Büyük handikap

A Aysenimi
Askeri personel kudurmuş hanımefendı
Hani tamam sızın ıcın kudurmuş olması sorun degıl zaten bılıyorum ama demek istedıgım bu değil.
Kudurmus Kıme saracağını şaşırmış
Zaten parayı harcayacak yerleri Olmadıgı ıcın sana comertce davranması bir artı degıl.
Kudurmus yoklukta ve kadına az ulasabılır durumda oldugu ıcın ayrıca bence tek ayarladığı da sen oldugun ıcın hurraaaaa çullandı ustune, sevıyom da sevıyom dıyo
Yalan ama

Yani olsun sadece sekse de okey, yaparız nolcak
duygusal bag kurmucam dıyosann devam et tabi nıye engelliyorsun Otekı kopek yuzunden.

Of ne zamandır foruma girmiyordum, geri döneyim bir bakayım dedim karşımda ferhans 😂
Askeri personel bir kere görüşmeyle üstelik başka biri var dediğin halde evlenmek istiyorum mu dedi? Sence bu normal mi ferhans?
Ayrıca sadece cinsellik paylaştığın adam ne diye senin hayatına müdahale ediyor?

ben ferhansi ünideki eski ev arkadasima benzetiyorum. o da vandan degil ama komsu ilindendi. her haftasonu kapımızı ayri bir adam tıkllatirdi. Kiz okudugumuz kucuk sehrin şoförüyle bile yatmis. ucan sinek yoktu birlikte olmadigi.
ama disaridan bakan mazbut ev kizi sanardi. ben de ayni eve cikmadan allahin günü takılırdım kizla ben bile hic farkedememistim bu yönünü.
onun da cocuklar asla ayrilmiyordu kizdan, boynuzlandigini bilse bile. hattta lise yilllarindan ikisi ayni eve cikmisti. bizim kiz her gun panikti. en son ikisinden de ayrildi sonrasinda ogrenildi o iki cocugun ayni anda sevgili olduğunu farketmesi (o abimi taniyor aman diyeyim ilişkimizi belli etme. okulumdan alirlar falan demis ikisine de)
her neysee olaylar duyuldu. tabii büyük bir kaos kavga tehditler sunlar bunlar.
sonra?
her ikisi de "herseyi birak bizi kimsenin bilmedigi bir yerde hayat kuralim. nolur beni terketme" diye agladilar.
bu arada kizin oyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
bazi erkekler o kadar ezik ki baskasina tercih edilip reddedilmektense boynuzlanip terkedilmemeyi tercih ediyorlar
Senin de benden aşağı kalır hâlin yok hani.her konuda bir sevgili örneği veriyorsun😏

Of ne zamandır foruma girmiyordum, geri döneyim bir bakayım dedim karşımda ferhans 😂
Askeri personel bir kere görüşmeyle üstelik başka biri var dediğin halde evlenmek istiyorum mu dedi? Sence bu normal mi ferhans?
Ayrıca sadece cinsellik paylaştığın adam ne diye senin hayatına müdahale ediyor?
onu bende anlamadım ne mana? adam seksini rahat yaşamak istiyor diye tehtid bile ediyor. bu kızın başına birşey gelmez inşallah

onu bende anlamadım ne mana? adam seksini rahat yaşamak istiyor diye tehtid bile ediyor. bu kızın başına birşey gelmez inşallah
Yani çok saçma, iyi giden ve gelecek vaad eden bir ilişkiye başlamak üzere olduğunun farkındayım ama aramızı bozarsan külahları değişiriz falan çok tehditvari. Ayrıca ne olacaktı anlamadım, oldu ki ilişki başladı düzgün devam ediyor, aynı anda beyefendiye seks mi sağlanacak? Ay valla beynim yanıyor

allah carsina pazar versin
ama benim önerim eli siilahli adamdan uzak dur. yarin boynuzunu hisseder evi basar görürsün.
bu ulkede günde 2 kadin öldürülüyor. biri de sen olma
askeri birak, fuckbudylerden devam et yasamaya.
hayatina yeni ve gercek birini ariyorsan da baska sehre tayin olmadan alma. bu sehirde gecmisin seni bırakmaz
+1
Asker polis olmayan bile kadın vuruyor. Sen bir de tutmuşsun resmi olarak silahı olan bir adamı aldatmışsın.
Adam henüz tam ayıkmamış, uzaklaştırmak için yalan söylediğini falan düşünüyordur belki. Senin fb olduğunu öğrenirse tavrı değişir.

Yani çok saçma, iyi giden ve gelecek vaad eden bir ilişkiye başlamak üzere olduğunun farkındayım ama aramızı bozarsan külahları değişiriz falan çok tehditvari. Ayrıca ne olacaktı anlamadım, oldu ki ilişki başladı düzgün devam ediyor, aynı anda beyefendiye seks mi sağlanacak? Ay valla beynim yanıyor
adam o kadar doyumsuz ki asla paylaşmak istemiyor, kaçmasını istemiyor elinden. yani bir ilişkiye başlıyorum diyor kız bunun üzerine tehtid ediliyor kızı seks kölesi olarak görüyor belli ki.

Eee öyle ne yapayım? Kabul etmez bence de mücadele ediyor işte adam.

