- 30 Aralık 2009
- 4.151
- 15.679
Bence askeri personel kalsın öbürüne yol ver gitsin.evini nakliyeciler de taşır,tamiratlarini ustalar da yaparNe yapacağım diyorum zaten.bu şekilde devam etsin demiyorum.
O zaman diğerini bırakın,dönmeyin.Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.
yurtdışında bile normal değil böyle bir yaşam inan ki.Ferhanı yargılamıyorum hatta hak verdiğim noktaları var. Kimseyi kandırmıyor açıkça söylüyor. Herkes tek eşli olmayabilir. Tek tip insan olmadığı gibi.
Ancak her iki görüştüğün erkekte sıkıntılı .
İkisi de tehlikeli.
İlkinin bozuşuruz falan tripleri nedir. Ayrılmaktan bahsetmiyor.
Hele ikincisi eli silahlı herifin teki.
Namus diye gelip vuracak biri bile olabilir.
İkisinden de uzak dur. Bu toplum sana göre değil. Keşke yurtdışında olsaydın. Güvenli değil bu tip yaşam tarzına burası maalesef
Doğuda bu olayları ayarlamak çok kolay. Kimse yüksek sesle ben bu kadınla yatıyorum diye bağırmaz çünkü. Herkes işini halleder kenara çekilir. Aile evinde yaşayıp da aynı anda 7-8 erkekle görüşen kadın tanıyorum. Biriyle buluşup eve geri döner,sakın arama abim yanımda der. O sırada başka adama gider. Karşıdaki de abiye yakalanma korkusundan arayamaz. Dolayısıyla kimsenin ki seden haberi dahi olmaz. Sonra da mazbut aile kızı olarak evlenir giderler. Doğuda mümkün ve normal kabul ediliyor. Batıda yakalanırsın. Kimse abini babanı sallamazben ferhansi ünideki eski ev arkadasima benzetiyorum. o da vandan degil ama komsu ilindendi. her haftasonu kapımızı ayri bir adam tıkllatirdi. Kiz okudugumuz kucuk sehrin şoförüyle bile yatmis. ucan sinek yoktu birlikte olmadigi.
ama disaridan bakan mazbut ev kizi sanardi. ben de ayni eve cikmadan allahin günü takılırdım kizla ben bile hic farkedememistim bu yönünü.
onun da cocuklar asla ayrilmiyordu kizdan, boynuzlandigini bilse bile. hattta lise yilllarindan ikisi ayni eve cikmisti. bizim kiz her gun panikti. en son ikisinden de ayrildi sonrasinda ogrenildi o iki cocugun ayni anda sevgili olduğunu farketmesi (o abimi taniyor aman diyeyim ilişkimizi belli etme. okulumdan alirlar falan demis ikisine de)
her neysee olaylar duyuldu. tabii büyük bir kaos kavga tehditler sunlar bunlar.
sonra?
her ikisi de "herseyi birak bizi kimsenin bilmedigi bir yerde hayat kuralim. nolur beni terketme" diye agladilar.
bu arada kizin oyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
bazi erkekler o kadar ezik ki baskasina tercih edilip reddedilmektense boynuzlanip terkedilmemeyi tercih ediyorlar
Onu ben de düşündüm.haklısın.zaten bana öyle bir anda bu kadar üstüne düşmeler normal gelmiyor.mesela birinden bahsetsem hemen araştırayım, adresini bulayım falan diyor.bu da beni korkutuyor.acaba takıntılı biri mi diye de endişe ediyorum.
Doğuda bu olayları ayarlamak çok kolay. Kimse yüksek sesle ben bu kadınla yatıyorum diye bağırmaz çünkü. Herkes işini halleder kenara çekilir. Aile evinde yaşayıp da aynı anda 7-8 erkekle görüşen kadın tanıyorum. Biriyle buluşup eve geri döner,sakın arama abim yanımda der. O sırada başka adama gider. Karşıdaki de abiye yakalanma korkusundan arayamaz. Dolayısıyla kimsenin ki seden haberi dahi olmaz. Sonra da mazbut aile kızı olarak evlenir giderler. Doğuda mümkün ve normal kabul ediliyor. Batıda yakalanırsın. Kimse abini babanı sallamaz
Su testisi su yolunda kırılır. Dikkat et de başına bir şey gelmesin. Seninle birlikte olan adam tuhaf,askeri personel daha tuhaf sen ise daha da tuhafsın. Tuhaflar silsilesiMerhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Batılılar nasıl şaşırmış gördün mü cheryEeeee bizim akraba kızı da evli herifle takıldı sonra babası evli herifin elinden alıp döve döve eve getirdiAilesi de köye gelen olaylardan habersiz saf genç öğretmen çocuğa da kakaladı kızı herkes biliyordu ama kimse bir şey demedi damada adam hala da bilmiyor olanları.
O büyü onlarcası ile s. yapamamak galiba. Üzücü durumŞöyle ikimiz de bu düzenden memnunuz.nedense evlilik konusu açılınca aranızdaki büyü bozulacak gibi geliyor ikimize de.zaten 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz.fiziksel, ruhsal ihtiyaçlarımızı karşılandığı için gerek duymadık gibi oldu.
Sokaktan kedi köpek mi sahipleniyor bu adamMerhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
gerçekten nasıl yaşıyorsunuz bu hayatı hayretler içinde kalıyorumMerhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
yine de her konuya "ben de kismetsizim" yazarSokaktan kedi köpek mi sahipleniyor bu adam
Onun dışında kısmetiniz çok açık maşşalah Allah nazardan esirgesin. Millet bi tane bulamaz sizde yedeğinde var
Yuh artık Allah gözünü doyursunyine de her konuya "ben de kismetsizim" yazar
Yemin ediyorum sana gram akıllanmazsın.Ben güzelim ama.