büyük konuştum başıma geldi :(

O adam olsa zaten evliyken sana yürümez. Bırak ya açık açık sana yazılmış seni de aldatır olsa bile. Çok sinirlendim şuan.

Ya adam evli arkadaşım evli!! 3 aylık bebek var ortada seviyorum diyorsun ya! Pes !!
Ayrıca evinin önüne gelsen ne olur karısı varken seninle mi ilgilenecek sanıyorsun! Sen sadece onun evde bunaldığı zaman hevesini giderdiği birisin. Seni sevdiği falan yok çıkar aklından bu saçmalıkları. Onca bekar erkek varken gidin hep evlileri bulun zaten. Bir bitmediniz ya.

Ne sanıyorsunuz böyle psikopat erkeklere saplanmayı anlamıyorum ki

Bir hayatın içine başarılı bir şekilde nasıl edilir adlı konuyu okuduk.
Ne demek alkol alıp ayakta duramayıp aramak?
Ne diye kopuyorsunuz hemen?
Bence sevgi değil nefret beslemeniz lazım. Bu nedir yahu...

Evli bir adamın gönül eğlencesi mi olmak istiyorsun
Metreslik mi gelecek perpektifin, kendine biçtiğin değer bu mu
Boşanıp seninle evleneceğini düşünecek kadar şuursuz musun
Kullanılıp bir kenara mı atılmak istiyorsun
O zaman doğru yoldasın

Öncelikle sunu soyleyim adam bulunmayabilir büyük ihtimalle bak yaşayan bilir adamın 3 aylık bebeği varmış muhtemelen evlilik oturmadan bebek yapmışlar ve ilk 3 ay bebeğe bakmak çok zordur ve lohusa donemi çok zor geçer bir çok çift boşanma seviyesine gelir bu donemde ama 3 ay geçince bazılarında daha uzun sürer 1 yıl gibi annenin psikolojisi düzelince evlilikleri rayına oturur eskisinden daha mutlu olabilir benimde 2 aylık bebeğim var ve hic uyumuyorum nerdeyse eşimle boşanma seviyesine geldik ama su an iyiyim ve çok mutluyuz bebeğe bakmayı öğrendim evimi düzene koydum çok yorulduğum için eşimde anlayışlı olmaya başladı.... evet adam evdeki bebek ağlaması birde anne psikolojisi bozulmuş ve kendini saldıysa sana kaymış anlık ama su an karısını seviyor ve senden kurtulmaya bakıyor emin olabilirsin

Basina gelmesine kendin izin vermissin.Icip icip aramak neyin nesi yahu?Kendini aciz etmissin adamin gozunde.Adam diyoruz da lafin gelisi canim.Ah ah bide su buyuk konusma teranesi yok mu."Allahim zenginleri cok kiniyorum o ne oyle".Buyuk konustum insallah basima gelir

Kadinlarin zihinsel olgunlasmalari cok gec ve yavas oluyor arkadaslar.
O yuzden en dusuk IQ lu erkegin elinde kukla oluyoruz.
Hormonlarin tavan yaptigi br yasta dogaldir evli evsiz erkeklere kole olmak////

Bide seviyodu kendimi rezil ettim vazgeçti demissin ya ask sevgi öyle kolaymı be sevgiliyken ben eşimin önüne kustum ben tiksindim o tiksinmedi yine sevdi beni daha niceleri heyy yavrum ya ne kadarda ne desem bilemiyorum kendimi frenliyorum neyse

Boşanma davası açılmakla taraflar ayrı yaşamalılar aksi takdirde dava reddedilir.bu adam bal gibi evli,boşanma davası falan yok.kaldı ki boşanma davası olsa bile dava devam ederken sadakat yükümlülüğü devam eder.
senin içip içip sorun çıkaracağını düşündüğü için sana kısa zamanda yol vermiş.
hamilelikti,lohusalıktı derken aksayan cinsel hayatını seninle canlandıracaktı. senin bu denli tutulman içip de öldürürüm keserim kendimi demen,evinin oralarda görmesi nedeniyle tam tabirle topuklamış.fiks erkek yalanıdır sorunlu giden evliliğim var,boşanma arifesindeyim yemeyin artık bu yalanları.

