Büyük handikap

Biliyor musun böyle aşırı ilgili davranan, ne istersen yapan, hayatında birisi olmasına rağmen olsa bile birlikte her şeyin üstesinden geliriz , ARTIK AYRILAMAM demesi bana çok abartılı geldi. Derdi zigişmek başka bir şey değil. Peki sen ne istiyorsun önemli olan bu ? 2 kişiyle birden hayat olmaz. Evlilik, ciddi bir lişki istiyorsanız bir seçim yapmalısınız , iki kişiyi birden idare etmek hiç ama hiç hoş değil. Size aynısı yapılsa hoşunuza gider mi üzülmez incinmez miydiniz?

Niye evlilik düşünmüyorsun peki böyle bir adamla neden fuckbuddylik evresindesin hala ?

Bence üçüncü kişi herşeyi çözer. Birtane daha bulmalısın.

Benim askeri personel ve kolluk kuvvetleri hakkındaki fikirlerimi sağır sultan bile duydu. Ayrıca daha ilk bulusmadan evlilik düşünmeye, şu saatten sonra seni gördüm senleyim falan sağlıklı gelmiyor Aysenimi. Hadi diyelim ki Allah'ın işi bu gerçekten de böyle birisi . Neden bir düzen kurmayı secmiyorsun. ? Niye hep hayatının bu evresinde kalmaya gonullusun bende bunu anlayamıyorum .

Niye evlilik düşünmüyorsun peki böyle bir adamla neden fuckbuddylik evresindesin hala ?
Şöyle ikimiz de bu düzenden memnunuz.nedense evlilik konusu açılınca aranızdaki büyü bozulacak gibi geliyor ikimize de.zaten 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz.fiziksel, ruhsal ihtiyaçlarımızı karşılandığı için gerek duymadık gibi oldu.

Bana daha çok kacingan baglanan sensin gibi geldi . Bir adam karşısındaki kadını uzun donemde günde 2 defa arıyorsa o adam bence bağlanmaya hazırdır . Bu benim fikrim tabi .

Ferhans seni merak ettim şimdi
Aynı anda zaten idare etme de, külahlari değisiriz diyen o adama gerekeni yap. Salk ya. Aranızda onunla duygusal hiçbir şey yok zaten derdin ne. Sadece seks mi

Heh bana da abartı geldi aslında.konuda yazmayı unutmuşum.acaba takıntılı biri mi diye de kafam kurcalanıyor.o yüzden de kendimde uzaklaştırmaya çalıştım.kqfam iki şekilde karışık.

İlk defa gördüğün adamlı yatağa atıp sevişiyorsun,sonrada diğer herifi düşünüyorsun.
Sen demiyormuydun daha önce askerle olmaz bunalr göreve gidince ben yanarım tutuşurum diyen.
Birde biz asker eşlerine laf atıp o lafı sana yedirmiştim hatırlarsan.

İki kişiyi idare etmek mi ? Biri FB digeri sevgili mi olacak ? Karakteriniz bir ilişkiye sadık kalmaya müsait değilse kimsenin hayatına girmeyin ayrıca FB olan erkek seni tehdit ediyor !

Çok güzel bir konuya parmak basmişsın ben de evleneyim, hayatı genellikle insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşayayım diye çookk düşündüm.birkaç defa da denedim.her seferinde yapamadım.kendime kızdım, üzüldüm ama yine de değişemedim. Özgürlüğüme dokunacak en ufak bir harekette çok itildim. Karşımdakini ittim.ben sürekli içtikçe onlar beni ikna etmeye çalıştı ama maalesef başaramadılar.baktılar ben değişmiyorum ağladilar üzüldüler, kızdılar iliskiyi bitirmek zorunda kaldılar. bugünlerde o kişilere de haksızlık ettiğim çok aklıma takılıyor aslında.nedense daha önce olmazdı.yaşla birlikte empati duygum gelişti sanırım.özgürlük dediğim de başka erkeklerle görüşme arzusu olabilir.sadece bağlanmaktan korkmak da olabilir, gerçekten özgürlüğü ve birini sürekli haberdar etmeyi sevmemek de olabilir.kendim bile çözemedim tam olarak kendimi.şansımı fazla zorladıgımı düşünüyorum ama elimden de birşey gelmiyor gibi.

Onu ben de düşündüm.haklısın.zaten bana öyle bir anda bu kadar üstüne düşmeler normal gelmiyor.mesela birinden bahsetsem hemen araştırayım, adresini bulayım falan diyor.bu da beni korkutuyor.acaba takıntılı biri mi diye de endişe ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…