• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Selam arkadaslar, yeni gelenler hosgeldiniz :3:

Biraz bosladim buralari hiç gelip yazasim olmuyordu dogrusu :31: Birde tedaviyi birakinca ne yazayim dimi :27:

Umarim sizlerde gelismeler vardir nasilsiniz ?

canoooo özledim kiz seni nerelerdesin :31:
bütün tedavilerini olda ondan sonra gönül rahatligiyla bekle yavrucagini :49::49:
bende hamislik yok canim tedaviyide biraktim canim cok sıkılıyordu.. aydünya napti acaba :31:

Merhaba :3:

Her adet olmamiz yumurtalar catlamis oldugunu göstermiyor malesef, benim çok çatlamadigi oldu doktor takibi boyunca :26:

Tatli kedi bebegim bende seni özledim valla :-)) muhhhhh
Napiyon kuzum tedaviye ara vermistin naptin son durum ne ?? Benim bu ayin 9 unda dişcideki son randevum sonrasinda tedaviye devam inş..
Bu aralar cok yogunum kiz kardesimin sözü nişani falan vardi giremiyorum ama burasi hep aklimda..

Selam arkadaslar, yeni gelenler hosgeldiniz :3:

Biraz bosladim buralari hiç gelip yazasim olmuyordu dogrusu :31: Birde tedaviyi birakinca ne yazayim dimi :27:

Umarim sizlerde gelismeler vardir nasilsiniz ?

canoooo özledim kiz seni nerelerdesin :31:
bütün tedavilerini olda ondan sonra gönül rahatligiyla bekle yavrucagini :49::49:
bende hamislik yok canim tedaviyide biraktim canim cok sıkılıyordu.. aydünya napti acaba :31:

Merhaba :3:

Her adet olmamiz yumurtalar catlamis oldugunu göstermiyor malesef, benim çok çatlamadigi oldu doktor takibi boyunca :26:
merhabalar ben de epeydir yazamıyorum...
çok şeyler yaşadım kızlar kendimi toparlamam zaman aldı,yumurta takibiyle normal deniyor iken yumurtaların fazla olması sebebiyle tedavinin gidişatı tüp bebeğe dönüştü...mart ayında tüp bebek yapıldı pozitif sonuç aldım ancak sevincim kısa sürdü düşükle sonuçlandı :( geçen ay da histereskopi yapıldı sanırım ameliyat yolu görünüyor...rahimde hafif perde tespit edildi..

Oyy canlarim gelmis çok sevindim valla haberlerinizi vermis olmaniza :16::16:

Tatli kedi bebegim bende seni özledim valla :-)) muhhhhh
Napiyon kuzum tedaviye ara vermistin naptin son durum ne ?? Benim bu ayin 9 unda dişcideki son randevum sonrasinda tedaviye devam inş..
Bu aralar cok yogunum kiz kardesimin sözü nişani falan vardi giremiyorum ama burasi hep aklimda..

canim hâlâ aradayim ben, haziran 27sinde hastanede görüsmem var tüp bebek için konuscam islemlere baslarsak hemen denemek istiyorum ama uzatirlarsa istanbul'a gelip sansimi orda denemek istiyorum..

Allah mesut etsin kardesini ne güzel telaslar bunlar :16:tedaviye nerden devam ediceksin ? Neler planliyorsun?

çok şeyler yaşadım kızlar kendimi toparlamam zaman aldı,yumurta takibiyle normal deniyor iken yumurtaların fazla olması sebebiyle tedavinin gidişatı tüp bebeğe dönüştü...mart ayında tüp bebek yapıldı pozitif sonuç aldım ancak sevincim kısa sürdü düşükle sonuçlandı :( geçen ay da histereskopi yapıldı sanırım ameliyat yolu görünüyor...rahimde hafif perde tespit edildi..

aydünyacim hosgeldin yeniden..
canim sükür ki pozitif sonuç alabilmissin, insallah bundan sonraki denemende daha temkinli yaklasarak ne yapilmasi gerektigini bilir doktorlar..

Düsügün nedeni perdemiymis canim? Ameliyatini ne zaman olcaksin peki? Allah tez zamanda iyiligini versin insallah bidaha ayni aciyi yasatmasin canim :50:

canim hâlâ aradayim ben, haziran 27sinde hastanede görüsmem var tüp bebek için konuscam islemlere baslarsak hemen denemek istiyorum ama uzatirlarsa istanbul'a gelip sansimi orda denemek istiyorum..

