Büyük handikap

allah carsina pazar versin
ama benim önerim eli siilahli adamdan uzak dur. yarin boynuzunu hisseder evi basar görürsün.
bu ulkede günde 2 kadin öldürülüyor. biri de sen olma
askeri birak, fuckbudylerden devam et yasamaya.
hayatina yeni ve gercek birini ariyorsan da baska sehre tayin olmadan alma. bu sehirde gecmisin seni bırakmaz

Kendi ağzıyla diyor gidip ağız burun dalar tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat et ..

Bunun özgürlükle değil içsel bir catismandan içsel bir şemandan dolayı olduğunu farkettigini düşünüyorum çünkü etrafındakileri gözlemleyip yaaa bu hatun dahi evlenip barklandi mutlu oldu ben neden değilim kafasına girebiliyorsun . Demekki içinde bir bölge bunu istiyor ve sorun özgürlük düşkünlüğü değil . Kendini sağlıklı stabil bir ilişkiye mi layık görmüyorsun

Askeri personel lovebombing yapmış bence ilerisi olmaz ilk günden çok seviyorum evlenelim denmez

Partner dediğin fuckbuddy ama amacı zaten bu kısıtlamaları yaşamadan cinsellik yaşamak bağlanmadan.
ne diye hemen koşullarını kabul ettiniz?
Yani ilişki ihtiyacı var ki birileriyle görüşüyorsunuz ama diğeri de kalsın hem de boyun eğiyim olmaz

Acayipsiniz

Aaa kendim de tespit edemiyorum ki.ama çok tespitleriniz çok güzel.gercekten anlaşıldığımı hissettim.teşekkür ederim.

Öyle deme Yengeç, Ferĥans çalıştığı hastanede yöneticisinden, personeline ve hatta hastasına kadar bir sürü kişiyle birlikte olmasına rağmen kimseden en ufak bir ima, dedikodu duymuyor. Bunlar Ferhans'ın kocasını da alıp bağırlarına basarlar.

bende A Aysenimi

Ferhans dikkat et bak Allah korusun başına bir hal gelecek

Bu askeri personel takıntılı birisi bence de. Uzak dur kendini kurtar ondan. Bir kere yattiniz diye sülük gibi yapışmış. Neyse onu bunu boşver de zegs nasıldı, tatmin olabildin mi bari dün +18 hikayesinden sonra libidom sönmüştü , sabah uyanınca yine canlandim bak

Evlilik korkun var sanırım, aradaki büyü bozulacak diye tetikte olup daha fazla ilerlemek istemiyorsun anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…