- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.203
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi ağzıyla diyor gidip ağız burun dalar tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat et ..Onu ben de düşündüm.haklısın.zaten bana öyle bir anda bu kadar üstüne düşmeler normal gelmiyor.mesela birinden bahsetsem hemen araştırayım, adresini bulayım falan diyor.bu da beni korkutuyor.acaba takıntılı biri mi diye de endişe ediyorum.
Kadriye kim bilmiyorum ama Müge anlıgillerdendir heralde.Kadriye gibi kadın ferhans shshshç
Bunun özgürlükle değil içsel bir catismandan içsel bir şemandan dolayı olduğunu farkettigini düşünüyorum çünkü etrafındakileri gözlemleyip yaaa bu hatun dahi evlenip barklandi mutlu oldu ben neden değilim kafasına girebiliyorsun . Demekki içinde bir bölge bunu istiyor ve sorun özgürlük düşkünlüğü değil . Kendini sağlıklı stabil bir ilişkiye mi layık görmüyorsunÇok güzel bir konuya parmak basmişsın ben de evleneyim, hayatı genellikle insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşayayım diye çookk düşündüm.birkaç defa da denedim.her seferinde yapamadım.kendime kızdım, üzüldüm ama yine de değişemedim. Özgürlüğüme dokunacak en ufak bir harekette çok itildim. Karşımdakini ittim.ben sürekli içtikçe onlar beni ikna etmeye çalıştı ama maalesef başaramadılar.baktılar ben değişmiyorum ağladilar üzüldüler, kızdılar iliskiyi bitirmek zorunda kaldılar. bugünlerde o kişilere de haksızlık ettiğim çok aklıma takılıyor aslında.nedense daha önce olmazdı.yaşla birlikte empati duygum gelişti sanırım.özgürlük dediğim de başka erkeklerle görüşme arzusu olabilir.sadece bağlanmaktan korkmak da olabilir, gerçekten özgürlüğü ve birini sürekli haberdar etmeyi sevmemek de olabilir.kendim bile çözemedim tam olarak kendimi.şansımı fazla zorladıgımı düşünüyorum ama elimden de birşey gelmiyor gibi.
İlk buluşmada denmiş nedense,sebebi belli.BEnce de seni bırakmamcı kim olursa olsun asla muhatap olma.
Eee öyle ne yapayım? Kabul etmez bence de mücadele ediyor işte adam.Ferhans memleketin bütün g.vatları da seni buluyor maşallah. Evlenmek istiyorum diyen bile üçüncü kişinin üstesinden geliriz diyor.
Sen böylemi anladın bu mücadele işini,lennn adam seni elinin altında tutmak istiyor kafanı çalıştır biraz ..Eee öyle ne yapayım? Kabul etmez bence de mücadele ediyor işte adam.
Aaa kendim de tespit edemiyorum ki.ama çok tespitleriniz çok güzel.gercekten anlaşıldığımı hissettim.teşekkür ederim.Bunun özgürlükle değil içsel bir catismandan içsel bir şemandan dolayı olduğunu farkettigini düşünüyorum çünkü etrafındakileri gözlemleyip yaaa bu hatun dahi evlenip barklandi mutlu oldu ben neden değilim kafasına girebiliyorsun . Demekki içinde bir bölge bunu istiyor ve sorun özgürlük düşkünlüğü değil . Kendini sağlıklı stabil bir ilişkiye mi layık görmüyorsun
Öyle deme Yengeç, Ferĥans çalıştığı hastanede yöneticisinden, personeline ve hatta hastasına kadar bir sürü kişiyle birlikte olmasına rağmen kimseden en ufak bir ima, dedikodu duymuyor. Bunlar Ferhans'ın kocasını da alıp bağırlarına basarlar.allah carsina pazar versin
ama benim önerim eli siilahli adamdan uzak dur. yarin boynuzunu hisseder evi basar görürsün.
bu ulkede günde 2 kadin öldürülüyor. biri de sen olma
askeri birak, fuckbudylerden devam et yasamaya.
hayatina yeni ve gercek birini ariyorsan da baska sehre tayin olmadan alma. bu sehirde gecmisin seni bırakmaz
bende A AysenimiBunlar nasıl ilişkiler yahu Yalnız dikkat edin de bu şekilde hayatınıza herkesi almaya devam ederseniz manyağın birine denk gelip Allah korusun ama bir kadın cinayetinin içinde kendinizi bulursunuz.
Bu arada ben sizi aşırı merak ediyorum ya..
Haklısın.bazen ben de korkuyorum.
Bu askeri personel takıntılı birisi bence de. Uzak dur kendini kurtar ondan. Bir kere yattiniz diye sülük gibi yapışmış. Neyse onu bunu boşver de zegs nasıldı, tatmin olabildin mi bari dün +18 hikayesinden sonra libidom sönmüştü , sabah uyanınca yine canlandim bakMerhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Neden herkes ferhans diyor
Evlilik korkun var sanırım, aradaki büyü bozulacak diye tetikte olup daha fazla ilerlemek istemiyorsun anladığım kadarıylaŞöyle ikimiz de bu düzenden memnunuz.nedense evlilik konusu açılınca aranızdaki büyü bozulacak gibi geliyor ikimize de.zaten 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz.fiziksel, ruhsal ihtiyaçlarımızı karşılandığı için gerek duymadık gibi oldu.
Eski kullanıcı adıydı böyle seslenmek daha kolay oluyor.Neden herkes ferhans diyor