• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Arkadaşlar verdiğim linki bi inceler misiniz ? Acaba ne derece sağlıklı bir yöntem ameliyat olmadan büyütüyor bakarmısınız?Fiyatı ne acaba bi öğrensek :43:

Ameliyatsız Meme ve Kalca Büyütme

ben buna bayıldım aslında iyi bi işe girsem hemen yaptırırım:) düşünmeye başladım ama 5 yıldan sonra tekrar yaptırmak gerecek galiba. belki gerek te kalmaz ozamana kadar

Kizlar selam. Ya bende garip bisey oluyo, bu sabah mesela goguslerim acayip dolgun uyandim nerdeyse 79 hatta 79.5 olmustu (75le baslamistin) ama gun icerisinde sonuyorlar ve resmen 76.5 falan oluyor.neden boyle oluyor anlamis degilim, ve canimi sikiyor yani bu durum.

Kizlar selam. Ya bende garip bisey oluyo, bu sabah mesela goguslerim acayip dolgun uyandim nerdeyse 79 hatta 79.5 olmustu (75le baslamistin) ama gun icerisinde sonuyorlar ve resmen 76.5 falan oluyor.neden boyle oluyor anlamis degilim, ve canimi sikiyor yani bu durum.
Tatlim inan onu bende bilmiyorum ya :( benimde cok sik yasadigim sey o malesef.

Kızlar ben programa sadık kalamadım bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum
Krem bozulmuş mudur sizce yeniden yapayım mı 1 ay falan oldu bırakalı ah bırakmasam şimdi kimbilir ne haldeydiler
:ssz::1:

Ben 3 cm farkettiğini bilirim sildikten sonra ölçtüğümde 3 cm arttığını gözlemlerdim ama geçici bir dolgunluktu

Kizlar buyumesini istiyorsaniz tek biseye takilmayin bu konuda masaj beslenme ve egzersiz ne varsa yapilmali. Hormon tahlili yaptirdim cok sukur hepsi super cikti ostrojenimu yukseltebilmisim ve gayet saglikli bir seviyede suanda. O yuzden maratona devam. Suanda cemen otu ve saw palmetto tabletlerinin kullaniyorum. Gunde toplam 6 tablet yapiyo. Bunun yaninda hurma ve adacayi. Arasira polen pekmez ve birer hafta arayla soya sutu. Masaj zaten sabah aksam. Son zamanlar biraz sallamistim ya cm olarak degil alma dolgunluk baya gitmisti. Daha dun baslamama ragmen bu programa gene geliyo dolgunluk ve agri. Cok ugras istiyo ama baska yolu da yok malesef

Kizlar buyumesini istiyorsaniz tek biseye takilmayin bu konuda masaj beslenme ve egzersiz ne varsa yapilmali. Hormon tahlili yaptirdim cok sukur hepsi super cikti ostrojenimu yukseltebilmisim ve gayet saglikli bir seviyede suanda. O yuzden maratona devam. Suanda cemen otu ve saw palmetto tabletlerinin kullaniyorum. Gunde toplam 6 tablet yapiyo. Bunun yaninda hurma ve adacayi. Arasira polen pekmez ve birer hafta arayla soya sutu. Masaj zaten sabah aksam. Son zamanlar biraz sallamistim ya cm olarak degil alma dolgunluk baya gitmisti. Daha dun baslamama ragmen bu programa gene geliyo dolgunluk ve agri. Cok ugras istiyo ama baska yolu da yok malesef

Canım bu bahsettiğin tabletlerin olumsuz bir etkisini gördün mü

Ben de şerbetçi otu kiremiyle adaçayı bunlara ek kesin yapmalısın dediğin ne var canım

Canım bu bahsettiğin tabletlerin olumsuz bir etkisini gördün mü

Ben de şerbetçi otu kiremiyle adaçayı bunlara ek kesin yapmalısın dediğin ne var canım
Kesinlikle masaj ve hurma canim ozellikle buz masaji cok etkili. Ben hala duzene koyamiyorum masaj olayini. Haplarin hic bir yanetkisini gormedim daha 3 gun oldu o yuzden etkisinide gormedim. Ama hakikatten hic birsey serbetci kremi kadar etkili degil galiba

Son düzenleme:
Kesinlikle masaj ve hurma canim ozellikle buz masaji cok etkili. Ben hala duzene koyamiyorum masaj olayini. Haplarin hic bir yanetkisini gormedim daha 3 gun oldu o yuzden etkisinide gormedim. Ama hakikatten hic birsey serbetci kremi kadar etkili degil galiba

anladım canım bir ara küç diyordunuz o neydii :))

ben de hurma ve masaja başlayayım

Kizlar ya bi turlu serbetciotu kremi kullandigim zamanlardaki dolgunlugu elde edemiyorum:( ekstra dan onuda kullansam agir mi gelir ya bilmiyorum. Bu hafta buz masajini da denicem eger dolgunluk gelmezse bilinki en etkilisi serbetci kremi

Kizlar gunaydin dun gece buzla masaj yaptim guzelce ozene ozene ustune herzamanki masajimi yaptim. Sabah kalktigimda eski dolgunluguna baya yakindar. Buz masaji kesinlikle cok farkettiriyo valla hava soguk falan demicem asiri soguklar olmadigi surece buza devam

ben dayanamadım benım arkadasın da aynı problemı var beraber aktara gıttık derdımızı soyledık bıze bı sulu krem onerdı cok satılıyomus dıger subelerde de aktarlarda da bıtkısel dedı.. cok methettı..yanına bıde mersın yagı verdı ve melek otunu onerdı aldım onu da bıraz tuzlu oldu hepsı .. sabah aksam surmeye basladım otu da cay yapıp ıcıcem.. ınsallah hayal kırıklıgına ugramam:31:

Aa buz masaji o kadar etkiliymis demek! Ben de yapacgim o zaman biraz zor olucak kisin ama benim de dolgunlasma ve buyumenin durdugu zamana denk geliyor sanirim buz masajini birakma gunlerim.

Bu arada regl oldum kizlar siz devam ediyor musunuz regl olunca ya da ara mi veriyosunu ne yapsam bilemedim?

ben dayanamadım benım arkadasın da aynı problemı var beraber aktara gıttık derdımızı soyledık bıze bı sulu krem onerdı cok satılıyomus dıger subelerde de aktarlarda da bıtkısel dedı.. cok methettı..yanına bıde mersın yagı verdı ve melek otunu onerdı aldım onu da bıraz tuzlu oldu hepsı .. sabah aksam surmeye basladım otu da cay yapıp ıcıcem.. ınsallah hayal kırıklıgına ugramam:31:

canım krem ne kremiymiş biz de soralım alalım..:)

Back