Sadece cinsel ilişki için görüştüğün bir adam senin hayatına niye müdahele edebiliyor. Belki de o kişi ile güzel bir frekans yakalayacaktın doğru düzgün ha o adam da süperdir diyemem garantisi yok da. Bazı konularda pat pat dan dan yazıyorsun kendi konularına gelince dut yemiş bülbül gibi saf saf kalıyorsun. İyi misin sen? Öbür adama da ayar ver, hayatında eş sevgili gibi bir rolü yoksa ayağını denk alacak hayırdır yani?Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Askeri ayarla da ilerde aldattigini farketsin yada anlasin kaldi ki bunlar arastirsa herseyi buluyor o zaman gor iki kisi nasil ayni anda idare ediliyor. Biz daha normal askeri adamlarla anlasamiyoruz sen birde oyle adami hem bulup hem aldatmissin. Gerci digerinide aldatmis oluyorsun. Vallahi tehlikeli sularda yuzmeyin ya erkeklere agzimiza geleni sayiyoruz da ahlak edep diye bir olay var. Digeriyle olmuyorsa bitireceksin yoluna bakacaksin baktin ki olmuyor duzgunce otur ayril. Digeri sana efendi geldi konus baktin ki kafan uyuyosuyor yoluna git. Bu adamlarin psikolojisi zaten cok normal degil s.lah kullanan adamlar bunlar. Simdi canim cicim ilerde patlak verirsen sikinti olur sana diyim hersey ins.tgmda gordugunuz sahte fenomenlerin cicim renkli asker polis kocalari gibi degil yani. Ozenipte parmakta oynatacaginizi sanmayinMerhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Henüz doğru düzgün tanımadan, bir şeyler paylaşmadan sizinle evlenmek isteyen birini ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Bence çok hastalıklı bir durum.Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Sence bu konudaki tek sorun bu mu?Henüz doğru düzgün tanımadan, bir şeyler paylaşmadan sizinle evlenmek isteyen birini ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Bence çok hastalıklı bir durum.
Aklı başında hangi insan henüz tam olarak tanımadığı birini çok sevebilir ve evlenmek ister?
Bunları yazarken ne hissettiniz bilmiyorum ama ben kendine hiç ama hiç acımayan yarın yanlış bir insana denk geldiğinde canından olabilecek bir kadın gördüm ve çok üzüldüm.Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Beni merak ettiğim de kaybetmekten korktuğun birini nasıl paylaşabildiğin?Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Askeri personel nasıl bir yokluktaysa ya da sa.l.k ikisinden biriMerhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.Sadece cinsel ilişki için görüştüğün bir adam senin hayatına niye müdahele edebiliyor. Belki de o kişi ile güzel bir frekans yakalayacaktın doğru düzgün ha o adam da süperdir diyemem garantisi yok da. Bazı konularda pat pat dan dan yazıyorsun kendi konularına gelince dut yemiş bülbül gibi saf saf kalıyorsun. İyi misin sen? Öbür adama da ayar ver, hayatında eş sevgili gibi bir rolü yoksa ayağını denk alacak hayırdır yani?
Yaşadığın ilişki düzenini tasvip etmiyorum ama saçmalığa da son verecek sensin
Sen de bir alemsin değişik
Bunca değişik partner ve segzlere regmen hiç hpv mantar bilmem ne olmayan ferhansa bi maşallahınızı alırım.Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Förhıns neden böylesin sen yavrum? İşsiz güçsüz herifin bedava seksini yapmanın nesi cazip geliyor, bulmuşun işte ordan ilerle. Ömür boyu bi tane herifin bedava seksini mi yapcan enayi misin kızım?Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.