• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Evet canım hem görüyoruz mutşuyken vücudumuzda her şey yolunda gidiyor bu da bu şekilde :)

kesinlikle öyle canım ben yıllarca saçlarımı çok kafama takdım bi türlü düzelmedi şimdi umursamayorum düzelmeye başladı ben göğüslerimi yeni kafama taktım takdım dediysem büyüseler fena olmaz diye düşünüyorum baktım olmuyor napayım yani demek bu kadarmış eskiden büyüktü şimdide büyür belki büyümezsede çokta tın yani dünyanın sonu değil ya tabii silikon tarzı şeylere kesinlikle karşıyım onu hiç düşünmem zaten :34:

kesinlikle öyle canım ben yıllarca saçlarımı çok kafama takdım bi türlü düzelmedi şimdi umursamayorum düzelmeye başladı ben göğüslerimi yeni kafama taktım takdım dediysem büyüseler fena olmaz diye düşünüyorum baktım olmuyor napayım yani demek bu kadarmış eskiden büyüktü şimdide büyür belki büyümezsede çokta tın yani dünyanın sonu değil ya tabii silikon tarzı şeylere kesinlikle karşıyım onu hiç düşünmem zaten :34:

Ben de karşıyım güzel olacağım diye bıçak altına yatamam hiç valla :)

Sonucunun tam istedigim gibi harika olacagini bilsem inanin hemen yaptirirdim. Ama slikonu hissetmek sert olmasi guzel olmamasi gibi seylerden cok korkuyorum

Yapay bişey sonuçta artık o sen olmazsın ayrıca çok iğrenç diyorlar bende burnumu çok yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ayrıca dini sakıncaları var diye düşünüyorum ayrıca şimdilik param da yok ve artık o bana ait olmayacak gibi hissediyorum o yüzden de frenliyim :26:

Sonucunun tam istedigim gibi harika olacagini bilsem inanin hemen yaptirirdim. Ama slikonu hissetmek sert olmasi guzel olmamasi gibi seylerden cok korkuyorum
Sert olacaktır ve bence ne kadar deneyimli olursa olsun doktor estetiğim ben diye bağıracaktır o göğüsler ben inanmıyorum öyle doğal gibi olacağına
Yapay bişey sonuçta artık o sen olmazsın ayrıca çok iğrenç diyorlar bende burnumu çok yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ayrıca dini sakıncaları var diye düşünüyorum ayrıca şimdilik param da yok ve artık o bana ait olmayacak gibi hissediyorum o yüzden de frenliyim :26:

Benim kuzenim burun ameliyatı oldu kemeri vardı yaptırdı bir güzel ben o kadar dedim bak sağlık sorunu değilse yaptırma yok güzel değilim dedi yaptırdı şimdi üstüne 3. ameliyatı oluyor burnu düştü ilk 3 ay çok iyiydi sonra öyle çirkin olsu ki görsen hiç yaptırmasaydı daha iyiydi dersin ki kendisi de dedi çektiğim sıkıntıya değmedi diyor şu an burnunun ucunu hissetmiyor burnu aksa silmesi yasak

Ben de karşıyım güzel olacağım diye bıçak altına yatamam hiç valla :)

Kızlar ben bu konuyu baya takıntı yaptıktan sonra bu siteyi bulmuştum internette araştırmaya başlamıştım önceden hiç aklıma bile gelmemişti internette böyle şeylere bakmak bu forum vs , siz nasıl hem takmıyorsunuz büyümesede ben göğüslerimle barışığım mutluyum diyorsunuz hemde bu forumu bulmuş bu konuya abone olmuşsunuz anlamadım yani

Kızlar ben bu konuyu baya takıntı yaptıktan sonra bu siteyi bulmuştum internette araştırmaya başlamıştım önceden hiç aklıma bile gelmemişti internette böyle şeylere bakmak bu forum vs , siz nasıl hem takmıyorsunuz büyümesede ben göğüslerimle barışığım mutluyum diyorsunuz hemde bu forumu bulmuş bu konuya abone olmuşsunuz anlamadım yani

