- Konu Sahibi elmasekeri3535
Buarada sende hoşgeldin aramıza canım :)
Hoşbulduk:) Hep birlikte santim santim ilerlicez inşallah burda. Ben umutluyum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada sende hoşgeldin aramıza canım :)
kızlar internette okuduğuma göre bitki çaylarını 10 günden fazla içmek iyi değilmiş yan etkileri olabilirmiş, ya da etkisini göstermeyi kesebilirmiş
10 günlük periyotlar ve bir süre ara vererek içmek gerekiyormuş
canım konuya dalıyorum ama, 'bitki çayları iki ucu keskin bıçaktır.... ' bu cümle prof olan botanikçi hocama aittir, biz tıbbi bitkiler dersi almadık ama,hocamın bize anlattıklarına bakılırsa bunları da içerken çok fazla abartmamanızda fayda var
dal tabi biyolog hanıımm lazımsın sen bizee
bak profesör güzel söylemiş dikkatli kullanmak gerek... aylarca sürekli içmek iyi olmaz demek ki
canım konuya dalıyorum ama, 'bitki çayları iki ucu keskin bıçaktır.... ' bu cümle prof olan botanikçi hocama aittir, biz tıbbi bitkiler dersi almadık ama,hocamın bize anlattıklarına bakılırsa bunları da içerken çok fazla abartmamanızda fayda var
kızlar internette okuduğuma göre bitki çaylarını 10 günden fazla içmek iyi değilmiş yan etkileri olabilirmiş, ya da etkisini göstermeyi kesebilirmiş
10 günlük periyotlar ve bir süre ara vererek içmek gerekiyormuş
Hoşbulduk:) Hep birlikte santim santim ilerlicez inşallah burda. Ben umutluyum:)
Kızlar bu bana pek inandırıcı gelmedi orda yorum yazma yeri bile yok o yazıları ya site kendisi yazmış yada biyerden kopyalanmış bide hiç bir ürünün hapın vs sitesinde bu kadar çok yorum yok bana biraz tuhaf geldi
ben şimdi biraz anlamaya çalışıcam yöntemleri bizden farklı olarak naapmışlar diye... bu ürünleri almayalım ama saw palmetto nasıl bişey acaba :26:
boy otu vahşi tatlı patates saw palmetto.. bunları bulabilir miyiz acebaaa :44:
Onlar zaten tek orda değil birçok yerde geçiyor canım ama zor bulunan şeyler türkiyede
araştırmıştınız sanırım siz... ama kapsül şeklinde değil de bitki şeklinde alsak... off napsak ya... kullanıcı yorumlarını okudum hep ama söyledikleri şu bu bitkiler çok işe yaradı ve masaj yardım etti sonuç inanılmaz. dr duke da fitoostrojenlerin en çok bu bitkilerde olduğunu söylemiş yani: rezene, boy otu, saw palmetto, wild yam
ve bu arada bu bitkilerin yağlarıyla günde 2 kez 5er dakika masaj yapılıcak ve göğüslerin üzerine sıcak bir bez konulacak.
boy otu vahşi tatlı patates saw palmetto.. bunları bulabilir miyiz acebaaa :44:
kızlarr kızlar... boy otu zaten çemen otuymuş. wild yam kalsın ama saw palmetto almayı düşünüyorum. bugün çemen unu almıştım zaten programımda çok köklü değişiklikler yapıcam. yarın da gidicem aktara. mutlaka paylaşıcam sizinle.
bu arada eski programımla gelen dolgunluk hala sönmedi 2 gün oldu bıraktım her şeyi çünkü şerbetçi otu karışımı hem çok masraflı hem yapması zor yurt ortamında olmuyor.
heheh en sonunda delirdim meme yüzünden. utanıyorum bir gün sınıfta uyurken meme diye sayıklicam
Off senin işin zormuş canım yurt ortamında zorlanıyorsundurda Çemen otuna iyi cesaret etmişsin
ya sevgilim kokladı çemeni çok kötü değil dedi anlattım ona bir süre terlersem bu kokabilir diye sorun yok diyo. zaten hiç terlemeyen bi insanım zayıflığımdan ama işimi garantiye aldım.
Offffff cok mutsuzu kizlar nefret ediyorum nefrettt biktim artik
Hep yerimiDe sayiyiyoruz nasil bir kisir dongu bu
Bende saq ve cemen kapsul var babama 2 ser kutu verdircem siparis. Cemen otu direk surunce banyodan sonra cikmiyo mu koku kizlar ya biliyonuz mu? Sanirim mecbur oyle yapicam, gunde 3 er tablet saw ve cemen hapi yutcam cemenle de aksam masaj yapcam. Kisin cok terlemeyiz en azindan. Napalim iyi olur mu sizce. He bu arada surekli soya yazip durmuslar soya sutune de devam
ya senin söylediğin siteyi iyice araştırdım canım ben bana doğru gibi geldi kullanıcı yorumları. yahoodaki sayfalarından alıp yapıştırmışlar oraya. hangi kapsüller acaba? bence bu sefer doğru yoldayız çemen saw palmetto ve rezene... bir de masaj yaptık mı bitti! artık kocaman göğüslerimiz olcak inşallah! çemeni sabunla yıkayınca geçiyormuş canım ya hem 2 ay katlanırız söylediğin gibi kışın zaten. bi de ben de kokladım çemeni ama çok da kötü değil. içinmasaj çilek yağıyla karıştırmayı ve hergün bir tatlı kaşıyı yutmayı düşünüyorum ben
ya senin söylediğin siteyi iyice araştırdım canım ben bana doğru gibi geldi kullanıcı yorumları. yahoodaki sayfalarından alıp yapıştırmışlar oraya. hangi kapsüller acaba? bence bu sefer doğru yoldayız çemen saw palmetto ve rezene... bir de masaj yaptık mı bitti! artık kocaman göğüslerimiz olcak inşallah! çemeni sabunla yıkayınca geçiyormuş canım ya hem 2 ay katlanırız söylediğin gibi kışın zaten. bi de ben de kokladım çemeni ama çok da kötü değil. içinmasaj çilek yağıyla karıştırmayı ve hergün bir tatlı kaşıyı yutmayı düşünüyorum ben