büyük konuştum başıma geldi :(

Merak etme nefes de alırsın yaşarsın da.. hepsi Ge-çi-ci... bunu böyle bil. kendisinin cazibesine kapılmışsın bu kdar. bak sana nasıl davranmış azarlamış paylamış yeri geldiğinde sevgi sözcükleri oh ne ala ... Hint kumaşı deği lki bu adam. Bence toparlan , kendine saygını yitirme.

ya lütfen ya biraz kendinize saygınız olsun adam itiyor kakıyor sizi siz halen ölüyorum ara gelsin diye yalvarıyorsunuz ya pes yani üstelik bu adam boşanma arefesinde falanda değildir öyle diyordur etrafa, senin gibi kimbilir kaç kişiye öyle dedi... lütfen kendine gel ve arama şu adamı

2 gun sonra boşanırken mahkemede seninle adamın fotolarını mahkemeye sunarlarsa, üstüne kadın senden tazminat isterse 1 bardak soğuk su içer adama nefret kusarsın. Evliyse afedersiniz ama halen yatağına girdiği bir eşi vardır ve her an evliliğinde herşeyi düzeltebilir. O boşanma aşamaları boşanıyorum diyip oldu bitti işler değil, anlaşmalı boşanma olmazsa 2- 3 sene ha boşandı ha boşanacak der gezersin.

Valla adamın ben evliyim demesinden sonraki kısımları okumadım ondan sonraki kısımlar hikaye zaten. Olay ben seni kendime aşık edicem ,yok edemezsin iddialaştık kısmında bitti zaten benim için.Her size ilgi gösterene dalmayın arkadaşım. Kimdir nedir önce bir araştırın.Bu adam evli bu bukadar basit.

ya şöyle muhabbetlere sinir oluyorum. Adam hadi bekar olsa neyse diycem bir ihtimal. Ama adam evli evliiiii boşanma aşamasında olsun olmasın nedir bu içip aramalar gel şöyle bölye demeler. Hiç mi gururunuz yok anlamıyorum ki. Kadın dediğin biraz ağır başlı olacak ''he evli misin boşanma aşamasında olup olmaman beni ilgilendirmiyor yolun açık olsun'' bu kadar basit. gönlüne söz geçiremedin sevdiysen de içinde yaşa adamın yolundan hiç çıkmamışsın resmen ne diyim ki şimdi size. yeterince adama ego yaptırmışsınızdır. Her boşanma aşamasındayım diyene de inanıyorsunuz ya helal valla.

2 ay olmus karısı evden gideli. oglumu tanımadım diyo sadece var oldugunu biliy
cocugun var dedim evlilik sadece sex mı dedi
ya bu adam sana bütün klişe lafları sıralamış yok aileler istemiyor, yok boşanma aşaması yok zaten evlilik ilişkisi yok şimdi de bu
sen de bunları yalayıp yutuyorsun
ya cidden mi bu kadar safsın yoksa bizi mi kandırmaya çalışıyorsun

böyle düşününce bi nebze olsun rahatlıyorum ama gene sonra onun gözleri geliyo aklıma
Soylediklerinide aklina getir iyi gelir ,biir muddet uzulursun ama uzak durmakla.dogru olani yapmanin vermis oldugu rahatlamayi hissedersin degmez bosver zaten sevmiyor

Ooooooooh canıma değsin
Beter ol
Aşkından sürüm sürüm sürün inş

Dün ehliyet kursuna gittiğimde bana başka hOca verdi ben de hiç sallamadim akşam engeli kaldırıp mesaj atmış orda burda sana asildigimi soyluyomussun seni gebertirim hayatını yakarım söyle yaparım böyle yaparım gibisinden hakaret tehdit dolu mesaj atmış ben de artık kursa gitmeyecem imi hatta sınava dahi girmeyecegimi ehliyeti sonra alacagimi söyledim daha rahatsız etmeyeceğimı söyledim gene biraz laf saydı hiç orali olmadım bugün de kursa gitmedim işine geldi onun da aldigim bu karar. Zaten yarın da son gündü kursun. Aileme de çok hastayım falan dicem sınava girmicem onu hiç görmücem daha

1- adam şerefsizin önde gideni tek amacı seni kendine aşık etmekmiş. buna ulaşmış
2- bu olayla kötü hisstme şerefsizliği ortaya çıktı.
3-boşanmaz kürkçü dükkanı gibi ayrılır ayrılır döner karısına.hep kafası karışık olur.git geliyle kim uğraşcak onun.
4-adamın tek derdi. artık eski karısını etkileyememesi söz geçirememesi,birini kendine aşık ederek ego tatmini.
5-bu adamın bir yüzünü gördün diğer yüzünde "karıcım karıcım" yapan bi yüzünü görürsen hiç şaşırma.onun seni suçlu hissettirip yaptığı her şey.senden kaçmak için fırsat yaratmak.

Bosansa bile olmaz daha naparsa yapsın karisiyla

Allah Allah seni savcılığa veririm diyecektin. şerefsizin gerçek yüzü çıktı işte karşına.zaten ufacık çocuğuna (karısını da geçtim) bunu yapan vicdanı sızlamayan adam sana neler yapmaz? git sınavına gir niye ehliyetini yakıyorsun elin şerefsizi yüzünden

3 aylık oğlu var kısmından sonrasını okumaya dayanamadım bile. Yazık kiyamam bunalima mi girmis o tatlı su romantigi. Uzuldunuz siz de haline guduuu. Kardeş sen bi hamile kal dogur sonra lohusalik gecir. Çocuğun da uç aylık olsun o vakit görürsün bunalım nasıl bir seymis. Neyse lohusaliktan yeni çıkmış bir anne olarak aşk aciniza hürmet eder burhan cacan'in "kurşunlara gelesin" adli nadide eserini dinlemenizi tavsiye ederim. Şarkı önemli ruhun gidasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…