Sen böylemi anladın bu mücadele işini,lennn adam seni elinin altında tutmak istiyor kafanı çalıştır biraz ..

Ferhans bunu mücadele olarak düşünüyor.

Elimin altında diye düşünüyor eli silahlı olan daha ne olsun.

Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.
Yani isterseniz yadirgayin ama benim midem bulandi. Mecazi anlamda demiyorum gerçekten yazdiklarinizi okuyunca midem bulandi sabah sabah

ben ferhansi ünideki eski ev arkadasima benzetiyorum. o da vandan degil ama komsu ilindendi. her haftasonu kapımızı ayri bir adam tıkllatirdi. Kiz okudugumuz kucuk sehrin şoförüyle bile yatmis. ucan sinek yoktu birlikte olmadigi.
ama disaridan bakan mazbut ev kizi sanardi. ben de ayni eve cikmadan allahin günü takılırdım kizla ben bile hic farkedememistim bu yönünü.
onun da cocuklar asla ayrilmiyordu kizdan, boynuzlandigini bilse bile. hattta lise yilllarindan ikisi ayni eve cikmisti. bizim kiz her gun panikti. en son ikisinden de ayrildi sonrasinda ogrenildi o iki cocugun ayni anda sevgili olduğunu farketmesi (o abimi taniyor aman diyeyim ilişkimizi belli etme. okulumdan alirlar falan demis ikisine de)
her neysee olaylar duyuldu. tabii büyük bir kaos kavga tehditler sunlar bunlar.
sonra?
her ikisi de "herseyi birak bizi kimsenin bilmedigi bir yerde hayat kuralim. nolur beni terketme" diye agladilar.
bu arada kizin oyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
bazi erkekler o kadar ezik ki baskasina tercih edilip reddedilmektense boynuzlanip terkedilmemeyi tercih ediyorlar
ne oldu sonra o kız hiç haber aldınız mı?

Ben güzelim ama.
arkadasim da cirkin degildi ya. kilolu dediysem obez de degildi 75 kilo falandi. Yasina ve boyuna gore kiloluydu sadece aman aman bir guzelligi yoktu - kilosunu saklamak icin bol giyerdi guzelligini ön plana cikarmazdi. Hani guzeldi tatliydi ama gorenin bir daha arkasindan bakacagi kadar degil. Yoksa eli yüzü düzgün, ela gözlü, tatli bir kizdi.
bu sey diyen kiz, baska konulara da yazmistim. üniversitede her seyi yasayip memlekete gidince ise baslayip kizlik zari ameliyatı olmak isteyen "beni böyle (fuckbuddyleri bilmeden düz bakire degil diye) kabul eden kisi gavattir zaten oylesiyle ben evlenip cocuk dogurmak istemem" diyen bir kizdi. 😂😂
ne oldu sonra o kız hiç haber aldınız mı?
11 yil oldu küsüz ama bir kahve icip hayatinin son yillarinin dedikodusunu yapmak isterdim:) evlendigini biliyorum sadece tanimadigim- ulkucu biyikli biriyle
Senin de benden aşağı kalır hâlin yok hani.her konuda bir sevgili örneği veriyorsun😏
Yengenc'in aynı anda 2 kişiyle birlikte olduğunu hiç sanmıyorum ben.
19 yasimdan beri gönül iliskisi kuruyorum, su an 33 yasindayim
tabii ki hayatima pek cok erkek girdi. iki seneye bir adam desen bile 7 erkek eder 😂 tabii ki örnekler verecegim onlar hakkinda.
ama iste benimkiler basliyor, bitiyor, araya zaman giriyor, yenisi başlıyor falan.
hepsi ayni zaman diliminde olunca tuhaf oluyor

arkadasim da cirkin degildi ya. kilolu dediysem obez de degildi 75 kilo falandi. Yasina ve boyuna gore kiloluydu sadece aman aman bir guzelligi yoktu - kilosunu saklamak icin bol giyerdi guzelligini ön plana cikarmazdi. Hani gorenin bir daha arkasindan bakacagi kadar. Yoksa eli yüzü düzgün, ela gözlü, tatli bir kizdi.
bu sey diyen kiz, baska konulara da yazmistim. üniversitede her seyi yasayip memlekete gidince ise baslayip kizlik zari ameliyatı olmak isteyen "beni böyle (fuckbuddyleri bilmeden düz bakire degil diye) kabul eden kisi gavattir zaten oylesiyle ben evlenip cocuk dogurmak istemem" diyen bir kizdi. 😂😂

11 yil oldu küsüz ama bir kahve icip hayatinin son yillarinin dedikodusunu yapmak isterdim:) evlendigini biliyorum sadece tanimadigim- ulkucu biyikli

19 yasimdan beri gönül iliskisi kuruyorum, su an 33 yasindayim
tabii ki hayatima pek cok erkek girdi. iki seneye bir adam desen bile 7 erkek eder 😂 tabii ki örnekler verecegim onlar hakkinda.
ama iste benimkiler basliyor, bitiyor, araya zaman giriyor, yenisi başlıyor falan.
hepsi ayni zaman diliminde olunca tuhaf oluyor
Şaka yaptım zaten.

X