Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

iyiyim tatlım sen nasılsın evet iğnemi oldum geçen ayın 4 ünde adet olmuştum bu ay duphaston kullanmadığım için geçicek galiba hala olmadım önceki gün eşimin ısrarlarına dayanamadım idrar testi yaptım negatifi gördüm olana kadar beklicem artık bakalım hayırlısı sende ne var ne yok ?

selam canim benim iyiyim bende nolsun reglin ikinci günü bugün klomene basladim. 5 gün klomen sonrasinda 5 gün Gonal-F kullanicam ve 17 marttada kontrole gidicem bakalim insallah büyür bu ay güzelce :116::116::116:

heyecanli bekleyis desene kaç gün oldu igneyi vurali ? olmadi kanda baktir ay insallah vardir bebis ya Rabbim hayirlisiyla nasip etsin artik

özellikle manevi
Amin Rabbim sabir versin ve yardimcimiz olsun insallah canim

canım fsh kesin yaptır aman ihmal etme bugün hast geldim canım çok şükür 16 olmuş ama okadar çok yumurtam varki sana anlatamam yaaa doktor kan testi istemişti sonucum çıkmış yumurtalar çatlamaya başlamış yarın aşılama dedi ama çogul gebelik olabilir riskli hala aşılama istiyor musunuz dedibizde istiyoruz dedik ama kafam çok karıştı kızlar ya akıl verin bana üçüz dördüz olursa gebelik sonlandırılabilir dedi Allaha sığındım doğru olan ne ise rabbim onu göstersin bana ama ne yapacağımı şaşırdım yaaaaaa okadar iğne yedim eziyet çektim işte böye:18:

yaptiricam canim FSH'i . Bugün doktora yazdirdim yarin laboratuara gidip baktircam insallah hersey yolundadir :18:

Ay ne güzel masallah demek catlamaya baslamis yumurtalarin, Rabbim insallah saglikli sihhatli evlatlar verir sana cani gönülden diliyorum bunu
Sonucu mutlaka yaz canim

inşallah canım Allah razı olsun bende kendime ne kadar istiyorsam sizler içinde istiyor ve dua ediyorum yaşamayan anlamaz çünkü canımtest sonucun güzel çıkar inşallah sende haber ver bizeee

inşallah canım Allah razı olsun bende kendime ne kadar istiyorsam sizler içinde istiyor ve dua ediyorum yaşamayan anlamaz çünkü canımtest sonucun güzel çıkar inşallah sende haber ver bizeee

Insallah canim yazarim tabiki

Allah razi olsun canim benim, bende ayni Meryem suresini okuyorum Allah'in izniyle, her seferinde duamdasiniz hepinizde, tüm istedigini bildiklerim burdan olsun gerçek hayattan olsun hayirli saglikli evlatlarina kavussun herkes insallah :26:

FSH degerim 7 cikti kizlar çok sükür normalmis

gözün aydın canım çok sevindimbende bugün aşılamamı oldum bakalım doktora kalsa iptal edecekti riskli dedi ama biz yapın dedik o kadar iğne yedim eziyet çektiminşallah pozitif olur ve çoğul gebelik olmaz dua et kuzum bana bende sizlere dua ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah amin...

amin canım Allah hepimize nasip etsin inşş..
iğneyi 18 şubatta vuruldum canım tuttuysa eğer kanda çıkar ama biraz daha beklemek istiyorum işlerim çok yoğun kafamı onlara veriyorum çocuk fikrini unutmaya çalışıyorum..
senin yumoşlarda büyür inş hayırlı haberler veririsin bize

çok tesekkür ederim canim

bence iyi yapmissiniz asilamada israr etmekle, sonuçta bu ay boyle olduysa bi sonraki ayda ayni sekilde fazla yumurtan gelisebilirdi :26:

Rabbim insallah saglikli bi sekilde nasip eder bu ay güzel bir sonuç almanizi :26: Hayirlisi olsun insallah canim! Bende dualar ediyorum hepinizede

Amin insallah canim :)

Oyyy belli olmustur artik sonuç ne kadar meraksizsin ben kesin simdiye test yaptirmistim
Insallah hayirlisiyla olmustur haber ver canim

Son düzenleme:

evet canım daha önce de aşılamam iptal edilmişti yine aynısı olsun istemedim canım:18:hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ay ya bugün rüyamda kucağımda çıplak tosun gibi bir bebek vardı ama cinsiyeti belli değildi şeyini görmedim yaniiirüyası bile güzel rabbim gerçekte de nasip etsin hepimizeeee

Hayirdir insallah iyiye yor iyi olsun rüyadaki gibi koyarlar kucagina insallah kendi evladini

Bende hep oglum oldugunu görüyorum, hatta etrafimdakiler bile çocuk istedigimizi bilmeyenler bile oglum oldugunu görüyorlar hayirdir insallah gelsede sevsek sipayi

