Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

kendinize ait mallari sakin satip, yeni bir eve yada borc kapatmaya harcamayin , bana kalsa zamaninizi da harcamayin gerci. hayattan ögrendigim tecrübelere bakarsam sizin evlilik düzelmez. rollerin birbirine karistigi iliskiler yürümüyor.

Üstte yazdıklarınızı çoğunu erkekler yapıyor ama daha takdir aldıklarını göremedik. Aile olmak budur. Bazen elindeki bilezikleri verirsin bazen eşin sana verir. Bunun adı köle olmak değil bütün olmak aile olmak. Bunları erkekler yapınca enayi sayilmiyor da kadın yapınca niye kölelik oluyor? Bu çifte standart neden?

Allahaskina hangi erkek bekarliktan gelen, babasindan kalan ruhsatı, tapuyu bilmem neyi 6 aylık karısının üstüne çevirmiş? Hangi erkek işten gelip bütün gün evde boş oturan karısının anasına danasina hizmet etmiş? Ay hiç güleceğim yoktu, kocacanlı çok gördüm ama bu kadarı ilk yani

Son düzenleme:

Benimki. Tapu hariç onu da yapicam diyor daha yeni ev yapiyoruz. Benim olan senin diyor. MasAllah diyeyim de.

Yapan karşılıksız yapmıyor. Oturuyor baş köşeye, anası danası ile sen uğraşıyorsun.

Benimki. Tapu hariç onu da yapicam diyor daha yeni ev yapiyoruz. Benim olan senin diyor. MasAllah diyeyim de.
Oh oh maşallah...Tapuya gerek yok zaten 6 ayda kendi maaşıyla bunları yaptıysa 6 yılda siz kendi maaşınızla apartman bile dikersiniz, ona da bı daire verirsiniz artık Her hafta işten gelip anne babanıza hizmet etmesi hele , parmak ısırttı hepimize Siz ne iş yapıyorsunuz bu arada?

Oh oh maşallah...Tapuya gerek yok zaten 6 ayda kendi maaşıyla bunları yaptıysa 6 yılda siz kendi maaşınızla apartman bile dikersiniz, ona da bı daire verirsiniz artık Siz ne iş yapıyorsunuz bu arada?

6 ayda apartman dikmiyoruz. 6 ayda Tapu hariç üstteki dediklerini yaşadık yazdim. Yorgun gelip aileme de yardım etti. Ne bileyim hizmette etti. Nasıl adamlarla yaşıyorsunuz hanımefendi? He eşim amele. Bir daire almış zamanında sattı ortak bulup 3 katlı bina yapıyor şuan. Ben de öğretmenim çalışmıyorum. Kızıma bakıyorum. Neden merak ettiniz?

Siz beni tanımadan yargılama hakkına sahip değilsiniz şiddet gördüm dememiş konuyu çarpıtmayın şiddetin her türlüsüne karşıyız Türk aile geleneğinde boşandıktan sonra yalnız başına ayrı bi eve çıkan yok mu vardır fakat muhafazakar aileye sahibim diyor annesi yalnız yaşıyor olayın nereye gideceğini kestirebiliyoruz sizin gibi yargısız infazda bulunup insanları gaza getirip boşanmaya sevk etmiyoruz her evlilik ikinci bi şansı hak eder siz yaşarsanız vermezsiniz boşarsınız benim tavsiyelerim konu açan soran hanımefendiye size değil

Hanımefendi evlendikten sonra her şey ortaktır sizin eşinizle hukukunuz öyle ilerliyor diye doğrusu o olamaz huzur istiyorsanız çocuk gibi benim param benim senin paran da benim yapmanın alemi yok bu da ilkokulda kaldı her şey ortaktır eşiniz iflasa sürüklense demek ki siz aaa ben veremem annemle babamın emeği diyecek kadar yabancılaşacaksınız elbette benim evliliğim böyle bi evlilik değil olamaz da biriz biz ayrı gayrı yok