Allah mesut etsin kardesini ne güzel telaslar bunlar :16:tedaviye nerden devam ediceksin ? Neler planliyorsun?

canim sükür ki pozitif sonuç alabilmissin, insallah bundan sonraki denemende daha temkinli yaklasarak ne yapilmasi gerektigini bilir doktorlar..

Düsügün nedeni perdemiymis canim? Ameliyatini ne zaman olcaksin peki? Allah tez zamanda iyiligini versin insallah bidaha ayni aciyi yasatmasin canim :50:

Amin canım öyle zordu ki anlatamam...Hamd olsun toparlandım...Kesin olmamakla birlikte perde deniliyor bakalım canım...Ne yapacağımı bilmiyorum :( Hem yorucu hem stresli bir durum...

Amin canım öyle zordu ki anlatamam...Hamd olsun toparlandım...Kesin olmamakla birlikte perde deniliyor bakalım canım...Ne yapacağımı bilmiyorum :( Hem yorucu hem stresli bir durum...

Tahmin bile edemiyorum kuzum yasadigini Allah sabir versin insallah :50: kafani rahatlatman gerekiyor keske aklini baska oyalayacak seylere versende çok düsünmeden tedavine devam etsen :31:

Tüp bebek deniceksin öylemi kuzum pozitif sonuclar görürsün inş..
Ben yine klomene devam edicem 3 ay kullandim zatii bikaç ay daha kullanicam sonuc alamazsam aşılama denicem kismet bakalim moralim cok bozuk ağlamaklıyım yine..bebeğimi istiyorum :-((((

Aydunya canm cok gecmis olsun..Allah baska aci göstermesin tekrardan karnini doldursun inş..

Tahmin bile edemiyorum kuzum yasadigini Allah sabir versin insallah :50: kafani rahatlatman gerekiyor keske aklini baska oyalayacak seylere versende çok düsünmeden tedavine devam etsen :31:

AMİN CANIM...bir an aklımdan gitsede... bir konu açılsa,bir bebek,bir hamile görsem çok üzülüyorum :(

Tüp bebek deniceksin öylemi kuzum pozitif sonuclar görürsün inş..
Ben yine klomene devam edicem 3 ay kullandim zatii bikaç ay daha kullanicam sonuc alamazsam aşılama denicem kismet bakalim moralim cok bozuk ağlamaklıyım yine..bebeğimi istiyorum :-((((

Amin canim isteyen herkes ve içinde bizde pozitif sonuçlar aliriz insALLAH :26:

Klomenden iyi sonuçlar aliyor muydun? Yumurtalarin falan büyüyor muydu? Bide esinin tahlillerini yaptirdiniz mi ? Bak biz yaptirinca ondada sorun oldugunu gördük, klomenle falan bosuna vakit kaybetmisim ben :50: Bütün testlerinizi yapin ona göre dogru tedaviyle devam edin, insallah tez zamanda pozitif sonuçlar aliriz canim :16:

AMİN CANIM...bir an aklımdan gitsede... bir konu açılsa,bir bebek,bir hamile görsem çok üzülüyorum :(

zor canim benim, tek yapabilcegimiz Allah'a bol bol dua...

$Bebek_icin_dua.jpg

Klomenden iyi sonuçlar aliyor muydun? Yumurtalarin falan büyüyor muydu? Bide esinin tahlillerini yaptirdiniz mi ? Bak biz yaptirinca ondada sorun oldugunu gördük, klomenle falan bosuna vakit kaybetmisim ben :50: Bütün testlerinizi yapin ona göre dogru tedaviyle devam edin, insallah tez zamanda pozitif sonuçlar aliriz canim :16:

Eki Görüntüle 1153340

Evet canım haklısın...sen ne yaptın tedavin ne durumda tüp bebeğe karar verdin galiba...

Evet canım haklısın...sen ne yaptın tedavin ne durumda tüp bebeğe karar verdin galiba...

evet canim tüp bebege karar verdim ama biliyomusunuz bilmiyorum ben yurtdisinda yasiyorum, o yüzden burda tüp bebege baslamak için çok teferruat gerekiyor kagit, kürek islemleri falan.. Bu ay sonunda kontrolüm var derlerseki hemen baslayalim bi sansimi denerim ama uzaticaklarsa direk istanbula gidip yaptirmak istiyorum Allah izin verirse..

Mart ayindan beri tedaviyi biraktim kafam öyle rahatki anlatamam. Kendimi stres yaptikça huzursuz, mutsuz oluyormusum megersem simdi görüyorum bunu.. Allah kimseye çok aratmadan nasip etsin insallah..

