böyle düşününce bi nebze olsun rahatlıyorum ama gene sonra onun gözleri geliyo aklımasen sarhoş olup kendini rezil edene kadar değil onuda rezil edeceğin duruma geldiğin için.. durumun ortaya çıkmasından korktuğundan yani.. seni istediği gibi kullanamayacağı için yol vermiş sana..
bence Allahın iyi kuluymuşsun..
yazdıklarında cok haklısın ama kendime engel olamıyorum işte onun için ölüyorum resmenhem karakteri sorunlu hem de hayatı. o da bıkmıs yasamaktan. ona da üzülüyorum haline
23 e gircemyahu kaç yaşındasınız merak ettim.. karakteri sorunlu evet ama hayatı sorunlu değil bunlar senin gibi civcivleri tavlama sanatı..
yazdıklarında cok haklısın ama kendime engel olamıyorum işte onun için ölüyorum resmenhem karakteri sorunlu hem de hayatı. o da bıkmıs yasamaktan. ona da üzülüyorum haline
hey Allahım hayatı sorunluymuş da ona üzülüyormuşsun da eminim üzülecek bi hayatı vardıryazdıklarında cok haklısın ama kendime engel olamıyorum işte onun için ölüyorum resmenhem karakteri sorunlu hem de hayatı. o da bıkmıs yasamaktan. ona da üzülüyorum haline
eminn olun ben de böyle seyler duydugumda hep sizin gibi konusurdum ama buyuk konustum dedim işte. asla derdim hepAma şimdi biliyorsunuz
Ona göre davranın
Karaktersizligine aşk sevgi etiketi yapistirmaktan vazgeçin
İçinizden Sevin bi zahmet
23 e gircem
almıyo ben de dire aynısını dedim zaten sen ol ya da olma bosancam dedi evliyken de aldattıgını söyledi evlilik ilişkisi zaten olmadı aramızda dedie çokta küçük değilmişsin.. senin aklın alıyormu adamın boşanma aşamasında olduğunu falan..
eminn olun ben de böyle seyler duydugumda hep sizin gibi konusurdum ama buyuk konustum dedim işte. asla derdim hep
almıyo ben de dire aynısını dedim zaten sen ol ya da olma bosancam dedi evliyken de aldattıgını söyledi evlilik ilişkisi zaten olmadı aramızda dedi
zaten utanıyorum kendimden ama cıkaramıyorum aklımdan hem cok sinirliyim hem de cok seviyorum ama zaten konusmuyoruz artıkyahu birde rica edicem şu büyük konuştum başıma geldi bahanesinin ardına sığınmayın.. azıcık sorumluluk alın.. evli olduğunu öğrendiğiniz anda irtibatı kesmeniz gerekirken buluşmalar , sohbetler, içip içip mesaj atmalar ..
eminn olun ben de böyle seyler duydugumda hep sizin gibi konusurdum ama buyuk konustum dedim işte. asla derdim hep
pardonda sen kimsin? Adam kabul etse küçük metres olacaksın. Utanın ikinizdezaten o da ayrı bi sorun ondan da emin olamıyorum ama sevmediğine istemediğine eminim
eee artık biliyorsun bu ısrar niye. Adam seni istemediği için bu haldesin istese aynen yola devam....ben onu sevmeye basladıgımda bunu bilmiyodum
evlilik ilişkisi olmadığı için mi 3 aylık bebekleri varmışalmıyo ben de dire aynısını dedim zaten sen ol ya da olma bosancam dedi evliyken de aldattıgını söyledi evlilik ilişkisi zaten olmadı aramızda dedi
zaten konusmaya devam etseydık bosanma ile ilgili evrakları görmek istecektimpardonda sen kimsin? Adam kabul etse küçük metres olacaksın. Utanın ikinizde
eee artık biliyorsun bu ısrar niye. Adam seni istemediği için bu haldesin istese aynen yola devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?