Büyük handikap

O zaman diğerini bırakın,dönmeyin.
Ne dememizi bekliyorsunuz ben anlamadim. Sadece seviştiğiniz bir adam size bunları söylüyor ama ne vaadediyor peki? Ömür boyu böyle mi takılacaksıniz. O hayatına kimseyi almayacak mı? Ki birine aşık olmasına bakar hayatınızdan çıkması. Bilemiyorum ben olsam aynı karşılığı göremeyeceksem kendimden bu kadar ödün vermem açıkçası.

Ferhanı yargılamıyorum hatta hak verdiğim noktaları var. Kimseyi kandırmıyor açıkça söylüyor. Herkes tek eşli olmayabilir. Tek tip insan olmadığı gibi.
Ancak her iki görüştüğün erkekte sıkıntılı .
İkisi de tehlikeli.
İlkinin bozuşuruz falan tripleri nedir. Ayrılmaktan bahsetmiyor.
Hele ikincisi eli silahlı herifin teki.
Namus diye gelip vuracak biri bile olabilir.
İkisinden de uzak dur. Bu toplum sana göre değil. Keşke yurtdışında olsaydın. Güvenli değil bu tip yaşam tarzına burası maalesef

yurtdışında bile normal değil böyle bir yaşam inan ki.

Doğuda bu olayları ayarlamak çok kolay. Kimse yüksek sesle ben bu kadınla yatıyorum diye bağırmaz çünkü. Herkes işini halleder kenara çekilir. Aile evinde yaşayıp da aynı anda 7-8 erkekle görüşen kadın tanıyorum. Biriyle buluşup eve geri döner,sakın arama abim yanımda der. O sırada başka adama gider. Karşıdaki de abiye yakalanma korkusundan arayamaz. Dolayısıyla kimsenin ki seden haberi dahi olmaz. Sonra da mazbut aile kızı olarak evlenir giderler. Doğuda mümkün ve normal kabul ediliyor. Batıda yakalanırsın. Kimse abini babanı sallamaz

O zaman kaçmalısın kanka. Adam bariz hasta ve manyak üstelik eli de silahlı ... daha ilk günden seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen adam zaten normal değildir bir de sana takıntı yaparsa vurabilir bile . Bu adamla ilişkini hemen kesmelisin. Bir numaralı gvatı da terk et bence böyle erkek mi olur

Eeeee bizim akraba kızı da evli herifle takıldı sonra babası evli herifin elinden alıp döve döve eve getirdiAilesi de köye gelen olaylardan habersiz saf genç öğretmen çocuğa da kakaladı kızı herkes biliyordu ama kimse bir şey demedi damada adam hala da bilmiyor olanları.

Su testisi su yolunda kırılır. Dikkat et de başına bir şey gelmesin. Seninle birlikte olan adam tuhaf,askeri personel daha tuhaf sen ise daha da tuhafsın. Tuhaflar silsilesi insanın değer yargıları olur. O sen de hiç yok belli.

Hasta olma ihtimalinize karşı sert bir şey yazıp kalp kırmak istemiyorum. Etrafınızda normal, iyi niyetli insanlar yok, farkındasınız kendinizi kandırmayın.

Batılılar nasıl şaşırmış gördün mü chery

Nye herkes şaşırdım atmış, annemin memleket ufak bir Doğu Anadolu kasabası ama gerçek bir Müge Anlı kasabasıBir tane büyük amca var, berbat rezil bir tip 7 tane kızı 1 oğlu var, oğlu olana kadar oğlum olsun diye komşu kadına kesmiş hatta komşu kadınla takılmış bile. Komşu kadının da kocası yatalakmış 2 tane de oğlu varmış (iş kazası geçirip engelli kalmış), bu amca boşanıp beni alsın diye kocasının başına yastık bastırıp adamı boğmuş. Adamı boğduğunu herkes biliyormuş kasabada ama kimse bir şey dememiş, yapmamış. Neyse yengemin bir oğlu olmuş Allaha şükür!!!! öylece sonra ne oldu bilmiyorum komşu kadın kocasını boğduğuyla kalmış anladığım kadarıyla. Valla cehalet bu ülkeyi mahvediyor her zaman yazıyorum, Müge Anlı tamamiyle gerçek yani. Öldürülen küçük kızlara da hiç şaşırmadım Güneydoğuda kadınsan bir çöpsün , baba , kuzen, abi tarafından boğulurusn sonra da arka bahçeye gömülürsün. O yüzden memleketteki her kadın kendine mukayyet olsun , o kadarını da yapmazlar demeyin yaparlar mezara giriverirsiniz.

Sen arabada 5 hastanede 25 kere takılmayı seven insansın ferhoş, üç ayda bir gelecek askeri bekleyemezsin.
hayır bu sahiplenme işi sahip köle gibi bağlamalı vurmalı bir şey mi
Karşı cinsle ilişki diyince salt cinsel olanı aklına geliyor senin bir gram duygusal olanını yaşamadığın kıymet görmediğin için herifin biri iki gram taksiye bindirince kıymetli olmuş.

O büyü onlarcası ile s. yapamamak galiba. Üzücü durum

Sokaktan kedi köpek mi sahipleniyor bu adam
Onun dışında kısmetiniz çok açık maşşalah Allah nazardan esirgesin. Millet bi tane bulamaz sizde yedeğinde var

gerçekten nasıl yaşıyorsunuz bu hayatı hayretler içinde kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…