Sen bi dahakini dondurulmus embriyolarimi kullancaksin? Nerde yasiyorsun hangi doktora gittin canim? Istanbuldaysan banada fikir olur belki, ben oraya gelmeyi düsünüyorum :31:

Merhaba arkadaslar.

Kendimi tanitayim kisaca: 1 buçuk yillik evli, ilk 6 ay dogum kontrol hapi ile ikinci 6 ay ise dogal yolla korunarak bir yilimizi doldurduktan sonra çocuk yapmaya karar verdik.

Küçüklügümden beri kendi kendime adet göremedigim için korunmayi birakir birakmaz doktora tedaviye baslamak istedigimi söyledim. Yaklasik Agustos 2013'ten beri tedavi altindayim su anda.

Ilk aylar Duphaston (adet söktürücü) + klomenle denedik. Yumurtalarim büyüdü fakat çatlamadi. :53:

3üncü aydan sonra yumurtalar çok geç büyümeye basladi. Hâl böyle olunca doktor Gonal-F verdi büyüttük ve Ovitrelle (çatlatma ignesi) ile çatlatmak istedik. Doktor çatlamanin oldugunu söyledi ama tutmadi ilk Ovitrelle denememde.

Bu ay hem klomen hem Gonal-F kullandim ! Yumurtalarim 20inci günde hâlâ 17mm di kontrole gittigimde. Doktorda ertesi gün 2 tane birden Gonal-F yapip Ovitrelle'i vurmami söyledi. Dedigini yaptim (geçtigimiz cumartesiydi yani çatlama maksimum pazartesi olmaliydi).

Bugüne gelirsek; sabah kan verdim hormon testleri için ve sonuçlarim çikti; görünen o ki çatlama bu ay olmadi :50::50::50:
(Progesteron 1'den yüksek olunca yumurtalarin çatladigini anliyormusuz bende 0.71di.)

Tabiki Rabbime siginmaktan baska bisey yapamiyorum su an ama her ay her ay acaba diye umutlanamamak bile çok zor. :50: Test bile yapmaya gerek yok ayin sonunda çünkü sonuç belli simdiden. :26:

Bi sonraki aya asilama istemeyi düsünüyorum, erken mi olur?
Birde yumurtalarin çatlamis mi olmasi gerekiyor asilama için?
Asilama yaptiranlar nasil bi yol izlediniz biraz bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?

Rabbim herkese ama herkese hayirli evlatlar nasip etsin içinde banada insAllah :31::31::31:

yumurta var ama büyümüyor çatlamıyor.. aynı sorundan doktora gittim duphastonla başladık falan filan yumurtayı büyütelim çatlatalım planları yaparken ben tedaviyi bıraktım. neyse ben sana incir kürü yapmanı tavsiye edicem çünkü garip bi şekilde faydasını gördüm. acaba içebilir miyim diye denemek için başlamıştım hoşumada gitti komposto gibiydi tadı :) ama unutmam sebebiyle düzenli devam edemedim 15 gun kadar sürdü maceram. hiçbir beklentim yoktu faydasına dair yarım bıraktıgım için. o ay kontrole gittiğimde doktor yumurtan büyümüş ve çatlamış kendiliğinden dediğinde şok olmuştum cunku ilaçta kullanmıyordum. doktor bile şaşırdı ilaca bile gerek olmadan hamile kalacaksın sanırım demişti. 3 ay boyunca tek bir yumurtam dahi olgunlaşmamıştı ki çatlaması hayaldi. çok kişi var bu incir kürüyle sonuç alan. belki sanada fayda eder canım

yumurta var ama büyümüyor çatlamıyor.. aynı sorundan doktora gittim duphastonla başladık falan filan yumurtayı büyütelim çatlatalım planları yaparken ben tedaviyi bıraktım. neyse ben sana incir kürü yapmanı tavsiye edicem çünkü garip bi şekilde faydasını gördüm. acaba içebilir miyim diye denemek için başlamıştım hoşumada gitti komposto gibiydi tadı :) ama unutmam sebebiyle düzenli devam edemedim 15 gun kadar sürdü maceram. hiçbir beklentim yoktu faydasına dair yarım bıraktıgım için. o ay kontrole gittiğimde doktor yumurtan büyümüş ve çatlamış kendiliğinden dediğinde şok olmuştum cunku ilaçta kullanmıyordum. doktor bile şaşırdı ilaca bile gerek olmadan hamile kalacaksın sanırım demişti. 3 ay boyunca tek bir yumurtam dahi olgunlaşmamıştı ki çatlaması hayaldi. çok kişi var bu incir kürüyle sonuç alan. belki sanada fayda eder canım