Ben de büyüsünler istiyorum canım tabiki de ama bunu hayatımın odağı yapmadığım için takıntı haline gelmedi bende uğraşırım büyürse ne ala büyütmezse de göğüs yüzünden depresyona giremem moralimi bozamam sonuçta yaşamama engel mi değil anne olmama engel mi değil sağlık problemi çıkarıyor mu bana hayır gerisi hikaye canım:) emin ol mesela sen bu takıntılı halinde belki de büyütemezsin ama biz rahat kafamızla daha kolay sonuç alırız çok önemli bu faktör

deneyeceğiz denemeden havlu atmak yok tabiki ama baktık olmuyor dünyanın sonu demem ne dertler var bunun yanında Allah dermansız dert vermesin elbet bişiler elde ederiz kısmetse inşallah ama bunu aşırı takmak zaten büyümesine engel olur takma bırak kendi haline kafanı yöntemlerine devam et zihnini boşalt bence bi sonuç elde edeceksin yapay şeylere sakın yönelmeyin :50:

Ben de büyüsünler istiyorum canım tabiki de ama bunu hayatımın odağı yapmadığım için takıntı haline gelmedi bende uğraşırım büyürse ne ala büyütmezse de göğüs yüzünden depresyona giremem moralimi bozamam sonuçta yaşamama engel mi değil anne olmama engel mi değil sağlık problemi çıkarıyor mu bana hayır gerisi hikaye canım:) emin ol mesela sen bu takıntılı halinde belki de büyütemezsin ama biz rahat kafamızla daha kolay sonuç alırız çok önemli bu faktör

tamamen aynı kafadanız canım bu konuda ayrıca burun esteğinden zaten çok korkuyorum bide tekrar sorunlar ameliyatlar falan hiç çekemem silikonuda vücutların çoğu kabul etmiyormuş ben bi ara öyle bi köşe yazısı okumuştum buda silikon isteyenlere dipnot

tamamen aynı kafadanız canım bu konuda ayrıca burun esteğinden zaten çok korkuyorum bide tekrar sorunlar ameliyatlar falan hiç çekemem silikonuda vücutların çoğu kabul etmiyormuş ben bi ara öyle bi köşe yazısı okumuştum buda silikon isteyenlere dipnot

Sağlık sorunuysa Allah yardımcı olur korkunu yenmene ama sadece görsel amaçlıysa tekrar düşün derim canım çok memnun olanlar var forumda görüyorum ama risk almaya değer mi riskini geçtim dini boyutu da tartışılır canım

Sağlık sorunuysa Allah yardımcı olur korkunu yenmene ama sadece görsel amaçlıysa tekrar düşün derim canım çok memnun olanlar var forumda görüyorum ama risk almaya değer mi riskini geçtim dini boyutu da tartışılır canım

sağlık değil tamamen dış görünüşten bana çok büyük geliyor ama kimse okdarda büyük değil diyolar belki ben çok taktığım içindir :D

Kizlar cemen ununu aldim simdi aktardan hatta orda kokladimda. Koku olarak hic agir gelmedi. Aksamyemeyi denicem umarim basaririm. Ayni zamanda surcemde. Simdi zeytin yagiyla macun gibi yapip yedircem sonra strech ile saricam sonra sicak havlu mu koyucaz ??
evet böyle olması gerekiyo sanırım. sabunladığımda koku çıkmıştı canım
Kızlar ben forumdan ayrılıyorum yani hergün takip edip burda olmicam çok moralim bozuluyo ama programıma aynen devam edicem ve ayda 1 yada 3ayda 1 burda mutlaka gelişmeleri yazıcam ve 1sene sonundada aynen sonuç iyide olsa kötüde olsa burda paylaşıcam çok moralim bozuk ya kendimi eksik hissediyorum küçük göğüslerimle barışamıyorum gerçekten çok pskolojim bozuldu umarım yaptıklarım bi işe yarar yoksa bu pskolojim çok zor düzelir...hepinize kolay gelsin öpüyorum hepinizi umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız arkadaşlar
sınavlar falan vardı senin o yüzden mi yoksa burda durdukça mı moralin bozuluyo

evet böyle olması gerekiyo sanırım. sabunladığımda koku çıkmıştı canım

sınavlar falan vardı senin o yüzden mi yoksa burda durdukça mı moralin bozuluyo

Burda durdurkça moralim bozuluyor yoksa birinci vizelerimin çoğu bitti,burda durdukça sürekli gelişme bekliyorum daha çok düşünüyorum ama ara ara takip etcemde yorum yazmam çok fazla

