde hem biraz daha büyürler,hemde evlilik doğum derken sarkmazlar bence dolgusuz 75 beden en diri duran göğüs.o yüzden sıkma canını

merhabalar uzun zamandan beri araştırdığım bi konu göğüs büyütme 17 yaşındayım 75 beden sütyen kullanıyorum ama bana cok yetersiz geliyo birde arkadaşınız tarafından küçümsendiğinizi düşünürsek :50: şerbetçi otunu kaynatıp kremle karıştırdım 2 gecedir önce buz ile masaj yapıp daha sonra kremi sürüyorum sütyen takıyorum inşallah bir faydasını görürüm

Allah aşkına öyle şey olur mu ne küçümsemesi, benim göğüslerim de küçük ama ben arkadaşlarımın büyük göğüsleriyle alay ediyorum. özgüveniniz olunca kimse size tek laf edemez, hatta göğsünüzün küçük olduğuna bile takılmazlar. Bence samimi olsanız bile arkadaşlarınızın yanında takıntılarınızdan bahsetmeyin. Onlar kusur ararlar hep, bişey diyecek olurlarsa küçük beyindense küçük göğüs iyidir deyin:)

Son düzenleme:
örneğin kusur arayan bi arkadaşım sütyensiz ve özgüvenli bi şekilde otururken böyle bi baktım elif dedim senin göğüslerin ne kadar aşağıda nerdeyse karnındalar falan dedim acayip takıldı, öyleydi de zaten. sen ilerde bu göğüslerini omuzlarına atar gezersin falan dedim hepten canı sıkıldı, ondan sonra göğüs konusunu pek açmaz çünkü onun kusurlarını da bilen var, öyle yapın çok iyi oluyo:)

Kizlar biri banamadu cemen unuyla nasil maske yapmam gerektigini anlatabilir mi?

Canım ben cok arastirdim ama okul yuzunden yapamadim omer dincerin tarifinde ve yapan kizlarin tarifinde okudugum kadariyla bir yemek kasigi cemene bir cay bardagi zeytinyagi ama ben iki kasik koyuyordum bol olshn diye.onu karistirip agzi kapali bir kavanozda en az bes gun bekletiyorsun.sonra cemende ozdesen yagi surup sariyorsun.ama ben yagla masaj yapip sonra dibinde kalan cemen ozunu maske gibi surup strecle sarmayi düşünüyordum iyice emsin diye.bittikce yenisini yaparsi bir kavanoz bayağı idare eder sanıyorum

Back