Evliyken de aldatmis demek, vayyy ne guzel. Karisini zaten sevmedigini cikardin bundan
Halbuki aklin normal calissa o adamin nasil bi serefsiz oldugunu cikarman gerekirdi.
Adam seni yatagina skor olarak istemis:
Bakmis sen adamin pislik yuzunu meydana cikaracaksin sutlamis seni.

zaten o da ayrı bi sorun ondan da emin olamıyorum ama sevmediğine istemediğine eminim

Boşanma aşamasında olsa özgür olurdu. Kafasını dağıtmak için de seninle buluşur seni kullanırdı.

Ama malesef Canım adam evli.. Boşanmayı da düşünmüyor. Karısı bebekle uğraşıp yorulurken o da şerefsizlik Peşine düşmüş.

Anneni vs düşün ve Allah rızası için uzak dur o adamdan. Daha çok başındasın.

Ne lendini kirlet ne de Bebeğin kadının ahını alma.

Evli OLDUĞUNU, yeni baba olduğunu bilerek buluşmuşsun. Yapma etme!!! Ne olursun!

Ben sonunu okumadan yorum yazmıştım :) alkol almalar, hala arayıp sevdiğini söylemeler..

Inş baskasına yaşattıklarını bir gün sen de yaşarsın. Onsuz nefes alamıyorum Dediğin bir haftalık şeyin, başkalarının Evliliği namusu hayatı geleceği çocukları OLDUĞUNU anlarsın. Hem de en ihtiyaç duyulan en masum olunan en zor da kalınan bir zamanda. Doğum yapıp günahlarını döküp Bebeğini heyecan ve yorgunlukla kucağına aldığında başına böyle bir şey gelmesini kimse haketmez ama... Ne diyeyim sana.

Ben de aynı şeyleri düşünüyordum ki siz yazmışsınız. Bazı arkadaşlar saf demiş konu sahibine ama ben saf olduğunu kesinlikle düşünmedim. Bu konu da adama da kızmadım(yaptığı ahlaksızlık, şerefsizlik bunlara katılıyorum), ama konu sahibine duygularım anlatılmaz. Bir insan kendini, onurunu nasıl bu kadar ayaklar altına alır. Karşı taraf kandırma teşebbüsün de bile bulunmamış, konu sahibi görmüş adamı isterim de isterim diye çocuk gibi tutturmuş.
Kınadım başıma geldiye de bir şey demiyorum, karakter meselesi...

hiçbir evli erkekte aldatırken ''ben aslında mutluyum karımı seviyorum ama heyecan arıyorum demez!!.. 15 yaşında çocuk inanmaz bu yalana...
klasik mutsuzum zorla evlendim yatağımız ayrı zaten boşanma aşamsasındayız vs vs...
azıcık burada takıldıysan aynı bahaneden yüzlerce okumuş olman lazım
eminim karısı boşanmak istese salya sümük ağlayarak yalvarır..
gencecik kızsın kendini niye bu kadar değersiz görüyosun..
kendini toparla bırak adamın yakasını..

Hocani kurs mudurlugune sikayet et! Belkide sadece sana yapmiyor bunu yalanci pislik..atsinlar oylelerini kurstan

Sen evde 3 aylık bebeğini emzirirken kocan olacak herif etrafta toy kızların peşinde koşup eğlense ne hissederdin? Evet gerçek acıyı o zaman çekerdin. Ya siz ne öabuk aşık olabiliyorsunuz daha hiçbir şey yaşamadan ölüp bitiryorsunuz yok nefes alamıyorsunuz... Ya aşık olmayı bilmiyorsunuz yada bunlar hep toyluktan. Her bulduğunuz adamı aşk sanıp ulaşamayıncada acı çekiyorsunuz. Resmen mazoşistlik bu...

Senı ıstemedıgını acıkca ortaya koyan bı adama kendını bu kadar yamamaya calısman ne kadar cırkın bır tablo olusturdugunun farkında mısın?? Adam bile senı ıstememıs bu kadar hayatında.. Kendınıze kotuluk etmeyn lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…