Yaaa yaaa eminim sen kendini sarhoş ettikten sonra istememiştir(!) Tövbe yarebbim akıl fikir ver ya.istiyodu ama ben kendimi sarhos edip rezil ettikten sonra istememeye basladı bu beni mahveden
zaten o da ayrı bi sorun ondan da emin olamıyorum ama sevmediğine istemediğine eminim
Ben de aynı şeyleri düşünüyordum ki siz yazmışsınız. Bazı arkadaşlar saf demiş konu sahibine ama ben saf olduğunu kesinlikle düşünmedim. Bu konu da adama da kızmadım(yaptığı ahlaksızlık, şerefsizlik bunlara katılıyorum), ama konu sahibine duygularım anlatılmaz. Bir insan kendini, onurunu nasıl bu kadar ayaklar altına alır. Karşı taraf kandırma teşebbüsün de bile bulunmamış, konu sahibi görmüş adamı isterim de isterim diye çocuk gibi tutturmuş.Canim yanlis anlama da ben bu tip konulari duyunca adamlara bir dolu laf sayardim.Kim bilir ne numaralar yapıp ne hikayeler anlatiyorlar da o kizlari da kandiriyorlar derdim.Fakat buradan okuduklarima bakilirsa bu tip evli adamlar senin gibi genc kizlari tavlayabilmek icin hic ama hic ugrasmiyor.Adam acik acik evliyim demiş,bebegim var demiş,evinin yakinina gidince panikle küfürü basmis...Yani daha da yarin bir gün adam beni kandirdi dersen yaziklar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?