Canım öncelikle şunu anlatayım ben sözlüyüm ve benim göğüslerimde de şöyle elimde kapatınca o kadar alt 67 üst 77 işte
Ben dedim silikon yaptırcam diye o kadr kızdı ki bana sen sadece kendini nasıl cinsel obje gibi görüp benim bu durumdan memnun olup olmadığımı sorarsın daha bir sürü şey dedi beni mutlu eden de özelimiz girmeyeyim :17: yani söyleyeceğim şu böyle saçma şeyler düşünme yok meme yok evlenmem adam gay olur ne demek

Canım daha önce elma şekeri sonuç aldı denediklerimizden

Asıl arkadaşlarına büyük memen varmış gibi davranman özgüvsizlik canım benim arkadaşlarım da bana hediye almışlardı hem de bikini beraber havuza gidecektik benim göğüslerimin ne kadar olduğunu nerelerden aldığımı bilirler gidip almışlar mis gibi de oldu sana iç çamaşırı alacak kadar samimi arkadaşın senin göğüs derdini bilmiyor mu yani değişik:44:

Ayrıca aldıkları bikini de Victoria secret tandı:23:

canım merak ediyorum victoria secret tan bize göre sutyen varmıki...benim alt 71 üst 78 cm.çok küçük 70 beden diyorlar buna üzgünümmm:17::17::17:

aslında var ya erkekler bizim kadar dert etmiyo bunu kızlar üstte bi arkadaş bahsetmiş benim erkek arkadaşım da karşıydı ben deli gibi kompleks yapmışken o silikon yaptırırsan ayrılırım diyodu o derece :) biraz kıskanclıkta vardı tabi isin içinde. bi de eksi sözlükte okudum erkeklerin silikon memeye bakış açısını hepsi görüntünün muhtesem olduğunu ama dokununca yaratık gibi geldiğini yazmışlar. bi dr la görüştüm yeni bi teknikten bahsetti silikon değil de bi madde enjekte ediliyomuş memeye ameliyatsız işlem sadece lokal anestesi ve yarım saat bi saat sonra normal hayata dönüyomuşsunuz tek sıkıntı 5 sene sonra yeniden yaptırmak gerekiyomuş. resimleri göstermişti acaip doğal duruyolardı. ameliyata hiç cesaret edemiyorum ben :26:

canım merak ediyorum victoria secret tan bize göre sutyen varmıki...benim alt 71 üst 78 cm.çok küçük 70 beden diyorlar buna üzgünümmm:17::17::17:

canım la senzanın 2. seviye destekli sütyenleri bile cuk oturuyo çok hafif bi destek var. sitesine gir orada beden ölçüm tablosundan kendi yaptığın ölçüme göre bedenini öğrenebilirsin. zaten la senza da victoria's secret in alt markası internet sitesinde çok uygun kampanyaları var

aslında var ya erkekler bizim kadar dert etmiyo bunu kızlar üstte bi arkadaş bahsetmiş benim erkek arkadaşım da karşıydı ben deli gibi kompleks yapmışken o silikon yaptırırsan ayrılırım diyodu o derece :) biraz kıskanclıkta vardı tabi isin içinde. bi de eksi sözlükte okudum erkeklerin silikon memeye bakış açısını hepsi görüntünün muhtesem olduğunu ama dokununca yaratık gibi geldiğini yazmışlar. bi dr la görüştüm yeni bi teknikten bahsetti silikon değil de bi madde enjekte ediliyomuş memeye ameliyatsız işlem sadece lokal anestesi ve yarım saat bi saat sonra normal hayata dönüyomuşsunuz tek sıkıntı 5 sene sonra yeniden yaptırmak gerekiyomuş. resimleri göstermişti acaip doğal duruyolardı. ameliyata hiç cesaret edemiyorum ben :26:

Evet ben de duydum ama bu küçük kütleler herhangi bir şüphe durumunda memografide kanser sanılabiliyormuş ve alınıp biyopsi yapılması gerekiyor tabiki de dersiniz doktora ben enjekte ettirdim diye ama nasıl emin olacağız ki enjekte edilen mi yoksa kanser hücresi topluluğu mu?

Back