büyük konuştum başıma geldi :(

adamdan uzak durun dicem ama o yaratığa adam demek ne kadar doğru olur bilemiyorum! 3 aylık bebeğinin olması ne demek biliyo musunuz? karısının bi süredir kendisiyle değil hamileliği ve bebeğiyle ilginlendiği anlamına geliyor ve bu 'sorumsuz yaratığın' o boşluktan yararlanıp elalemin kızlarına palazlandığı anlamına geliyor belki de yalnız bile değilsindir.aklını başına topla milletin evli barklı adamlarına palazlanma kendine gel yaşın kaç başın kaç? ayıptır çocuk çocuk hareketlerle insanların vebalini almayın. ya daha bi sürü şey yazardımda neyse Allahım sen koru şuursuzlardan Rabbim.

Kimseye anlatamiyorum demissin ama butun arkadaslarina anlatmissin.
Adamin bosanacagi falan yok seni kandirmis sende ah asktan gozlerim kor oldu yanlis ama seviyorum dayanamiyorum gibi mantiksiz ahlaksiz seviyesiz vs vs bir cok savunmanin arkasina siginiyorsun. Ama karisinin ve 3 aylik bebeginin ahi seni de bulur o pisligi de. Uzak dur evli adamdan. Sen o kadar mi sereften yoksunsun? Adam zaten serefsiz.

Adamin evli oldugunu ogrendikten sonra hala devam etmen yanlis. Istersen askindan ol ama yanlis. Adam sonucta karisiyla o evde yasiyor ve cocuklari da var. O evlilik hala devam ediyor. Evlilikleri kotuyse de kurtarabilirler. Muhtemelen kadin lohusa oldugu icin adamin libidosu tavan yapmis. Genelde de aldatilmalar bu donemde olur ya da hamileyken. Istedigin kadar askindan ol yuva yikan durumunda olmak hele ki bir cocugun babasiz buyumesine sebep olmak korkunc. Sen baskasini yeniden sevebilirsin ama o bebek icin durum ayni olmayacak. Adam hala devam etseymis sen sonuna kadar devam edecektin demek ki. Senin gozune perde inmis. Aklini basina toplamalisin bir an once. Ayni sey senin de basina gelebilirdi. Esini senin gozu donmus birisi elinden alabilirdi, hosuna gider miydi? Adamin kabahati buyuk ama senin de bi okadar buyuk. Ogrendiginde hala devam etmeyi dusunmen korkunc. Ve hala oluyorum bitiyorum onsuz nefes alamiyorum diyorsun. Olmezsin merak etme. Ask acisindan oleni gormedim ben. Lutfen aklini basina topla. O subyana yazik. Bosanacaklarsa da bosanirlar ama bu senin yuzunden olmamali. Ne biliyorsun hala evliliklerini kurtarmayacaklarini? O evin icinde yasananlari bilemezsin. Belki de aslinda mutlu bir evlilikleri var, bilemezsin. Hata ustune hata yapmissin.

22 yaşında bi kız neden kendini bilemicek kadar sarhoş olur, neden evli bi adama yapışır ve neden adam onu istememesine rağmen adamdan vazgeçmez? Aşk mı cevabı? Ben buna inanmıyorum

ben zaten asla bnm için bosanmasını istemem benim için bosannmaz da zaten. ama eğer gercekten bosanacaklarsa onun hayatında olmak istiyodum ama artık o da olmayacak zaten

Egon tavan yapardı dimi senin icin bosansaydi? Yazık ya ne hale dusuruyorsun kendini ... Yanluz kapindayim dediginde o ahlak yoksunu herifin suratıni girmek isterdim korkudan altina yapmistir kesin

Asikmista mis mis....
1 ay bile gorusmedgin adamami saplandin..
Benim basima gelseydi evliyim dedigi an siler engellerdim.otesi yok..bahanesi yok.o hayvan ask pesine dusecegine bebegiyle ilgilensin
Sende birak bu hikayeleri..uzak dur o pislikten

Allah im ya nasıl gaza geldiysem bu konuya yazacağım cevabı baska vw ve alakasız bi konuya yazdım neyse

Ay ne kadar da basit bi kadın basit bi erkek. seviyomuş hasbam
Karısı da seviyodur hiç onu düşündün mü.
Çocuk sen ne yaparsan yap yine ikisinin çocuğu olacak ama o adam eşine senin yüzünden bırak boşanmayı bir kez dahi surat asarsa yaşattığını yaşamadan ölme.
O adam da allahindan bulsun midesiz herif gül gibi karısı evde çocuğuna bakarken gözü oyulsun sana bakmış,dili tutulsun çene yapmış.
Daha yaptığı şeyler varsa o uzuvlarınada beddua ederim itinayla.

Ayy beddualari okuyunca istemsiz guldum.
Ozellikle son cumle bomba

hay agzina saglik

Toplam 12 saat direksiyon dersi alma hakkin var zaten hangi ara bu kadar aşk yasadınız? Ayrica bosanma asaması falan yalandır zaten uzak durrrrr.

O adam hiç bir zaman senin olmayacak... Yahu adam 3 aylık çocuğu varken karısından boşanır mı? Seni kandırmış. Hep aynı numaralar... Beni sevmeymişmiş... Eşimle boşanma aşamasındayız falan. Çocuk musun sen? Bu yalanlara 18 yaşındaki kız bile kanmaz. Onu düşünme... O evli... Bunun ötesi yok. Eşinden boşanmayacak... En fazla seninle gezip tozup, eğlenecek. Bir kenara atacak. Sonra da biliyordun evli olduğumu diyecek. Bak tatlım. Kendine uygun birine yeniden aşık olabilirsin. Seneler sonra bu haline çok güleceksin, inan bana... Düşünme onu... Kendine denk birini bul, onu sev...

Erkekler ve tipik yalanları. Bu devirde hala bu yalanlara inanan kadınları da anlayamıyorum kusura bakmayın. Yahu artık inanmayın erkeklerin yalanlarına. Yazık günah hayatınız kararıyor, hepinizin hikayesi aynı. Yok mutsuzmuş, yok boşanmak üzereymiş... hep aynı bahaneler, etmeyin eylemeyin sevildiğinizi düşünerek kendinizi kandırmayın... Ayrıca bugün 3 aylık bebeğini bile kolayca terk edebilecek zihniyetteki adamın seni terk etmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsun? İnsan kaç yıllık eşinden bile emin olamıyor siz üç beş gündür tanıdığınız evli erkeklerden nasıl emin olabiliyorsunuz? Gerçekten şaşırıp kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…