Büyük handikap

ben ferhansi ünideki eski ev arkadasima benzetiyorum. o da vandan degil ama komsu ilindendi. her haftasonu kapımızı ayri bir adam tıkllatirdi. Kiz okudugumuz kucuk sehrin şoförüyle bile yatmis. ucan sinek yoktu birlikte olmadigi.
ama disaridan bakan mazbut ev kizi sanardi. ben de ayni eve cikmadan allahin günü takılırdım kizla ben bile hic farkedememistim bu yönünü.
onun da cocuklar asla ayrilmiyordu kizdan, boynuzlandigini bilse bile. hattta lise yilllarindan ikisi ayni eve cikmisti. bizim kiz her gun panikti. en son ikisinden de ayrildi sonrasinda ogrenildi o iki cocugun ayni anda sevgili olduğunu farketmesi (o abimi taniyor aman diyeyim ilişkimizi belli etme. okulumdan alirlar falan demis ikisine de)
her neysee olaylar duyuldu. tabii büyük bir kaos kavga tehditler sunlar bunlar.
sonra?
her ikisi de "herseyi birak bizi kimsenin bilmedigi bir yerde hayat kuralim. nolur beni terketme" diye agladilar.
bu arada kizin oyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
bazi erkekler o kadar ezik ki baskasina tercih edilip reddedilmektense boynuzlanip terkedilmemeyi tercih ediyorlar

Bu konuda hiç psikolojik tedavi gördün mü, bunun kaynağını çözmek için hiç çabaladın mi ferhans

oyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
Güzeller her işi zora koşar bundan olabilir mi… ben de tanıdım böyle kızlar ve aynı dediğin gibi fazla kilolulardı ve yolda görsen ooo demeyeceğin görünüştelerdi

Ben güzelim ama.

Öyle mi diyorsun.

Ay şaka mı yapıyosun
Doğuda neler dönuyor
arınma bolgesi guvenli bölge 51.area fılan mı oralar sanıyorsun?

Bu konuyla mı canlandı ?

Adam cömert, her yere taksiyle gidebilecek bir imkanı var ver bunu sizden esirgemiyor diye ilk görüşmede yatmak zorunda mıydınız? Eleştirmek için demiyorum tabi ki bize düşmez de... Yazacak şey çok da Allah akıl fikir versin, bir de size sağlık versin (cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı) ne diyim.

bu adamlarla nasıl nerede tanışıyorsunuz ya hu ? bu bereket bolluk nasıl oluyor ben anlamıyorum.
mesela şeyi de anlamıyorum. bir kişiyi unutma sürem 2 yıl sürüyor benim :)) anılar, aidiyet duygusu hayallerin yıkılması vs derken... hop başkasının kucagına yani nasıl oluyor vallahi bu kafayı çok merak ediyorum. hayat size güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…