Kızlar merhaba
ben sürekli sizin yazdıklarınızı okuyup bilgileniyodum sonunda yazıp sızınle paylasmaya karar verdım.4 yıllık evlıyım son 1.5 senedır cocuk ıstıyoruz olmuyor.bende pkoluyum ve buyuzden cok zorlanıyoruz.evlılıgımın ılk zamanlarında 1 kere hamıle kaldım fakat ozel bı durumdan dolayı aldırmak durumunda kaldım.yanı esımle ıkımızde bılıyoruzkı cocugumuz oluyor ama bu pko yuzunden bu sefer istedıgımız halde cocuugmuz olmuyor.gecen yıl doktora gııttım doktorum kılo vermemı onerdı 8 kg verdım ve sımdı tedavıye basladık.adet olmadıgım ıcın önce tarlusal verdı.adet oldum adetımın 3. Gun 5 gun sabah aksam olmak uzere klomen verdı.klomen bıttıkten 3 gun sonra gel yumurta takıbıne alıcaz bakıcaz dedı. yumurta takıbıne alındı ama yumurtalarım gelısmedı 11 mm de kaldı.bu ay ara verıcez bu ay boş gecıcek onumuzdekı ay tekrar klomen tedavısıne devam ederız dedı ama ben adet olamadıgım ıcın duphaston verdı.okuduguma gore dupphaston hem adet duzenlıyormus hemde hamıle kalındıgında bebegın tutunmasını saglıyormus.cok ınsan okudum duphaston kullandıktan sorna hamıle kalan.BU SAYFADA DUPHASTON KULLANAN OLDU MU HIC? AYRICA DUN ADETIMIN GELMESI GEREKIYORDU AMA GELMEDI VE BAZI DEGISIKLKLER HISSEDIYORUM KENDIMDE.GOGUSLERIMDE SIZI VAR KASIKLARIM ARA ARA AGRIYOR.SUREKLI UYKUM VAR VE HALSIZ HISSEDIYORUM KENDIMI AYRICA COK AGIZ KURULUGU YASIYORUM VE SUREKLI SU ICTIGIM ICIN IDRARA CIKIYORUM.ACEBA BU AY TUTTURMUS OLABILIRMIYIM COK HEYCANLIYIM YOKSA ILACIN ETKILERIMI BUNLAR? DUPHASTON KULLANAN VARSA VE SONRASINDA BOYLE BI BELIRTISI OLAN VARSA LUTFEN BILGI VEREBILIRLER MI?

UMARIM HEPIMIZ BIRGUM BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZZ

Merhaba canim hosgeldin,

Rabbim insallah nasip eder en kisa zamanda tüm isteyenlere

Duphaston ben heray kullaniyorum, doktorum hamile bile kalmis olsan bi kaç ay duphaston kullanman gerekir tutunmasi için iyi bir ilaç dedi yani senin arastirmalarin dogru canim

Adetin gelmediyse kan testi yaptir bakalim en garanti sonucu o verir sana :26:
Birde klomenin etkisi kullandigin ay ve bi sonraki ay devam eder, gögüs agrisi kasik batmasi yapabilir bunu yapan duphaston degil yani.
En garantisi kan testi yaptirmak, insallah güzel bir sonuç alirsin canim :26:

Bizede haber ver

Son düzenleme:
canım benımm cok mersıııı guzel dıleklerın ıcın ınallah hepımızın ısteklerı bıran once olur:) bu hafta sonuna kadar beklıcem.cunku herseferınde hüsran yaşamaktan cok sıkıldım.tabıkıde ıyısede kotuysede sonuc haber verıcem sızeee şekerım
sen ne aşamadasın?

Haklisin canim 4 yillik evlilik ve 1 bucuk yillik çocuk isteginde yasanilan hüsranlar az degil, insallah bu sefer öyle degildir ama

Biz tedaviye baslayali 6/7 ay oldu ama her ay full klomen kullanmadim ara vere vere ilerledik..

Bu ay ise 5 gün boyunca 5 tane klomen kullandim simdi Gonal-F asamasindayim oda 5 gün boyunca (yumurta buyutucu igne yani).

Pazartesi kontrolum var insallah hayirli sonuçlar alirim bu ay yoksa tedaviye ara vermek istiyorum 5 kilo aldim tedaviye baslayali ve veremiyorum ne kadar dikkat etsemde

inşallah canım rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.....rüya da bile evlat kokusu çok güzel rabbim gerçekte de tatırsın inşallah bizlere

canım benim de bu ikinci aşılamam hiç belirtim yok yaaaaaabende gonalfden kilo aldım canım gören hamile sanıyor ya üzülüyorum ne kadar dikkat etsemde veremedim ne olacağız biz böyle yaaaaaaa

Amin canim amin, gerçektende rüyada bile olsa ne kadar mutlu huzurlu oluyor insan degil mi, uyandigimda bile gun boyu içim içime sigmiyor gerçegi olsa nolurum acaba

ya belirtilere takilma güzelim sonuçta her insanda çok farkli oluyor
Ama o alinan kilolar yok mu ah ah ! Gerçekten dikkat edince bile verilmiyor hayatta inanmazdim biri bana böyle deseydi ne demek canim bogazini tut derdim ama ih ih isin asli öyle degilmis malesef bu hormon ilaçlariyla

onun için psikolojim yerle bir olmadan tedaviyi birakicam bu son ay, iyice karar verdim bakalim :26:
Sonuçta veren Allah, evladimin olup / olmayacagi yada ne zaman olacagi alnimda yaziyor bile. Ilaçlar milaçlar yalan geliyor bana bu yüzden :26:

inşallah canım bende klomen tedavısındeyım bende ara vererek ılerlıyorum bu ay tutmazsa onumuzdekı ay gunde 3 tane ıcıcem 5gun boyunca 2 ay daha böle deneyecegız olmuyorsa bende ıgnelı tedavıye geçecegımm umarım gecmeme gerek kalmaz cunku doktorda bana bunlar kılo aldırıyor dedıı bakalım hepımız ıcın hayırlısı ınsalah hepımızden guzel haberler alırız

of sorma canım ya bu kadınlık ne kadar zormuş vesselamhormonları al al balon gibi şişiyoruz ya çok canım sıkılıyor bu duruma ilk aşılamadaki kiloları veremeden 2. aşılamayla iyice şişeceğim yaaaa inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz eğer aşılamam tutmazsa(inşallah tutar)tayin işimiz var zaten bende ara vermeyi düşünüyorum canım ayrıca aç kalsak bu kilolar yine gitmez canım normal kilo değil ki ilaç şişiriyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…