Ben öğretmenim kendime ait maaşım var haftada 41 saat derse giriyorum ek ücretlerim de alıyorum evlenmeden önce arabamı aldım geldim eşim kendi arabasını sattı ben arabamı kendisine verdim gurur da duyuyorum yine olsa yine veririm merhamet sahibi karakterli onurlu bi adama ömrümü adadığım gibi malımı da adarım o da bunun farkında çok şükür karşılıklı süregelir her şey anlatabiliyor muyum

Golddigger damadın yemeyip içmeyip aldıkları evi bir lokmada yutması kızlarının bekar ayrı eve çıkmasından daha yeğ geliyorsa bişey diyemeyiz, tercih meselesidir, beslesinler golddiggeri kim karışır.

Bari iç güveysi olsun iki işe yarar, hem besle hem sülalesine hizmet et, kim bulmuş öyle rahatı?

Piraye nin yazdiklariyla sizinkiler ne alaka simdi?
BABASİNDAN kalan ruhsat tapudan bahsediyor piraye. Siz diyorsunuz bekarken bi tane daire almis onu satti eşim. Ayni şey mi?

Bizde de senin benim yoktur ihtiyac oldugunda bu benim param vermem demedim hic bir zaman ama babamin calisip aldigi evi satip eşime veremem. Eşim de isteyemez öyle bir sey yok.

6 ayda kiz takilar da dahil baba parasini bu adama harciyor. Evi de babasi almis kendi parasi degil. Bu adam ne yapmiş? Ben hiç bisey göremedim aliyorum izlenemi verip aldigi seylerin parasini yine konu sahibinin babasindan almiş. Tek tarafli bir harcama var.

Yoo işte diyorum hukuki açıdanda her şey ortak değildir. Bencesi sencesi yok bu işin. Eşin batması zorda kalması başka bir şey adamın durduk yere anne ve babamın emeği olan eve ortak olması bambaşka bir şey. Huzur demek varını yoğunu eşine verince de sağlanan bir şey değil zaten. Senin paran benim param demiyoruz çünkü kimse kimsenin malına parasına göz çıkmıyor bizde. Konu sahibinin eşi gibi hinlikler yapmıyoruz mesela. Sömürmeye çalışmıyoruz karşı tarafı. Boş polyanacılıkta oynamıyoruz. Sırf evlilik devam etsin diye hemcinsimin sömürülmesini güzelleyemem ben.

Anne babayı ziyaret etmek kanun gereği midir yoksa vicdan sahibi her evladın görevi midir önce bunun ayrımını yapın isterseniz siz bayramdan bayrama görüşüyorsanız şayet o da sizin ailenizle o kadar görüşüyordur ne kadar ekmek o kadar köfte iyi ki ailemi bayramdan bayrama gören bi adamla evli değilim çok şükür merak eden soran görmek isteyen alakadar olan bi adamla evliyim

Yani siz eşinizin ailesiyle görüşmeye o da sizin ailenizle görüşsün diye mi gidiyorsunuz? 2 yıldır evliyim eşimin ailesine hiç bu düşünceyle gitmedim, değişik

Golddigger damadın yemeyip içmeyip aldıkları evi bir lokmada yutması kızlarının bekar ayrı eve çıkmasından daha yeğ geliyorsa bişey diyemeyiz, tercih meselesidir, beslesinler golddiggeri kim karışır.
Bakın kesinlikle şurada size katılıyorum şiddet her türlüsüne ne yazık ki çözüm bulunamaz düşünmesine dahi gerek yok kendini kurtarsın evet
Fakat ben şiddet görüyorum diye bi mesaj okumadım konu sahibi hanımefendi şayet ilişkiniz şiddet boyutuna geçmişse öyle bi canavara ne ev verilir ne ömür ! Şiddet yoksa mücadele etmesini tavsiye ettim çünkü çok daha yeni evli şans verse pek bi kaybı olmaz o açıdan dile getirdim

İnatla anlamak istemiyorsunuz... konu sahibinin eşi merhametli, karakterli, onurlu biri değil. Kadın eşine prensesler gibi bakarken, adam bir montu ya da dışarıda oturup bir kahve içmeyi bile çok görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…