Incir kürünü yaptim denedim canim, dedigin gibi tadinida çok sevmistim kompostoya bayildigim için :56:
2 ay denedim. Kullandigim iki ay boyunca ilaç takviyesiyle birlikte güzelce büyümüstü yumurtalarim ama biz çatlicak diye beklerken çatlamamisti :50:
Hatta havuç kürüyle beraber karistirip içiyordum çatlatmasi için ama olmadi malesef.
Sonrada biraktim incir kürünü, bana alerji yapti kollarim kasinmaya basladi hatta kizardi her yerim ve biraktim :50:
Insallah sana fayda ederde saglicakla alirsin bebegini kucagina :54:

Eki Görüntüle 1153340

Klomeni 3 ay kullandim ilk 2 ay işe yaramadi son ay günde 4 taneyle yumurtalar büyüdü ignemi oldum gebelik olmadi :((
Esimin testlerini yaptirdik sayisi cok yüksek sayilmaz ileri hareketlide az ikimizdede sorun var yani nolucak bilmiyorum Allah kucağimizi bos birakmasin ins :-(mubarek berat kandilinde hem agliyip hem dua ediyorum kabul olur ins..

Klomeni 3 ay kullandim ilk 2 ay işe yaramadi son ay günde 4 taneyle yumurtalar büyüdü ignemi oldum gebelik olmadi :((
Esimin testlerini yaptirdik sayisi cok yüksek sayilmaz ileri hareketlide az ikimizdede sorun var yani nolucak bilmiyorum Allah kucağimizi bos birakmasin ins :-(mubarek berat kandilinde hem agliyip hem dua ediyorum kabul olur ins..

Benim esiminde sonuçlari çok iyi degildi canim, o yüzdende klomen ve gonalf kullanarak kendimi yormak, vucudumu zorlamak istemedim. Bide malum ister istemez kilo aliniyor ilaçlarla :50: biraktiktan sonra zar zor 2 kilo verdim simdi hala dikkat ediyorum..
Hani diyecegim su ki imkaniniz varsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebek deneyin, çünkü her ay beklemek, takip etmek zorlu süreç Allah yardimciniz olsun :31:

arkadaşlar merhaba

uzun zamandır sizleri takip ediyorum yeni evliyim aslında amaa hiç doğal yolla adet göremediğim için doktorla görüştüm yumurta ve rahim var ama küçük
doğal olarak yumurtalar büyümüyor ve çatlamıyor
ilaçla adet gördüm hep
şimdi hormon testi yaptılar ilk olarak doktorla konuştum ve yumurtalık takibine başlanıcak büyük bir ihtimalle gonal-f le başlıycaz direk bu takibin maliyeti ne oluyor acaba tahminen yaptıranlar fiyat bilgisi paylaşabilirmi

inşallah bebiş haberleri yayılır aramızda en kısa zamanda :49::49::49::49:

arkadaşlar merhaba

uzun zamandır sizleri takip ediyorum yeni evliyim aslında amaa hiç doğal yolla adet göremediğim için doktorla görüştüm yumurta ve rahim var ama küçük
doğal olarak yumurtalar büyümüyor ve çatlamıyor
ilaçla adet gördüm hep
şimdi hormon testi yaptılar ilk olarak doktorla konuştum ve yumurtalık takibine başlanıcak büyük bir ihtimalle gonal-f le başlıycaz direk bu takibin maliyeti ne oluyor acaba tahminen yaptıranlar fiyat bilgisi paylaşabilirmi

inşallah bebiş haberleri yayılır aramızda en kısa zamanda :49::49::49::49:

Merhaba arkadasim durumumuz ayniymis bende hiç adet görmüyorum dogal yolla :37:aslinda çokta rahat oluyor, kendini ne zaman adet olcagini ayarliyorsun falan ama gel gör ki çocuk isteyince isler degisiyormus :31:

Allahim insallah aratmadan, bekletmeden kavusturur seni bebisine :17:

fiyat bilgisi için birsey diyemicem malesef ben türkiyede yasamiyorum :26:

Insallah isteyen herkese nasip olur beklemeden biz daha yeni basliyoruz esim sperm vericek sonra ben ignelere basliycam ama ben tip Polikliniği ne gidicem yani üniversite veya tup bebek merkezi degil insallah olumlu sonuc alirim haberleselim gelismelerden sen ne durumdasin canimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back